Torsen pisze:Sweety zabrał już swoje zabawki i generalnie ma nas gdzieś.
Co w tym dziwnego? Ma czekac az gaznik mu zginie?
Torsen pisze:Sweety zabrał już swoje zabawki i generalnie ma nas gdzieś.
manjolo pisze:dziś o 11 w klubie odbędzie się konferencja prasowa dot. meczów barażowych.
Smirnek_ pisze:Zawodnik, który zawalił najważniejszy mecz w sezonie stroi fochy? Mi osobiście było by cholerny wstyd coś takiego robić. Wśród średniaków drugoligowych to faktycznie się wyróżniał. Jednak jak przyszło powalczyć o wynik to jego nie ma.
Ten cały Pontus Aspgren może jechać w niedzielę?
asid pisze:Przypomnialo mi sie jak na DPŚ Nermark jezdzil. Trzeba zrobic taki sam tor.
jerry78 pisze:Niby tak grubo wygląda, ale pojechali takim składem do Poznania (który jechał w krajowym składzie) i dostali do 30.
Smirnek_ pisze:Krajowy skład to niby gorszy? Poznań praktycznie cały sezon jechał krajowym składem. Z tym że Miśkowiak, Skórnicki i Kościuch są zawodnikami troszeczkę lepszymi od Drymla, Puszakowskiego i Barana.
Gelo pisze:niestety - najwazniejsza kwestia ciagle jest nierozwiazana. Nie mamy młodzieżowca na te baraże co bedzie kluczowe dla rozstrzygniecia.
to nie zajęliby bezapelacyjnie 7 miejsca w lidze.
Jakoś Miśkowiaka w finale IME potrafił pokonać Sitera w bezpośrednim pojedynku (sam nie wiem jak on to zrobił)