Z tym Ślączką to żart, nie ma co plotkować
Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Klimek?? I to ma być ten wielki powrót?? To on nie sprzedał swojego motocykla na allegro??
Z tym Klimkiem to malo wiarygodne, bo przeciez zuzel mu sie znudzil i podobno sprzedal motory i busa. Ale z drugiej strony, ma jeszcze wiek juniora, ktorego nie mamy na przyszly sezon no i jest kasa w klubie. Ciezko bedzie wyrwac Tadka z Tarnowa, wiec Rafal mialby pewne miejsce w skladzie. Przeciez w 2008 nie jezdzil, a rok temu byl podstawowym juniorem. No i po poniedzialkowym zebraniu ktos mowil, ze to wlasnie chodzi o Klimka. Co do trenera.... Nigdy nie bylem zwolennikiem Wilka, jak dla mnie facet nie za bardzo nadaje sie na trenerke ale tak jak juz tu ktos napisal, jest w Lublinie drugi rok i wie co sie dzieje w klubie.
arturek111 pisze:Witam
takie info otrzymałem
Trener na sezon 2011 - Ślaczka
Wielki powrót - Klimek (mam nadzieję że bez tatusia)
Niestety brak autoryzacji - czyli czekamy do 18.11.10
Pozdrawiam
No tak, takie chodziły plotki po spotkaniu, ale Harry pisał, że z Klimkiem to ściema.
Czy Ślączka to dobre rozwiązanie? Nie jestem do tego przekonany, nie zna tak dobrze naszego toru oraz trochę wypadł z obiegu odnośnie torów II-ligowych. Te kryteria już bardziej by spełniał nieco kontrowersyjny Jasio Stachyra.
MLSpeedy pisze:Ale z drugiej strony, ma jeszcze wiek juniora, ktorego nie mamy na przyszly sezon no i jest kasa w klubie. Ciezko bedzie wyrwac Tadka z Tarnowa, wiec Rafal mialby pewne miejsce w skladzie. Przeciez w 2008 nie jezdzil, a rok temu byl podstawowym juniorem.
Za juniora to mógł jeździć w tym sezonie,w przyszłym to już byłby senior.
Nieprawda, jeszcze jeden sezon będzie juniorem, w tym roku skończył 20 lat.
No fakt mój błąd,myslałem że jest z rocznika 89 
Proponuję skończyć tą dyskuję. Uwierzcie na słowo - KLIMEK NIE MA ZAMARU WRACAĆ - ten zapowiadany powrót nie dotyczy Rafała. Z tego co wiem nie dotyczy również Staszka oraz Trumińskiego. Naprawdę pękam z ciekawości kogo nasz dyrektor miał na myśli?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Hela pisze:Proponuję skończyć tą dyskuję. Uwierzcie na słowo - KLIMEK NIE MA ZAMARU WRACAĆ - ten zapowiadany powrót nie dotyczy Rafała. Z tego co wiem nie dotyczy również Staszka oraz Trumińskiego. Naprawdę pękam z ciekawości kogo nasz dyrektor miał na myśli?
Jezeli dyrektor mowil powaznie o "duzym powrocie" - to jedyne nazwisko ktore mi przychodzi do glowy to Simon Stead - "armata" jak na warunki drugiej ligi.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
straho pisze:Ślączka jest 10 razy lepszy niż Wilk
Jak dla to ani jeden ani drugi się nie nadaje
Sipma Lublin

- niespokojny
- Trener
Klimek chyba stracil licencje zuzlowca wiec jego powrot jest watpliwy.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
co do powrotów nazwisk może być wiele - zakladam tych realnych - Monberg, Kus, J. Stachyra na trenera, Staszek, Knapp, Jaca, - o matko - Franków. Klimka nie widze na powrót
My tak sobie zgadujemy, zgadujemy, a Darek Sprawka pewnie na niezły ubaw, bo to, że czyta nasze wypociny to nie ma wątpliwości 
Przy okazji pozdrowienia dla naszego zapracowanego dyrektora co musiał przetrwać ... 93 dni kontroli z różnych urzędów
Przy okazji pozdrowienia dla naszego zapracowanego dyrektora co musiał przetrwać ... 93 dni kontroli z różnych urzędów
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Gelo pisze:co do powrotów nazwisk może być wiele - zakladam tych realnych - Monberg, Kus, J. Stachyra na trenera, Staszek, Knapp, Jaca, - o matko - Franków. Klimka nie widze na powrót
Jeszcze zapomniałeś o Piotrze Świscie
Sipma Lublin

nie zapomnialem - wymienilem tych realnych a po prostu poki prezesem jest Zbigniew Wojciechowski - Świst u nas nie pojezdzi raczej 
Tak samo jak drugi "spiskowiec-anty Gollob" 
A ja po cihu mam głupią nadzieję na Jelenia. Z KSM 4.70 idealnie by nam pasował 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Nie tylko Ty. A poza Lublinem to już grzmią, że Jeleń u nas... 
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Nie takie rzeczy ludzie robili żeby osiągnąć sukces... Zreszta z Piszczem tez już miał być koniec

Sipma Lublin

Jcob pisze:A ja po cihu mam głupią nadzieję na Jelenia. Z KSM 4.70 idealnie by nam pasował
Jeleniowi nie trzeba sie cofac o dwa stopnie zeby z powrotem zaczac zarabiac. O jeden wystarczy
Oczywiście, że Jeleń mógłby z powodzeniem jeździć w I lidze, ale czy na siłę musi? W I lidze praktycznie wszystkie tory to beton, a jak wiemy Jeleń nie przepada za takimi torami i nie musi się czuć na nich komfortowo nawet w I lidze. Pod Lublinem dopiero co się wybudował, tutaj ma rodzinę i być może zdeterminowanych sponsorów, żeby go "upolować". Póki nie ma ogłoszenia składu można mieć niewielkie, ale jakieś tam nadzieje.
Ogłoszenie składu też nie jest przypadkowo na 3 dni przed wyborami. Jeśli ten element kampanii wyborczej ma przynieść efekt to skład powinien zadowolić nawet najwybredniejszych kibiców.
Ogłoszenie składu też nie jest przypadkowo na 3 dni przed wyborami. Jeśli ten element kampanii wyborczej ma przynieść efekt to skład powinien zadowolić nawet najwybredniejszych kibiców.
Bez przesady.
A jaki związek z wyborami ma skład drużyny żużlowej na przyszły rok?
tym bardziej że Prezes Taras jest w komitecie honorowym Żuka a nie Wojciechowskiego.
A jaki związek z wyborami ma skład drużyny żużlowej na przyszły rok?
tym bardziej że Prezes Taras jest w komitecie honorowym Żuka a nie Wojciechowskiego.
A ja myślę, że Jeleń wyląduje u nas. Pewnie zmontowano skład na awans. Klub ma bogatego i stabilnego sponsora więc czemu nie. Jeden sezon w II lidze potem pierwsza. Pieniądz pewnie dobre i wypłacane na czas co pewnie nie było w tym roku we Wrocku. Ekstraligi już popróbował i chyba nie wyszło mu to na dobre. Nie jestem pewien czy z taką średnią miał wielką kasę przecież nie miał kontraktu jak czołowi zawodnicy. I teraz trzeba przeliczyć co się bardziej opłaci, a mistrz świata z niego nigdy nie będzie.
janaz pisze:A jaki związek z wyborami ma skład drużyny żużlowej na przyszły rok?
Naprawdę zaskoczyłeś mnie, nie sądziłem, że są osoby, które nie widzą żadnego powiązania. Skład będzie prezentował prezes klubu, kandydat na prezydenta, na 3 dni przed wyborami, to mało?
Ponadto naprawdę nie zdążyłeś się jeszcze zorientować, że Wojciechowski z Żukiem konkurentami są tylko z nazwy? Ewentualna obecność p. Tarasa (z komitetu honorowego Żuka) będzie tylko to potwierdzać.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
"Wielkim powrotem" można nazwać właśnie powrót Jelenia, ewentualnie jeszcze J.Ziółkowskiego. I chyba tyle..., bo w "okularnika" rozum nakazuje nie wierzyć
Jeleń po odejściu z Wrocka będzie potrzebował stabilizacji. Ja przynajmniej na jego miejscu podpisałbym tam, gdzie wiążą z nim "kilkuletnie" nadzieje. Jeśli toczyły się z nim rozmowy w naszym klubie i podczas tych rozmów wyszło, że klub będzie chciał piąć się w górę i zabezpieczone będą na to pieniądze, to nie widzę oczywistych powodów dla których miałby u nas nie podpisać.
Nazwanie w tym momencie "wielkim powrotem" transfer kogoś innego, takim powrotem nie jest - dla kibiców z pewnością
, no ale dla działaczy...kto to wie 
Nazwanie w tym momencie "wielkim powrotem" transfer kogoś innego, takim powrotem nie jest - dla kibiców z pewnością