Ryan Fisher
- Łoptymista
- Trener
Re: Ryan Fisher
Auty tez ladnie pojechal
harry pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/10/07/sparing-sheffield-tigers-kellys-heroes-6448-19-punktow-fishe/
w sumie ta sama liga co Rymelek, motor z Rzeszowa ?? może coś z tego będzie
Mógłby Ryan zostać w Lublinie na przyszły sezon. Pokazał mimo tych dwóch meczy że można liczyć na jego punkty. A do tego ma jeszcze 27 lat także jeszcze troche pośmiga.
- niespokojny
- Trener
Wjego przypadku sa dwa problemy: sprzet i kolizje terminow. Nie mozemy sobie juz pozwolic na nerwowke, czy ktos bedzie czy nie bedzie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Zakontraktować odpowiednio wcześniej i zastrzec pierwszeństwo naszej ligi. $$ powinny zrobić różnicę... Nie powinien być drogi co przy zakładanych wynikach 65-25 może być istotne.
Kontrakt z nim powinen być priorytetem, tak jak z Karolem i Puzonem. Sprzęt może kupić od Kuciapy. Powtórzę jeszcze raz: gdyby jechał w Łodzi to już byśmy byli w 1 lidze.
Davv pisze:Zakontraktować odpowiednio wcześniej i zastrzec pierwszeństwo naszej ligi. $$ powinny zrobić różnicę... Nie powinien być drogi co przy zakładanych wynikach 65-25 może być istotne.
Nie możesz zastrzec pierwszeństwa ligi polskiej bo to jest określone w zgodach jakie udziela federacja. A tam Polskę traktują jak ubogiego krewnego i zawsze jest na końcu.
Ale zgadzam się. W tym momencie Fisher to jeden z głównych celów transferowych.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
A Fred Lindgren i paru innych jeszcze Richardssonów jakoś mogą wystąpić we wszystkich (nawet przełożonych) meczach w Polsce.
Może daty im się nie pokrywały? A z tego co pamiętam to zespół Fishera jeździ mecze w niedziele. A w ten dzień Elite LEague pauzuje na rzecz Polski. W innych przypadkach Może się dogadują z klubami, które nie zawieszają ich i nie naliczają kar. Zawodnicy o słabszej pozycji mają z tym większe problemy. Zawsze jest tak, że duży może więcej.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Ja mysle,ze zawodnik z najwyzsza srednia w PL bez trudu znajdzie klub w EL a wtedy niedziele bedzie mial wolne 
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Po drugim upadku Fisher malo nie rozniosl parku maszyn. Slychac bylo tylko donosne "fuck fuck fuck" i trzaski lawek. Widac, ze ambitny gosciu, w barazu zrobil swoje. Mozna sprobowac z nim za rok.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Nie można, a trzeba. Facet ma charakter i był chyba najbardziej zaangażowany w walkę. Oczywiście pod jednym warunkiem, że zakupi silniki na Polskę, bo na kuciapszczakowym nieprędko pojeździ.
Hela pisze:Nie można, a trzeba.
Na dodatek, Ryan chce u nas jeździć w przyszłym roku
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
a skąd masz takie info?? Czy tylko ploty rozsiewasz? 
-
Smirnek_
- Senior
Jcob pisze:Hela pisze:Nie można, a trzeba.
Na dodatek, Ryan chce u nas jeździć w przyszłym roku
Jeśli to prawda to według mnie nie ma nad czym się zastanawiać. To może być kawał solidnego zawodnika na II ligę.
Ja bym się wcale nie podpalał jakimś Fisherem. Facet miał podstawione fury od Kuciapy a i tak w rybniku za dużo nie nawojował. A co będzie jak mu przyjdzie samemu kombinować ze sprzętem na naszą ligę. Zanim ogarnie co i jak to się sezon skończy. Gość nigdy nie jeździł w Polsce więc jest zielony. Nie jestem zwolennikiem eksperymentowania na własnej dupie z tego typu zawodnikami.
tylko ze jak pokazał ten rok na Drymla nie ma co liczyć, a Fisher chyba urósł do potencjalnie czołowego obcokrajowca 2 ligi - obok Steada, czy Barkera. To prawda, że w sezonie bedzie musial liczyc sam na siebie ale jakos mam przekonanie ze bedzie to pewny zawodnik na 10 punktów w kazdym meczu. Oczywiscie z jednym zastrzezeniem. Ze sie z nim podpisze kontrakt z priorytetem ligi polskiej - i tu podejrzewam będą schody. Reasumując - ja bym z nim podpisał ale nie traktował jako priorytet - skupiłbym się na budowaniu skladu na Polakach a zaczalbym od juniorów.
Gelo pisze:tylko ze jak pokazał ten rok na Drymla nie ma co liczyć, a Fisher chyba urósł do potencjalnie czołowego obcokrajowca 2 ligi - obok Steada, czy Barkera. To prawda, że w sezonie bedzie musial liczyc sam na siebie ale jakos mam przekonanie ze bedzie to pewny zawodnik na 10 punktów w kazdym meczu. Oczywiscie z jednym zastrzezeniem. Ze sie z nim podpisze kontrakt z priorytetem ligi polskiej - i tu podejrzewam będą schody. Reasumując - ja bym z nim podpisał ale nie traktował jako priorytet - skupiłbym się na budowaniu skladu na Polakach a zaczalbym od juniorów.
Tak dla przypomnienia tylko 2 zmiany w regulaminie EL ...
W przyszłym sezonie w EL juniorzy to tylko polacy ...
Wprowadzona KSM max i min ...
będzie ciężko ...
zamiast 500 + program Beryl +
no przy tym regulaminie to pewnie Kowalczyk i Idziorek znajda zatrudnieje w Ekstralidze, a Kostro zalapie sie w jakiejs Łodzi ; )
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:Ryan pewnie cos chlapnal w parku maszyn po meczu ; )
Owszem było to po meczu, ale nie w parkingu
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Dobromir pisze:Ja bym się wcale nie podpalał jakimś Fisherem. Facet miał podstawione fury od Kuciapy a i tak w rybniku za dużo nie nawojował. A co będzie jak mu przyjdzie samemu kombinować ze sprzętem na naszą ligę. Zanim ogarnie co i jak to się sezon skończy. Gość nigdy nie jeździł w Polsce więc jest zielony. Nie jestem zwolennikiem eksperymentowania na własnej dupie z tego typu zawodnikami.
lepszy taki zawodnik, który się stara próbuje i będzie kombinował dobry sprzęt niż taki Dryml, który sprzęt ma ale za to kombinuje jak tu na nim jak najmniej ujechać
Kwestia nie podlega dyskusji. Trzeba się z nim dogadać i to szybko! Fury kupi od Kuciapy bo ten na ekstralige sie szykuje wiec tez pewnie nowe kupi. Puzon, Karol, Tadka na juniora i Rene Bacha. Zamienić Rempałe na Miesiaca plus Rymel i jazda do 1 ligi.