Wyjazd do Łodzi 26.09.
-
kaaamisiak
Re: www.wszyscydolodzi.pl - Wyjazd do Łodzi 26.09.
Obklejmy plakatami z Bogdanki i umieśćmy na środku stadionu - jako naszego sponsora 
ja mysle ze lodz bardzo chetnie by ten autobus przygarnela na stadion zeby troche po torze pojezdzil coby wiekszy beton sie zrobil 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
stiffler pisze:piszac hala ŁKS-u chodzi mu o Atlas Arene? Chyba nie prawda? ;p
Atlas Arena a hala ŁKSu to dwie różnie rzeczy... Atlas Arena to każdy wie co to jest, a hala ŁKSu znajduje się pod trubyną główną stadionu przy Al. Unii 2 w Łodzi.... żeby było śmieszniej to Aleja Unii LUBELSKIEJ 2
Kobiety genetycznie są niezdolne do szczęścia. Zawsze muszą na coś narzekać....
pod trybuna glowna? a to ciekawe ;p wczoraj wlasnie szukalem jej na mapy.google ale tylko stadion widac, teraz juz wszystko jasne. To chyba nie za duza jest? ;>
tzn jest tak... faktycznie od niedawna hala Arena nazywa się Hala Arena ŁKS... a stara hala spod trybuny nazywa się hala MOSiR i mieści 1000 osób, ale mecze koszykówki męskiej jak i żeńskiej odbywają się właśnie na hali MOSiR czyli dawny ŁKS 
dobra, bo chyba zaczynamy OT
dobra, bo chyba zaczynamy OT
Kobiety genetycznie są niezdolne do szczęścia. Zawsze muszą na coś narzekać....
Rudy pisze:Dokładam 1 osobę osobówką czyli 208+1=209
Mamy juz komplet.
209+4=213
W gazetach łódzkich piszą, że zarezerwowaliśmy 500 biletów? Oby starczyło, bo pewnie drugie tyle ludzi co wpisało się na forum pojedzie bez zapowiadania się na żużel.info. Było kiedyś na wyjeździe więcej ludzi niż teraz się zapowiada? Może w Rzeszowie w 2004 roku?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Czy wiesz może, od której godziny będą czynne kasy? Ja będę jechał z innego kierunku i mogę przybyć na stadion stosunkowo wcześnie.meesha pisze:Kasy zostana oznaczone numerami i kasa nr3 bedzie przeznaczona dla gosci z Lublina.
Zapamiętujemy - kasa nr 3 to nasza kasa![]()
Na stronie Orzeła pisało, że kasy otwarte będą na 2 godziny przed meczem.

213 + 4
Wiem że to nie ten temat, ale nie chce mi się pisać dwóch postów. Nasze problemy finansowe można bardzo łatwo wyjaśnić. Sprawka w którymś wywiadzie przyznał, że klub poprosił Bogdankę o konkretną kwotę na ten sezon i że nie przewidują większej ilości kasy na zawodników. Zapewne sie przeliczyli i zapewne nietaktem byłoby prosić o więcej w tym sezonie, skoro zawarli wcześniej określoną umowę.
Ciekawi mnie natomiast co z premią za awans. Są to pieniądze zabezpieczone w budżecie? Są to pieniądze które ma Bogdanka i przekaże je klubowi tylko w wypadku awansu? Czy może te pieniądze już są wykorzystywane?
Wiem że to nie ten temat, ale nie chce mi się pisać dwóch postów. Nasze problemy finansowe można bardzo łatwo wyjaśnić. Sprawka w którymś wywiadzie przyznał, że klub poprosił Bogdankę o konkretną kwotę na ten sezon i że nie przewidują większej ilości kasy na zawodników. Zapewne sie przeliczyli i zapewne nietaktem byłoby prosić o więcej w tym sezonie, skoro zawarli wcześniej określoną umowę.
Ciekawi mnie natomiast co z premią za awans. Są to pieniądze zabezpieczone w budżecie? Są to pieniądze które ma Bogdanka i przekaże je klubowi tylko w wypadku awansu? Czy może te pieniądze już są wykorzystywane?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Czego należało dowieść.truskawa pisze:Zapewne sie przeliczyli i zapewne nietaktem byłoby prosić o więcej w tym sezonie, skoro zawarli wcześniej określoną umowę.
Z tego, co pamiętam, premię wypłaca Sponsor, a nie Klub. I zapewne tylko to sprawia, że zawodnicy rzeczywiście o ten awans powalcząCiekawi mnie natomiast co z premią za awans. Są to pieniądze zabezpieczone w budżecie? Są to pieniądze które ma Bogdanka i przekaże je klubowi tylko w wypadku awansu? Czy może te pieniądze już są wykorzystywane?
Kolejne 3 osoby
Razem: 220
Razem: 220
Ale Lodz na prawde zrobila dla nas ograniczenie do 500 biletow ? Fajnie by bylo, jakby ta liczba pekla
mysle, ze i chlopakom dalo by to do myslenia, no i Lodzianie na pewno by byli mocno zaskoczeni
Co do meczu w Rzeszowie w 2004, o ile mnie pamiec nie myli, to bylo nas wtedy jednak troche mniej niz sie zapowiada teraz.
Co do meczu w Rzeszowie w 2004, o ile mnie pamiec nie myli, to bylo nas wtedy jednak troche mniej niz sie zapowiada teraz.
zdecydowanie
potwierdzam
$korzen$ pisze:Ale Lodz na prawde zrobila dla nas ograniczenie do 500 biletow ? Fajnie by bylo, jakby ta liczba peklamysle, ze i chlopakom dalo by to do myslenia, no i Lodzianie na pewno by byli mocno zaskoczeni
![]()
500 wg mnie peknie spokoooooojnie
220 osobowki z zuzel.info
200 wyjazd zorganizowany busy + autokary
i obstawiam, ze najbidniej 200 przyturla sie osobowkami bez anonsowania tego na zuzel.info
mysle, ze 700 to calkiem realna liczba :>
METHANOL ADVENTURE TEAM
Z tą "rezerwacją" 500 biletów to jakieś nieporozumienie. Napisałem tylko, że przybędzie nas ok. 500 osób, a nie żeby tyle biletów szykowali. Poza tym busy + osobówki zaanonsowane tutaj to ok. 500 osób i przede wszystkim dla tych osób chciałem zabezpieczyć miejsce na stadionie i bilety. Pozostali skoro się nie anonsują i jadą incognito to niech idą do normalnej kasy po bilet a później wbijają na sektor gości

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Doliczcie 4 osoby osobówką to chyba już 220+4=224
Jednak jedna osoba się wyłamała z wyjazdu z nami.
Dalej jest jedno wolne miejsce na wyjazd osobówką.Jedziemy max. 4osoby żeby wygodnie było.
Informacje i rezerwacja:
Arek (27 lat)
tel 508 929 920
Dalej jest jedno wolne miejsce na wyjazd osobówką.Jedziemy max. 4osoby żeby wygodnie było.
Informacje i rezerwacja:
Arek (27 lat)
tel 508 929 920
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
To dzisiaj chyba koniec busowej kampanii najazdu na Łódź. Ciekawe kiedy meesha nam podsumuje, jak to wyszło w liczbach.
Mam wolne miejsca w samochodzie-jadę sam więc 3 miejsca są wolne.
Tel. 500 009 121
Tel. 500 009 121
Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
Dobra, ja podbijam:)
224+5=229
W transporcie "zbiorowym" pol godziny temu bylo 223 osoby.
Takze na chwile obecna razem jest 452.
Mma nadzieje, ze wszyscy beda w formie na stadionie i pokazemy sie z dobrej strony. Dla debiutantow wyjazdowych rada - dopingujemy caly mecz, a z powrotem %.
224+5=229
W transporcie "zbiorowym" pol godziny temu bylo 223 osoby.
Takze na chwile obecna razem jest 452.
Mma nadzieje, ze wszyscy beda w formie na stadionie i pokazemy sie z dobrej strony. Dla debiutantow wyjazdowych rada - dopingujemy caly mecz, a z powrotem %.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
dopingujemy caly mecz, a z powrotem %.
A przekimasz mnie w Lublinie po meczu? :]
Pewnie, że podsumuję... jak tylko wstanę jutro, a wbrew pozorom nie jest to takie proste 
Wyjazdowiczów - (auto)busowiczów będzie około dwustu dwudziestu dwóch
Wyjazdowiczów - (auto)busowiczów będzie około dwustu dwudziestu dwóch
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Do osób, które już były na stadionie w Łodzi:
Jak duży jest stadion w Łodzi?
Czy jest realna szansa, że dla kogoś zabraknie biletów (bo z tego co widać, będzie ponad 500 osób z Lublina)?
W którym miejscu na stadionie jest miejsce dla gości?
Czy mają tam jakąś klatkę czy coś takiego?
Oto zdjęcie z tegorocznego półfinału IMP w Łodzi - oby taki tor był w niedzielę

Jak duży jest stadion w Łodzi?
Czy jest realna szansa, że dla kogoś zabraknie biletów (bo z tego co widać, będzie ponad 500 osób z Lublina)?
Oto zdjęcie z tegorocznego półfinału IMP w Łodzi - oby taki tor był w niedzielę

istred pisze:Jak duży jest stadion w Łodzi?
Nieduży, coś na kształt stadionu Sygnału w Lublinie
Jest taka szansa. Dlatego osoby jadące samochodami na własną rękę, jeśli przyjadą wcześniej, proszone są o zakup biletów w kasach ogólnych, a następnie przejście do sektora gości.
Ciężko stwierdzić gdzie nam wyznacza miejsce tym razem, dotychczas był to koniec drugiej prostej/wejście w drugi wiraż (obok parku maszyn)
Nie mają, się siada jak wyżej