Odnosnie watku. Zrobic trening punktowany. Jak Rempala bedzie cieniowal do ZZ za niego i tyle. Nie ma tlumaczenia brakami sprzetowymi. Czyja to wina? Moze nasza? Zbyt dlugo juz ten cyrk z silnikami Tomkowymi trwa. Szczegolnie w najwazniejszych momentach.
Treningi
- niespokojny
- Trener
Re: Treningi
Szczerze mowiac dopiero teraz poczulem wkurw**** na Drymla. Gosc rzekomo odnosi kontuzje w niedziele, a w poniedzialek robi komplet na nie byle kim. Pierwsza osoba do rozliczenia za brak awansu, zaby nie powiedziec dobitniej a wiele slow sie cisnie na jezyk
. Ten transfer to detka roku. Nie mozna miec jednak pretensji do zarzadu bo oni tak samo jak i my sie tego nie spodziewali. Zeby tak udalo sie awansowac i pokazac gwiazdorowi, ktorego nawet Miskolc nie chcial gdzie sie zgina dziub pingwina.
Odnosnie watku. Zrobic trening punktowany. Jak Rempala bedzie cieniowal do ZZ za niego i tyle. Nie ma tlumaczenia brakami sprzetowymi. Czyja to wina? Moze nasza? Zbyt dlugo juz ten cyrk z silnikami Tomkowymi trwa. Szczegolnie w najwazniejszych momentach.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Może obraził się jak po meczu w Łodzi fruwał w górę. ŻENADA. Sędziego było jeszcze podrzucać.
niespokojny pisze: Zrobic trening punktowany. Jak Rempala bedzie cieniowal do ZZ za niego i tyle.
No jutro będzie trening punktowany
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Na partyjkę pokera dziś wieczorem.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Jak zz za Rempałe????
Chyba raczej Kauko za TR i zz za Drymla.
Dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby Kauko za TR i Piszcz za Drymla i za Piszcza ZZ. Niewątpliwie Piszczowe ZZ będzie tańsze niż Drymlowe ZZ. A Drymlowi pokazać środkowy palec przyjaźni i jeszcze troche mu narobić smrodu w mediach !!
Chyba raczej Kauko za TR i zz za Drymla.
Dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby Kauko za TR i Piszcz za Drymla i za Piszcza ZZ. Niewątpliwie Piszczowe ZZ będzie tańsze niż Drymlowe ZZ. A Drymlowi pokazać środkowy palec przyjaźni i jeszcze troche mu narobić smrodu w mediach !!
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
Czyli pod nr 10 Piszcz, a pod nr 12? zastępstwo zawodnika za Piszcza, tak ?Kauko za TR i Piszcz za Drymla i za Piszcza ZZ.
Niewątpliwie. Zastępstwo Zawodnika Za Piszcza ma na pewno mniejszą punktówkę niż Zastępstwo Zawodnika Za Drymla, a do tego Zastępstwo Zawodnika Za Piszcza nie bierze kasy za przyjazdNiewątpliwie Piszczowe ZZ będzie tańsze niż Drymlowe ZZ.
z/z za Rempałe nie może być stosowane, jedyne z/z mogą być z L.Drymla, T.Piszcza i K.Barana więc jak kolega wyżej mówił z/z Drymla Kauko za TR skoro ma problemy sprzętowe. Niech jeszcze pokaże Fisher jak śmiga 
zdaje sie ze to juz postanowione ze jedziemy bez ZZ wiec mozecie sobie darowac teoretyczne rozważania
- niespokojny
- Trener
A jak napisalem Z/Z za Rempale to nikt sie nie domyslil, ze to Drymlowe ZZ bo Rempala sie nia zalapal do 3 najlepszych zawodnikow przed runda finalowa? Zawsze trzeba tlumaczyc jak krowie na rowie?
istred pisze:Czyli pod nr 10 Piszcz, a pod nr 12? zastępstwo zawodnika za Piszcza, tak ?Kauko za TR i Piszcz za Drymla i za Piszcza ZZ.Niewątpliwie. Zastępstwo Zawodnika Za Piszcza ma na pewno mniejszą punktówkę niż Zastępstwo Zawodnika Za Drymla, a do tego Zastępstwo Zawodnika Za Piszcza nie bierze kasy za przyjazdNiewątpliwie Piszczowe ZZ będzie tańsze niż Drymlowe ZZ.
Pod 10 Piszcz za Drymla i za Piszcza zz, a pod 12 to jeżeli jeszcze nie widziałeś awizowanych to informuje, że Fisher
Myślisz że Dryml nie sypnie stawką $$$$ za zwolnienie??? Ja jestem tego pewny i myśle, że co by o Piszczu nie gadać napewno krzyknie o wiele ale to wiele mniej.
Ale tak jak wspomniałem wcześniej na chwile obecną nie ma opcji zz na niedziele.
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
nie wiem skad ta pewnosc - Dryml wcale sie nie pali do jazdy w barazach.
Tak dla przypomnienia.
Opiekun lubelskich żużlowców Rafał Wilk będzie miał spore pole manewru, ponieważ za Lukasa Drymla możliwe jest zastosowanie zastępstwa zawodnika. - Rzeczywiście, takie rozwiązanie jest brane pod uwagę, dlatego w klubie mamy już wszystkie niezbędne dokumenty - przyznaje kierownik KMŻ
Dryml bez formy ostatnio, więc nie chce się skompromitować bardziej, nie dziwie się wcale, da zwolnienie i ma spokój
tak tak bo takiego Drymla bardziej od kasy obchodzi unikniecie kompromitacji...
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
Tak tak, bez formy a na IM Czech robi kotleta..
Ja tutaj czegoś nie rozumiem. O jakim z/z mówicie?? Mamy pięciu seniorów + 2 juniorów. Nie wydaje mi sie aby klub sciągał Kauko i Ryana tylko po to żeby zobaczyć ich na treningu.
Ale ten Dryml to jest jednak ogorek.. i dziwic sie ludziom, ze po meczu w Lodzi chcieli go n**********c
A pamietam, jak pisalem, ze w decydujacych momentach nie bedzie z niego zadnego pozytku, nie pomylilem sie. Ciezko ogarnac nasz klub, mamy w kadrze II najlepszych stranieri w II lidze.. w decydujacym meczu nie jedzie zaden
Mi osobiscie odechcialo sie juz zuzla w tym sezonie a co gorsze, kolejny sezon w II lidze to bedzie dla naszego klubu katastrofa.
coś nie słychać treningu
zwinalem sie o 17 30 to robili tor
zadnego busa czy chocby wilka fury nie bylo
zadnego busa czy chocby wilka fury nie bylo
Ciekawe kiedy Fisher ma zamiar trenować?
na stadionie ktoś powiedział, że trening odbędzie się jutro o 11. Wie ktoś coś o tym ?
panowie, to jest jakaś pomyłka... 
Kobiety genetycznie są niezdolne do szczęścia. Zawsze muszą na coś narzekać....
Dzisiejszy wieczorny trening nie miał najmniejszego sensu! Przecież tor miał byc robiony właśnie wieczorem lub ewentualnie
rano,więc lepiej jak go zrobią i dopiero coś popyrkać.Czyli w praktyce jutro przed południem
rano,więc lepiej jak go zrobią i dopiero coś popyrkać.Czyli w praktyce jutro przed południem