stiffler pisze:niestety wielka... kibice powinni zawsze uzywac historycznej nazwy. A nie jakis towarzystw i firm.
Dobrze - na trzy cztery krzyczymy LPŻ albo Ogniwo.
stiffler pisze:niestety wielka... kibice powinni zawsze uzywac historycznej nazwy. A nie jakis towarzystw i firm.
Ramzes pisze:Runda musi być dokończona, Rybnik mecz odjechać musi. Jeśli jutro nie odjedzie to baraże zostaną przesunięte. W sobotę jest KPE, więc mecz odbyć się w tym terminie nie może. Może to lepiej dla nas?
grzesieck pisze:propopnuje głosne MOTOR TO MY z 5 razy pod Mosirem bo zuzlozjeby mecz maja o 14
nooo szykuja sie...
uwielbiam takie farmazony
shacku, daj mu odpoczac na tydzien moze
Sledzio pisze:Ja mam taką cichą nadzieje ze nie będzie powtórki z 2003 roku z inauguracji 1 ligi gdzie chyba do 8 biegu 12 pkt wygrywać by w ostatnim biegu wywalczyć na ostatnim łuku 1 pkt bo moje serce chyba by tego już nie wytrzymało :p
manjolo pisze:teraz na ostatnim łuku rewanżu piszcz wyprzedzi jamrożego na wagę awansu. no albo zet-zetka to zrobi.
max3 pisze:Sweetmana musimy sprowadzic!!! za wszelka cene ten zawodnik na przyczepnym torze moze byc nie do ugyzienia na pewno z juniorami z Rybnika sobie poradzi i w barazach Tadzio nie musi jechac 3 razy.
Bozena pisze:Rybnik ma problem. Ciekawe, czy dzisiaj zaległy mecz w Miszkolcu odbędzie się?

grzesieck pisze:propopnuje głosne MOTOR TO MY z 5 razy pod Mosirem bo zuzlozjeby mecz maja o 14
nooo szykuja sie...
uwielbiam takie farmazony
shacku, daj mu odpoczac na tydzien moze
stiffler pisze:jak tam sytuacja? Dzialaja cos w klubie w kontekscie nowego zawodnika na niedziele?