Orzeł Łódź - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 26.09.2010
Re: Orzeł Łódź - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 26.09.2010
próba dopingu przez CB
motorze mój 
Hahah to mogło by być niezłe
Ja się nie mogę doczekać postojów na stacjach... i miny ludzi na stacji gdzie 224 osoby będą drzeć się MOTORZE MÓJ! 
Mam nadzieję, że jednak nie będzie postojów wszystkich pojazdów jednocześnie bo to trochę za dużo osób, ale jak faktycznie będzie to nie zależy ode mnie tylko od kierowców 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
no jak 200 osob wysiadzie na jednej stacji to postoj potrwa pol godziny zanim kazdy cos kupic, zrobi co musi i wroci do autokaru... samo czekanie na swoja kolej do wc sporo zajmie 
Pozdrawiam
meesha pisze:Mam nadzieję, że jednak nie będzie postojów wszystkich pojazdów jednocześnie bo to trochę za dużo osób, ale jak faktycznie będzie to nie zależy ode mnie tylko od kierowców
... chyba chciałes powiedzieć od kibiców( częstotliwości opróżniania butelek/puszek ze złocistym napojem)
Szkoda, że nie ma na tym forum ostrzeżeń. Dostał by jeden z drugim po warnie, to by się raz dwa nauczył shifta używać przy pisaniu nazw drużyn (a już o swojej nie wspomnę - WSTYD!)
Są już jakieś przecieki kto będzie pod "2" ? Juz chyba powinno być wiadomo, najwyższa pora, żeby Piszcz się określił... Skoro nie ma komunikatu o wypożyczeniu, to może jednak nas nie zawiedzie.
- tezetomaniak
- Trener
napisal sobie ktos posta o jakims wypozyczeniu i na tej podstawie jakies wnioski wyciagasz ?
Pierwsza i podstawowa sprawa: jak skonczyla im sie kasa na tyle, zeby odwalac takie numery jak przed meczem z Ostrowem, to czym mieliby placic za wypozyczenie... weglem ?
A skąd masz pewność, że Rzeszów chciałby kasę za wypożyczenie?
- tezetomaniak
- Trener
no pewności nie ma nigdy : )
komunikatu tez.
komunikatu tez.
- Egon
- Zawodowiec
Plan na Łódź jest niezmienny. Zrobić ZZ za Tomka, to chyba żadna tajemnica. Temat Fishera w Łodzi włóżmy między bajki, ale to dobrze..mamy jakby nie patrzeć optymalny skład i nie ma co w nim dłubać, bo to zabawa na dwa uda..abo się uda, albo się nie uda. Los tak chciał, że możemy zrobić ZZ i trzeba z tego skorzystać, bo to najmądrzejsze wyjście.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
A ja mam takie pytanko organizacyjne a mianowicie jesli jedzie nas blisko ponad 500 osob to gdzie bedzie sektor gosci? tak samo jak w rundzie zasadniczej czyli zaraz przy parku maszyn? wydaje mi sie ze bedziemy bardzo blisko "zylety" Orła Łodź jesli tak bedzie...
A tak wogole duzo sie slyszy teraz o wypozyczeniu Fischera....Zespół Edinburgh Monarchs pokonał na swoim torze drużynę Sheffield Tigers 59:31 w piątkowym pierwszym półfinałowym meczu Premier League. Rewanż w czwartek.
Komplet 15 punktów zdobył dla gospodarzy Amerykanin Ryan Fisher
1. Ryan Fisher - 15 (3,3,3,3,3)
A tak wogole duzo sie slyszy teraz o wypozyczeniu Fischera....Zespół Edinburgh Monarchs pokonał na swoim torze drużynę Sheffield Tigers 59:31 w piątkowym pierwszym półfinałowym meczu Premier League. Rewanż w czwartek.
Komplet 15 punktów zdobył dla gospodarzy Amerykanin Ryan Fisher
1. Ryan Fisher - 15 (3,3,3,3,3)
jerry78 pisze:Są już jakieś przecieki kto będzie pod "2" ? Juz chyba powinno być wiadomo, najwyższa pora, żeby Piszcz się określił... Skoro nie ma komunikatu o wypożyczeniu, to może jednak nas nie zawiedzie.
Są przecieki. Jedziemy najlepszym zestawieniem z możliwych w tym momencie
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Dzięki za info, a tak wogóle to śnił mi się dzisiaj w nocy 1 bieg tego meczu
, którego przebieg bardzo dobrze pamiętam 
Ze startu pierwszy Jankowski za nim Dryml i Jędrzejewski, a Baran słabo ze startu. Już na drugim łuku Dryml po węwnętrznej minął Jankowskiego za zaraz potem Baran Jędrzejewskiego. Baran był tak piekielnie szybki na dystansie, że cały wyścig a to po wewnetrznej a to po zewnętrznej próbował wyprzedzić Jankowskiego. Niestety przegrał z nim o pół motocykla. Pierwszy bieg wygraliśmy 4:2 i jak startowali do biegu drugiego to .... sen się urwał
Ze startu pierwszy Jankowski za nim Dryml i Jędrzejewski, a Baran słabo ze startu. Już na drugim łuku Dryml po węwnętrznej minął Jankowskiego za zaraz potem Baran Jędrzejewskiego. Baran był tak piekielnie szybki na dystansie, że cały wyścig a to po wewnetrznej a to po zewnętrznej próbował wyprzedzić Jankowskiego. Niestety przegrał z nim o pół motocykla. Pierwszy bieg wygraliśmy 4:2 i jak startowali do biegu drugiego to .... sen się urwał
takie mijanki na torze w lodzi i to juz w pierwszym biegu ;o no no zeby ten sen byl proroczy 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
-
mariusz1987
- Junior
A ja dziś miałem zgoła odmienny sen...śniło mi się że przegraliśmy 52-38
pierwszy żużlowy sen w życiu i od razu taki szok 
To iles Ty spal, ze Ci sie caly mecz snil
?
-
mariusz1987
- Junior
śnił mi się sam wynik
ale sen to sen a na jawie będzie w druga stronę 
podobno sny nalezy interpretowac na odwrot...
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
mariusz1987
- Junior
myslicie że to jakis znak
hehe sen to sen a wygra Lubelski Wyngiel 
Ja nie pamietam co mi sie dzis snilo, ale za to o 7.15 sie zerwalem budzac zone z krzykiem, ze sie spoznimy i zeby sie zbierala
:D:D Zona otworzyla jedno oko i zgasila mnie krótkim stwierdzeniem: "Sobota dzisiaj, spij" 
Jest kolejny komunikat PZM i o naszym obserwatorze też nie ma mowy:
http://www.pzm.pl/userfiles/2010-pliki/ ... 8_2010.pdf
http://www.pzm.pl/userfiles/2010-pliki/ ... 8_2010.pdf
w komunikatach nie podaje się obserwatorów 
"Życie to jazda"
-
Smirnek_
- Senior
Jak to się nie podaje skoro właśnie jest podany obserwator na mecz Ostrowa z Rawiczem ?