Wyjazd do Łodzi 26.09.
Re: www.wszyscydolodzi.pl - Wyjazd do Łodzi 26.09.
Jedziemy odzielnym busem 19 osobowym mamy już 16 osób 
Stawka rośnie
229+4=233
229+4=233
znalazło by sie jedno miejsce w busie ???
Podpowiedzcie kto był w Łodzi gdzie ewentualnie się kierować, aby zaparkować osobówkę. Czy w pobliżu stadionu są jakieś parkingi?
- Egon
- Zawodowiec
Czyli osób w osobówkach mamy już 250
Będzie nas duuużo więcej niż pięć setek.
keram przy stadionie staniesz, jeśli przyjedziesz naprawdę wcześnie. W innym wypadku zaparkujesz pewnie gdzieś wzdłuż ulicy i trzeba będzie się przejść.
keram przy stadionie staniesz, jeśli przyjedziesz naprawdę wcześnie. W innym wypadku zaparkujesz pewnie gdzieś wzdłuż ulicy i trzeba będzie się przejść.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
polecam googlemaps i popatrzeć na satelitę jak tam wyglądaja okolice stadionu, 1,5km pieszo jest oddalone MAKRO, z dużym parkingiem, moze warto:)
Kalix pisze:1,5km pieszo
A ile to będzie rowerem albo autobusem?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
keram: kiepsko z miejscami przy stadionie, ale dookoła jest mnóstwo jednokierunkowych (jak to w Łodzi) uliczek... podejrzewam, że będziemy musieli tam gdzieś szukać parkowania... ja przynajmniej tak zrobię:)
Kobiety genetycznie są niezdolne do szczęścia. Zawsze muszą na coś narzekać....
meesha pisze:A ile to będzie rowerem albo autobusem?
dalej bo trzeba bodajże zawracać na rondzie czy coś takiego
Artii pisze:znalazło by sie jedno miejsce w busie ???
Jedno by się znalazło, a nawet trzy
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Re: www.wszyscydolodzi.pl OSTATNIE wolne miejsca!!!
Dalej jest jedno wolne miejsce na wyjazd osobówką.Jedziemy max. 4osoby żeby wygodnie było.
Informacje i rezerwacja:
Arek tel. 508 929 920
Informacje i rezerwacja:
Arek tel. 508 929 920
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Wyjazd grupowy będzie realizowany 7 pojazdami (1 autokar 65-os., 1 autokar 60-os., 4 busy 20-os., 1 bus 19 os.) co daje łącznie 224 miejsca. Dziś wieczorem postaram się poprzydzielać ludzi do poszczególnych pojazdów i lista zostanie umieszczona tu na forum oraz na www.wszyscydolodzi.pl . Na miejsce zbiórki busy i autobusy podjadą oznaczone numerami zgodnie z tą listą i proszę kierować się do właściwego pojazdu (przy każdym będzie człowiek z FanKlubu z listą). Mam nadzieję, że sprawnie to wszystko pójdzie i wyruszymy parę minut po szóstej, a nie o siódmej 
Podbijam 233 + 5 = 238
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
Zrobię małe kopiuj-wklej gdyż to co pisałem przed wyjazdem do Krakowa jest nadal aktualne:
Jako, że część osób jedzie z nami pierwszy raz to chciałem pokrótce omówić parę spraw organizacyjnych. Taki dekalog kibica-wyjazdowicza
1. Zbiórka jest o godzinie 6:00. Ja będę na miejscu jakiś kwadrans wcześniej i proszę, by osoby, z którymi umówiłem się na opłatę w niedzielę przyszły również wcześniej, żebyśmy mogli załatwić formalności i punktualnie odjechać.
2. Gdy przyjadą nasze 2 autokary i 5 busów nie pakujemy się "na hurra" do nich tylko wsiadamy według listy, którą będziemy odczytywać dla każdego busa oddzielnie. Proszę o cierpliwość i zachowanie spokoju. Dla nikogo kto jest na liście miejsca nie zabraknie
3. Mamy na przejazd dość dużo czasu (6 godzin) po to by bez nerwów dojechać. Są przewidziane postoje na zaspokojenie potrzeb fizjologicznych czy też nałogów
Proszę o nierozchodzenie się po okolicy w czasie tych postojów tak, by po 10-15 minutach wszyscy byli z powrotem w (auto)busach.
4. Dłuższy (ok. 1 h) postój na jakiś konkretniejszy posiłek jest planowany dopiero w drodze powrotnej po wyjechaniu z Łodzi, proszę zatem na drogę "tam" wyposażyć się w kanapki czy co tam kto lubi. Podczas postojów nie będzie czasu na zjedzenie czegoś więcej niż hot-doga na stacji. Jak się komuś zamarzy de volaille z ziemniakami, na którego trzeba będzie czekać pół godziny to niestety zostanie z tym posiłkiem na miejscu postoju
5. Wiadomo, że nie jesteśmy kółkiem różańcowym jadącym na spotkanie rodziny RM
więc spożywanie napojów procentowych nie jest zakazane. Uczulam jednak na to by przyjmować je z umiarem. Ochrona w Łodzi nie jest pobłażliwa dla osób będących w stanie wskazującym na... więc żeby nie było później sytuacji, że ktoś zostanie pod bramą zamiast wejść na stadion.
6. Do Łodzi udajemy się w wiadomym celu - dopingować naszych zawodników. Zatem nie szczędzimy gardeł i ochoczo dołączamy do osób prowadzących doping na naszym sektorze
Obowiązującym strojem jest żółto-biało-niebieska koszulka. Jeśli ktoś takiej nie posiada to proszę ubrać się w cokolwiek innego (np. zwykły t-shirt) w kolorze żółtym
7. Nie wiem jeszcze w którym miejscu stadionu zostaniemy posadzeni, ale gdzie by nie było to siedzimy w zwartej grupie i nie rozchodzimy się na szerokość 200 metrów. Proszę również by pojedynczo nie oddalać sie od grupy.
8. Nie prowokujemy kibiców miejscowych (zarówno na stadionie jak i w jego okolicach), walkę prowadzimy jedynie na siłę głosu i kulturalny doping.
9. Po meczu udajemy się wszyscy razem z powrotem do naszych pojazdów.
10. Wszelkie zbędne opakowania szklane, aluminiowe, papierowe czy jakiekolwiek inne swoje śmieci wyrzucamy na najbliższym postoju!!! Nie wieziemy tego z powrotem do Lublina i nie pozostawiamy w (auto)busie żadnych śmieci. To nie jest wielki wysiłek wyrzucić te parę rzeczy na bieżąco zamiast chomikować pod siedzeniem.
To tyle uwag organizacyjnych. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą zadowoleni z tego wyjazdu. Obyśmy mieli się czym radować w drodze powrotnej
Jako, że część osób jedzie z nami pierwszy raz to chciałem pokrótce omówić parę spraw organizacyjnych. Taki dekalog kibica-wyjazdowicza
1. Zbiórka jest o godzinie 6:00. Ja będę na miejscu jakiś kwadrans wcześniej i proszę, by osoby, z którymi umówiłem się na opłatę w niedzielę przyszły również wcześniej, żebyśmy mogli załatwić formalności i punktualnie odjechać.
2. Gdy przyjadą nasze 2 autokary i 5 busów nie pakujemy się "na hurra" do nich tylko wsiadamy według listy, którą będziemy odczytywać dla każdego busa oddzielnie. Proszę o cierpliwość i zachowanie spokoju. Dla nikogo kto jest na liście miejsca nie zabraknie
3. Mamy na przejazd dość dużo czasu (6 godzin) po to by bez nerwów dojechać. Są przewidziane postoje na zaspokojenie potrzeb fizjologicznych czy też nałogów
4. Dłuższy (ok. 1 h) postój na jakiś konkretniejszy posiłek jest planowany dopiero w drodze powrotnej po wyjechaniu z Łodzi, proszę zatem na drogę "tam" wyposażyć się w kanapki czy co tam kto lubi. Podczas postojów nie będzie czasu na zjedzenie czegoś więcej niż hot-doga na stacji. Jak się komuś zamarzy de volaille z ziemniakami, na którego trzeba będzie czekać pół godziny to niestety zostanie z tym posiłkiem na miejscu postoju
5. Wiadomo, że nie jesteśmy kółkiem różańcowym jadącym na spotkanie rodziny RM
6. Do Łodzi udajemy się w wiadomym celu - dopingować naszych zawodników. Zatem nie szczędzimy gardeł i ochoczo dołączamy do osób prowadzących doping na naszym sektorze
7. Nie wiem jeszcze w którym miejscu stadionu zostaniemy posadzeni, ale gdzie by nie było to siedzimy w zwartej grupie i nie rozchodzimy się na szerokość 200 metrów. Proszę również by pojedynczo nie oddalać sie od grupy.
8. Nie prowokujemy kibiców miejscowych (zarówno na stadionie jak i w jego okolicach), walkę prowadzimy jedynie na siłę głosu i kulturalny doping.
9. Po meczu udajemy się wszyscy razem z powrotem do naszych pojazdów.
10. Wszelkie zbędne opakowania szklane, aluminiowe, papierowe czy jakiekolwiek inne swoje śmieci wyrzucamy na najbliższym postoju!!! Nie wieziemy tego z powrotem do Lublina i nie pozostawiamy w (auto)busie żadnych śmieci. To nie jest wielki wysiłek wyrzucić te parę rzeczy na bieżąco zamiast chomikować pod siedzeniem.
To tyle uwag organizacyjnych. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą zadowoleni z tego wyjazdu. Obyśmy mieli się czym radować w drodze powrotnej
-
kaaamisiak
Hm, hm, zbiórka o 6. A wyjazd planowo o której mniej więcej?
Niedziela + Tatary + brak konkretnego autobusu przed 6 = mogę być z 5min po ;p
Niedziela + Tatary + brak konkretnego autobusu przed 6 = mogę być z 5min po ;p
To sobie na spacer o 5 rano wyjdz do centrum

-
kaaamisiak
O 5 to ja wstanę ;p
wiem ze ktos cos tu mowil o megafonie potrzebny bedzie czy nie?:P
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Gardła wystarczą, także za megafon podziękujemy 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Jaką trasę jedziecie przez Tomaszów Mazowiecki czy przez Piotrków.
Tobuls pisze:Podbijam 233 + 5 = 238
238 +4 = 242
- Egon
- Zawodowiec
vadik pisze:Tobuls pisze:Podbijam 233 + 5 = 238
238 +4 = 242
chyba raczej 250+5+4+ 3 ode mnie jeszcze = 262
Motor! Motor! Tylko Motor!
UWAGA!!!!!!
Są jeszcze 3 miejsca na wyjazd!! Kto chce się jeszcze załapać dzwonić do Meeshy 602 537 414 (Era)
Są jeszcze 3 miejsca na wyjazd!! Kto chce się jeszcze załapać dzwonić do Meeshy 602 537 414 (Era)
Meesha, ten swoj regulamin moglbys w uproszczonej wersji w paru egzemplarzach "rozpuscic" po busach, zeby bardziej sie zakodowalo w glowach i nie bylo akcji krakowskich.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Do tych co byli.
Czy na stadion w Łodzi można wnosić napoje w plastikowych butelkach..?
Czy na stadion w Łodzi można wnosić napoje w plastikowych butelkach..?
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!