Lubelski klub w sezonie 2011
- Łoptymista
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
... i mysli jak ja im wytlumacze ze chodzi o Fekete

Gabor Roth jak nic.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Bohumil Brhel, Chris Louis 
Troskaffka pisze:Niestety ale obawiam sie ze to moze byc Seba Truminski...
Moze i Sebek to kontrowersyjny zawodnik, ale ciagle w drugiej lidze wozilby dwucyfrowe wyniki po tych betonach.
Ale to nie o niego chyba jednak chodzi w "wielkim powrocie"
A jaka jest ku temu przesłanka? W drugiej lidze dwucyfrowe wyniki robi statystycznie z 10-15 zawodników. Czyli absolutna czołówka. Sebastian, który nie jeździł od dłuższego czasu, nie ma sprzętu bo wszystko swego czasu wystawiał na allegro raczej nie robiłby takiego wyniku. Choć ciekawe jakby sobie po takiej przerwie poradził. I w sumie to Wolę jego niż Rempałę 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Pisząc "ciągle" sugerujesz, że kiedyś już takie wyniki robił...
Otóż, w tej II lidze jeździł raz w barwach awansującego Gdańska. Średnią osiągnął 1.889, a to dwucyfrowych wyników nie daje. Jest to średnia na poziomie Staszka, z tym że wówczas poziom II ligi był nieporównywalnie niższy.
Ja Trumińskiego lubię i uważam, że mógłby być niełapany na naszym torze, ale niestety widzę też dużo negatywów, dlatego też mam nadzieję, że to jednak nie on.
Otóż, w tej II lidze jeździł raz w barwach awansującego Gdańska. Średnią osiągnął 1.889, a to dwucyfrowych wyników nie daje. Jest to średnia na poziomie Staszka, z tym że wówczas poziom II ligi był nieporównywalnie niższy.
Ja Trumińskiego lubię i uważam, że mógłby być niełapany na naszym torze, ale niestety widzę też dużo negatywów, dlatego też mam nadzieję, że to jednak nie on.
Hela pisze:Sebastian, który nie jeździł od dłuższego czasu, nie ma sprzętu bo wszystko swego czasu wystawiał na allegro raczej nie robiłby takiego wyniku. Choć ciekawe jakby sobie po takiej przerwie poradził. I w sumie to Wolę jego niż Rempałę
To wszystko sie zgadza, mialem na mysli Sebka z czasow przed zakonczeniem kariery z furami od Hampela.
istred pisze:Pisząc "ciągle" sugerujesz, że kiedyś już takie wyniki robił...
Otóż, w tej II lidze jeździł raz w barwach awansującego Gdańska. Średnią osiągnął 1.889, a to dwucyfrowych wyników nie daje.
Mowiac "ciagle" mam na mysli ze potrafil w I lidze wygrac z KAZDYM (nieregularnie ale jednak), a w barazu z Zielonka jako jedyny robil extraligowego wtedy Swista, ktory nie potrafiac z Seba wygrac na torze wygral na lokcie. I ze "ciagle" potrafi jezdzic i "ciagle" nie jest starcem z podagra. Ale takze rozumiem kontrowersje i awersje i moje osobiste sympatie nie moga tu nic znaczyc.
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2010, o 23:40 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardziej to wygrał na rozum a nie na łokcie pod taśmą.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Billy Hamill !!!
Hela pisze:Bardziej to wygrał na rozum a nie na łokcie pod taśmą.
To mialem na mysli
Ja bym był zadowolony z niemal każdego zawodnika. Dlaczego? A no bo jeśli to powracający Polak to jego KSM będzie wynosił 2,50, a jeśli ktoś z zagranicy to max 6,5 i może to będzie ktoś naprawdę ciekawy.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mark Loram
Sven Hannawald.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
wielkim powrotem do lubelskiego skladu bedzie znany i lubiany napieracz, BRAK ZAWODNIKA. Dziekuje.
kibicLBN pisze:Ja bym był zadowolony z niemal każdego zawodnika. Dlaczego? A no bo jeśli to powracający Polak to jego KSM będzie wynosił 2,50, a jeśli ktoś z zagranicy to max 6,5 i może to będzie ktoś naprawdę ciekawy.
To prawda. Co wiecej: Na moj gust nie stac nas na Puzona i Barana w jednym skladzie :/ To polowa KSMu. A jak rozdzielic dwie gwiazdy 2 ligi? Jak powiedziec jednemu z nich ze "nie nada"?
(chodzi mi o sytuacje gdyby jednak obaj zostali u nas w klubie)
wielkim powrotem do lubelskiego skladu bedzie znany i lubiany napieracz, BRAK ZAWODNIKA. Dziekuje.
Nieprawda, on w tym roku występował, ale nie w Lublinie
edit: Jeśli nawet ten powracający zawodnik byłby Polakiem to nawet jakby kręcił około 8-9 punktów na mecz byłby relatywnie transferem trafionym w 10' (przez KSM właśnie)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
istred: Niełapany na naszym torze był również Tomek Rempała. Do tego teśm nie zrywał , itd. Tyle tylko, że KSM nie ten niestety. Ja jednak z 2,5 KSM wolę mieć w drużunie Piszcza niż Trumińskiego. Osobiście mam jednak nadzieje, że tym wielkim powrotem nie jest "Trumna" (ani Franków lub Mordel).
Michail Starostin i po co te nerwy.
No OK, tak serio to Adorjan Zoltan.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Michail Starostin i po co te nerwy.
Cooper, co tak przy sobocie szybko po imprezie?
Panowie, ja bym jeszcze spojrzał na to z troche innej strony. Padaja tutaj całe ilości nazwisk od Nielsena do Trumińskiego. Ale czy ktoś pomyslał o tym, że dyrektor Sprawka, który całą tą sytuację wymyślił( bo po rozmowach z ludźmi zarządzającymi nikt o niczym takim nie wie), żużlem zainteresował się dwa lata temu? Przecież dla niego Nielsen, Stefani,Louis, Fekete, Szajchulin czy Trumiński to jedno i to samo, nic nie mówiące nazwiska. A może ktoś go wypuścił a my składamy się w domysłach i gimnastykujemy a to może Karol Polak wraca?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:A może ktoś go wypuścił a my składamy się w domysłach i gimnastykujemy a to może Karol Polak wraca?
Tez im dluzej to trwa tym bardziej sklaniam sie ku myslom, ze ten super-hiper-mega powrot bedzie panu dYrektorowi bardzo ciezko wytlumaczyc.
A tam, powie ze sie jednak nie dogadali bo zawodnik zrezygnowal z powrotu. Do tego gadka o tym, ze obiecal zawodnikowi, ze nie ujawni jego nazwiska, bo tak sie umowili i po klopocie.
A może Marek Kępa dostanie jakąs posadke w klubie. 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- tezetomaniak
- Trener
ja mam tylko nadzieję, że 18 listopada po konferencji, serwer na którym stoi forum nie dotknie żadna przykra awaria

A może wielki powrót do polskiej ligi Joe Screena?;D ja bym sie ucieszył;p