Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Pomysł z Hlibem mi się podoba. Parę lat i kilo temu byli w Lublinie nie do odróżnienia z Kołodziejem.
Jeśli koleś trochę dojrzał od czasów fotosesji w jacuzzi, to powinien się zgodzić na zobowiązanie do zgubienia masy, nawet pod groźbą kar umownych. A jeśli nie dojrzał, to dziękujemy.
Jeśli koleś trochę dojrzał od czasów fotosesji w jacuzzi, to powinien się zgodzić na zobowiązanie do zgubienia masy, nawet pod groźbą kar umownych. A jeśli nie dojrzał, to dziękujemy.
tu chyba psycholog i kurator by sie przydał
ale jestem za - lubie zawodników "barwnych"
jak barwnych to do kompletu Trumińskiego i Śwista, było by ciekawie... niekoniecznie na torze 
a z hlibem to skład mozna fajny zbudowac:
1)
1.puzon 9,50
2.stead 6.50
3.miesiac 6.68
4.hlib 7.30
5. ktoś (na "ktosia zostaje" 3,52, fajnie pasował by Kiełbasa (3,60), ale głupie 0.08
)
6. sweety 6.50
7.junior 2.50
lub
2)
1.puzon 9,50
2.stead 6.50
3.miesiac 6.68
4.hlib 7.30
5. ktoś (na "ktosia zostaje" 7.52)
6. junior 2,50
7.junior 2.50
1)
1.puzon 9,50
2.stead 6.50
3.miesiac 6.68
4.hlib 7.30
5. ktoś (na "ktosia zostaje" 3,52, fajnie pasował by Kiełbasa (3,60), ale głupie 0.08
6. sweety 6.50
7.junior 2.50
lub
2)
1.puzon 9,50
2.stead 6.50
3.miesiac 6.68
4.hlib 7.30
6. junior 2,50
7.junior 2.50
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
To aż sie prosi: Hlib, Barker i Piszcz i po kłopotach...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- niespokojny
- Trener
harry pisze:To aż sie prosi: Hlib, Barker i Piszcz i po kłopotach...
Jak sie patrzy czolowka I ligi
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Po pierwsze: Myślę że prezes sie przejęzyczył lub coś w podobie.
Po drugie: Po cholerę nam czołówka pierwszej ligi? Mamy teraz kasę ale po co ja wydawać bez sensu?
Po trzecie: Wszyscy ci którzy teraz udaja obrażonych że nie mamy czołówki I ligi pierwsi by wrzeszczeli że mamy najnudniejszy sezon w historii ( po wygranych do dwudziestu u nas i do trzydziestu na wyjeździe) i że to kicha i że nie będą chodzić na takie nudy.
Po drugie: Po cholerę nam czołówka pierwszej ligi? Mamy teraz kasę ale po co ja wydawać bez sensu?
Po trzecie: Wszyscy ci którzy teraz udaja obrażonych że nie mamy czołówki I ligi pierwsi by wrzeszczeli że mamy najnudniejszy sezon w historii ( po wygranych do dwudziestu u nas i do trzydziestu na wyjeździe) i że to kicha i że nie będą chodzić na takie nudy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Ja bym powiedział że Hlib to nie tylko dobry pomysł a bardzo dobry chłopak młody waleczny na pewno ambitny, chce coś udowodnić myśle że była by szansa go zakontraktować bo on nie ma sprzętu my mamy kasę, $$$=sprzęt i wypłata na czas to chyba to co trzeba żużlowcom żeby się odbudować a na dodatek coś wspominał że liga nie jest ważna. Tylko w zestawie Trenera Chomskiego trzeba było by ściągnąć

Co do wypowiedzi Prezesa Wojciechowskiego to można ja interpretować różnymi kategoriami bo jedni mówią Cyber Max średnia biegowa 2 z czymś to zawodnik z czołówki pierwszej ligi i jego zakontraktowanie było by głupotą i marnotrawstwem pieniędzy ale patrząc ligę wyżej np Adam Schields o dużym potencjale i małym ksm dużo większe szanse zakontraktowania a zawodnik na pewno na top 10 pierwszej ligi a już nie raz był wymieniany na tym forum więc poczekajmy i zobaczymy. Przed sezonem nikt nie pomyślał że Mariusz Puszakowski będzie niepokonanym zawodnikiem prze ileś tam biegów i najlepszym zawodnikiem naszym a jak było wszyscy wiedzą. Pozdrawiam
Co do wypowiedzi Prezesa Wojciechowskiego to można ja interpretować różnymi kategoriami bo jedni mówią Cyber Max średnia biegowa 2 z czymś to zawodnik z czołówki pierwszej ligi i jego zakontraktowanie było by głupotą i marnotrawstwem pieniędzy ale patrząc ligę wyżej np Adam Schields o dużym potencjale i małym ksm dużo większe szanse zakontraktowania a zawodnik na pewno na top 10 pierwszej ligi a już nie raz był wymieniany na tym forum więc poczekajmy i zobaczymy. Przed sezonem nikt nie pomyślał że Mariusz Puszakowski będzie niepokonanym zawodnikiem prze ileś tam biegów i najlepszym zawodnikiem naszym a jak było wszyscy wiedzą. Pozdrawiam
Sipma Lublin

rAdEk23 pisze:np Adam Schields o dużym potencjale i małym ksm dużo większe szanse zakontraktowania a zawodnik na pewno na top 10 pierwszej ligi a już nie raz był wymieniany na tym forum więc poczekajmy i zobaczymy.
Przykro mi ale póki co nie doczekamy sie...
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Skoro tak mowisz Harry to tak jest
ale czy my potrzebujemy takich zawodników?
Myśle ze nie, na ta ligę wystarcza zawodnicy typu Stead, Puszak czy Miesiąc lepsi to już nie potrzebne koszty.. 
Sipma Lublin

- niespokojny
- Trener
Dobrze jest. Zrobic pare Hlib-Barker, dwoch grubasow napieraczy bedzie ciekawie na torze. A pewnie poza torem tez. Nie zebym narzekal tylko sobie zartuje
. Oby nie bylo jakiej przykrej niespodzianki. Hlib to bylby swietny transfer, do Barkera mam watpliwosci. W slabym Krosnie szalu nie zrobil, nie wspomne o Rawiczu. I w dodatku jest podobno zawieszony przez Opole? Wolalbym chyba Schleina i paru innych.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Stereeo pisze:a z hlibem to skład mozna fajny zbudowac:
1)
1.puzon 9,50
2.stead 6.50
3.miesiac 6.68
4.hlib 7.30
5. ktoś (na "ktosia zostaje" 3,52, fajnie pasował by Kiełbasa (3,60), ale głupie 0.08)
6. sweety 6.50
7.junior 2.50
lub
2)
1.puzon 9,50
2.stead 6.50
3.miesiac 6.68
4.hlib 7.30
6. junior 2,50
7.junior 2.50
I skład nie do ruszenia także na wyjazdach.To aż sie prosi: Hlib, Barker i Piszcz i po kłopotach...
Mam poszukać postów sprzed prawie roku?Przed sezonem nikt nie pomyślał że Mariusz Puszakowski będzie niepokonanym zawodnikiem prze ileś tam biegów i najlepszym zawodnikiem naszym
No... to w tym roku już u nas nie pojeździI w dodatku jest podobno zawieszony przez Opole?
niespokojny pisze:...Wolalbym chyba Schleina...
Czasem potrafił nam wygrać mecz...
http://www.youtube.com/watch?v=_sgg7l6jZlw
Jednak jest to zawodnik chimeryczny ale potrafi wygrywać z najlepszymi.
Ma chłopak skłonność do unoszenia łokci przy zamykaniu gazu a zdarzało mu się to dość często, było to widoczne i denerwowało kibiców.
Suma sumarum, jest to zawodnik mocny na 2 ligę (myślę, że na 1 ligę również)
Gelo pisze:tu chyba psycholog i kurator by sie przydałale jestem za - lubie zawodników "barwnych"
To moze wymienmy Dariusza na Lecha na stanowisku dyrektora:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Realny skład na 2lige (OPCJA WYJAZD) : NA AWANS. - Oczywiscie moim zdaniem.
1.Rory Schlein 6,76
2.Paweł Miesiąc 7,24
3.Simon Stead 6,50
4.Tomasz Piszcz 2,50 Innej Opcji nie widze, jak się wyleczy to da rade.
5.Mariusz Puszakowski 9,50
6. Junior 2,50
7.Richard Sweetman 6,50
SUMA :39pkt.
1.Rory Schlein 6,76
2.Paweł Miesiąc 7,24
3.Simon Stead 6,50
4.Tomasz Piszcz 2,50 Innej Opcji nie widze, jak się wyleczy to da rade.
5.Mariusz Puszakowski 9,50
6. Junior 2,50
7.Richard Sweetman 6,50
SUMA :39pkt.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- rafal13056
a co sie dzieje z karolem baranem ????
rafal13056 pisze:a co sie dzieje z karolem baranem ????
A jak ty widzisz skład z Baranem który ma KSM ponad 9.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Normalnie
9,50 Puszak
6,68 Miesiac
6,50 Stead
9,48 Baran
5,30 xxx
2,5 junior
2,5 junior
9,50 Puszak
6,68 Miesiac
6,50 Stead
9,48 Baran
5,30 xxx
2,5 junior
2,5 junior
Motor mocny
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Baran pewnie w Rybniku podpisze, bo jak by miał zostać to już by dawno podpisał z Puszakowskim i Miesiącem. A skład był by budowany pod ta trójkę a jak jest widzimy.. Mario, Miesiąc, Stead i Słodki. Czekamy na armate
podpisujemy kogoś z ksm 2,50 i jedziemy, bez Karola tez sie da 
A co do składu który wystawiles skąd tych dwóch polskich Juniorow i dobrego zawodnika z ksm 5,30 ;]?
A co do składu który wystawiles skąd tych dwóch polskich Juniorow i dobrego zawodnika z ksm 5,30 ;]?
Ostatnio zmieniony 2 grudnia 2010, o 10:20 przez rAdEk23, łącznie zmieniany 1 raz.
Sipma Lublin

-
mariusz1987
- Junior
No tak tylko na juniorkę nie wstawisz wtedy Sweetmana, który w jakimś celu został zakontraktowany. Czepiliście się tego Barana 
Rozumiem, ze Sweety pewnie jest przymierzany do skladu na pozycji juniorskiej, ale czy jest sens 'marnowania' 4 pkt. KSMu na jego 3 biegi? Ten sklad co podalem mial tylko na celu pokazac, ze sie da Barana upchnac z Puzonem
.
Co do juniorów:
Unia Leszno
Sławomir Musielak - 2,50 - kto wie, w ktorej lidze bedzie chcial jezdzic?
Mateusz Łukaszewski - 2,50
Kamil Adamczewski - 2,50
Damian Michalski - 2,50
Tobiasz Musielak - 2,50 - pewnie Rawicz
Falubaz ZG
Adam Strzelec - 2.50
Adrian Wojewoda - 2.50
Kacper Rogowski - 2.50
Łukasz Sówka - 2,50 - Ostrow? To czemu nie Lublin ?:)
Maksymilian Ristok - 2.50
Remigiusz Perzyński - 2.50
Unibax
Bartosz Pietrykowski - 2,50
Kamil Pulczyński - 2,50
Betard WTS
Patryk Kociemba - 2,50
Michał Rowiński - 2,50
Patryk Malitowski - 2,50
Unia Tarnow
Tadeusz Kostro - 2,68
Jakub Jamróg - 2,50
Edward Mazur - 2,50
Łukasz Lesiak - 2,50
Stal Gorzow
Adrian Cyfer - 2,50
Łukasz Cyran - 2,50
Paweł Parys - 2,50
Wlokniarz Czestochowa
Kamil Cieślar - 2,50
Marcin Bubel - 2,50
Rafał Malczewski - 2,50
Artur Czaja - 2,50
Wszyscy z naszym 'zasiegu' , a to i tak tylko e-liga, paru z I ligi tez sie znajdzie. 2ch damy rade skads wytrzasnac
A jesli chodzi o seniora z KSM <5,3 to moze byc Mateusz Kowalczyk, Slawek Drabik, Szymon Kielbasa czy Suchecki, Slabon, czy Piszcz.
Co do juniorów:
Unia Leszno
Sławomir Musielak - 2,50 - kto wie, w ktorej lidze bedzie chcial jezdzic?
Mateusz Łukaszewski - 2,50
Kamil Adamczewski - 2,50
Damian Michalski - 2,50
Tobiasz Musielak - 2,50 - pewnie Rawicz
Falubaz ZG
Adam Strzelec - 2.50
Adrian Wojewoda - 2.50
Kacper Rogowski - 2.50
Łukasz Sówka - 2,50 - Ostrow? To czemu nie Lublin ?:)
Maksymilian Ristok - 2.50
Remigiusz Perzyński - 2.50
Unibax
Bartosz Pietrykowski - 2,50
Kamil Pulczyński - 2,50
Betard WTS
Patryk Kociemba - 2,50
Michał Rowiński - 2,50
Patryk Malitowski - 2,50
Unia Tarnow
Tadeusz Kostro - 2,68
Jakub Jamróg - 2,50
Edward Mazur - 2,50
Łukasz Lesiak - 2,50
Stal Gorzow
Adrian Cyfer - 2,50
Łukasz Cyran - 2,50
Paweł Parys - 2,50
Wlokniarz Czestochowa
Kamil Cieślar - 2,50
Marcin Bubel - 2,50
Rafał Malczewski - 2,50
Artur Czaja - 2,50
Wszyscy z naszym 'zasiegu' , a to i tak tylko e-liga, paru z I ligi tez sie znajdzie. 2ch damy rade skads wytrzasnac
A jesli chodzi o seniora z KSM <5,3 to moze byc Mateusz Kowalczyk, Slawek Drabik, Szymon Kielbasa czy Suchecki, Slabon, czy Piszcz.
Motor mocny
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Wypisales Juniorow z ekstraligi ok wszystko fajnie tylko z tych co wypisales nadaje sie może 16 wiec zapomnij, a jak wiesz w e-lidze jest 8 klubów każdy potrzebuje minimum 3(3x8=24) wiec moim zdaniem nie mamy szans na kogoś sensownego...wiec zostaje nam słodki i tyle w tym temacie .
A co taki Szymon kiełbasa czy Kowalczyk zrobią w tej lidze my jedziemy o awans.. Co do Sucheckich, Slaboni itp to chyba nie ma szans poziom schieldsa a ksm niższe wiec zapomnij..
A co taki Szymon kiełbasa czy Kowalczyk zrobią w tej lidze my jedziemy o awans.. Co do Sucheckich, Slaboni itp to chyba nie ma szans poziom schieldsa a ksm niższe wiec zapomnij..
Sipma Lublin

Z Baranem wątpie żeby ułożono skład. Nie chodzi o to, że jego KSM jest za wysoki jak na jego potencjał, bo jest odpowiedni, ale niestety za wysoki, żeby dało radę zmieścić go z Puzonem w jednym składzie
Co do Steada to ja osobiście jestem zadowolony, nawet bardzo. Na stadionie żadnym na żywca go nie widziałem, ale parę razy gościa widziałem w TV m.in. na półfinale DPŚ w Kings Lynn i nie sprawiał wrażenia typowego mięczaka. Jak dla mnie to chłopak zrobi swoje mimo że Angol
. Ciężko znaleźć jeszcze kogoś z KSM poniżej 7 i o takim potencjale. Wiadomo są jeszcze Schlein i Shields, ale ich ciężko będzie ściągnąć do II ligi choć tego nie wykluczam. Według mnie Stead jest lepszym wyjściem niż Dryml np.
Bardziej wykołować nas niż wspomniany Czech już nikt nie wykołuje. Zobaczymy co z Adrianem Rymelem. Oby wyzdrowiał, bo chętnie bym go zobaczył w naszym składzie i jest to kolejny pewniak na II ligę z niskim KSM. Według mnie Rymel gwarantuje nie mniej niż Baran, a KSM ma niższy, choć po takiej kontuzji może być różnie
Poza tym te przeklęte terminy w PL.
Trochę się wkurzyłem mimo wszystko, bo liczyłem, że więcej będzie o nazwiskach, a tu znowu lekka kaszana, ale lepiej nic nie mówić zanim na papierze nie pojawi się podpis.
Co do Steada to ja osobiście jestem zadowolony, nawet bardzo. Na stadionie żadnym na żywca go nie widziałem, ale parę razy gościa widziałem w TV m.in. na półfinale DPŚ w Kings Lynn i nie sprawiał wrażenia typowego mięczaka. Jak dla mnie to chłopak zrobi swoje mimo że Angol
Trochę się wkurzyłem mimo wszystko, bo liczyłem, że więcej będzie o nazwiskach, a tu znowu lekka kaszana, ale lepiej nic nie mówić zanim na papierze nie pojawi się podpis.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Rymel odpuszcza jazde w przyszłym sezonie
Z niczego może być tylko nic.
Hayden pisze:Co do juniorów (...) Wszyscy z naszym 'zasiegu' , a to i tak tylko e-liga, paru z I ligi tez sie znajdzie. 2ch damy rade skads wytrzasnac
KSM-y przez Ciebie wklejone sa dla e-ligi. I taki np. Tadzio ma KSM dla II ligi cos powyzej 3, a nie 2,68. Nie chce mi sie tez wierzyc,ze 2,5 na II lige ma Tobiasz Musielak, cos tam tych punktow natlukl przeciez w tym roku.
Czas na zmiany :]