ROWFAN pisze:Maxx pisze:Dwumecz z rybnicką drużyną jest swoistym "egzaminem dojrzałości" dla obecnego zarządu klubu i pozostaje mieć nadzieję, że ta "matura" pójdzie dobrze, czego sobie i wam wszystkim życzę.
Czyli jak przegracie z Nami baraż, to będzie znaczyło że Zarząd się nie sprawdził? Przecież Oni na motory nie wsiądą. To nie wina Zarządu, że w najważniejszym meczu w lidze, dwóch liderów zawodzi na całej linii. Teraz przed Barażami wielkiego pola manewru również nie mają. Żaden z zawodników którzy są jeszcze do wzięcia, nie gwarantuje większej ilości punktów niż zawodnicy co startowali regularnie w sezonie. Z tego co wyczytałem Bogdanka zostaje na przyszły sezon, więc macie perspektywy.
Miałem bardziej na myśli to, że wówczas okaże się czy trafne były ostatnie ruchy w zakresie pozyskania nowych zawodników w charakterze wzmocnień. Oczywiście, że to nie zarząd jeździ i nie można go obwiniać za cieniowanie w Łodzi Dryml`a czy Sweetman`a. Nie twierdzę, że winny czemukolwiek jest tylko i wyłącznie zarząd, moja wypowiedź miała charketer bardziej zmierzająca ku temu, że nawet jeśli pojawiają się tutaj na forum słowa krytyki to jest to miejsce właściwe bowiem do dyskusji właśnie jest forum. Pozdrawiam Rybnik.