Wyjazd do Łodzi 26.09.
Re: www.wszyscydolodzi.pl - Wyjazd do Łodzi 26.09.
wlasnie jak to jest z ta nasza zgoda ze Stalą?
Nie ma zgody ze stalą 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Ogarnijcie się! Jakie zgody, jakie układy? Coś sobie ubzduraliście... 
TYLKO MOTOR!
TYLKO MOTOR!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Nie.Czy na trybunach będą nas wspomagać jacyś zaprzyjaźnieni stranieri?
Jest jeszcze kilka dni,może ktoś ,kto bliżej związany jest z naszym środowiskiem żużlowym poddałby temat prezesowi Wojciechowskiemu,żeby na mecz w Łodzi zaprosić (dać do zrozumienia ,że trzeba i warto tam być) prezesa Bogdanki Tarasa i wiceprzydenta Żuka jeśli tak ich nasze mecze interesowały.Niech zobaczą jakie jest zainteresowanie żużlem w Lublinie i niech oczy ze zdziwienia przecierają ilu osobom na awansie i lubelskim żużlu zależy.No chyba ,że te wizyty w Lublinie na meczach to tylko kampania wyborcza była.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Koncepcja słuszna. Tym bardziej, że w niedzielę urzędy nie pracują, a i prezes Bogdanki też chyba nie fedruje i ma wolne 
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Do dopingu używamy własnych gardeł i strun głosowych, wszelkie trąbki, piszczałki i inne tego typu akcesoria należy zostawić w domu, bo nie są mile widziane na meczach żużlowych – podkreśla Malczewski.
Brawo

Srebrna gondola z min. 3 osobami na pokładzie oraz prywatny busik i kolejne 9 gardeł 
Warszawscy Lublinianie - +6 do osobówek. Razem 186 osób.
Mani, chyba nie dopisywaleś nas tutaj?
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
-
kaaamisiak
Meesha, dowiadywałeś się już dokładnie jak z tymi biletami w końcu? wszyscy płacą czy tak jak zwykle? ;]
Wszyscy płaczą i płacą 
A tak serio to właśnie przed sekundą posłałem gołębia pocztowego do Łodzi z kilkoma pytaniami m.in. o ceny biletów. Jak tylko dostanę odpowiedź to natychmiast się nią podzielę (o ile nie będę spał co nastąpi za jakieś pół godziny
).
Przypominam, że zapisywać można się nadal:
- telefonicznie (602 537 414) od 16 do 22,
- mailowo: wyjazdowicze@wp.pl
- osobiście (Pub Na Strychu, ul. Głęboka 10, schodami przy TelePizzy w górę i po prawej) dziś od 17:30 do 20:00, jutro od 17:30 do 22:00 oraz jutro o 15:00 pod KULem ("stary" budynek, wejście od strony Racławickich) - obowiązuje kwadrans akademicki
Zapraszamy!!!
A tak serio to właśnie przed sekundą posłałem gołębia pocztowego do Łodzi z kilkoma pytaniami m.in. o ceny biletów. Jak tylko dostanę odpowiedź to natychmiast się nią podzielę (o ile nie będę spał co nastąpi za jakieś pół godziny
Przypominam, że zapisywać można się nadal:
- telefonicznie (602 537 414) od 16 do 22,
- mailowo: wyjazdowicze@wp.pl
- osobiście (Pub Na Strychu, ul. Głęboka 10, schodami przy TelePizzy w górę i po prawej) dziś od 17:30 do 20:00, jutro od 17:30 do 22:00 oraz jutro o 15:00 pod KULem ("stary" budynek, wejście od strony Racławickich) - obowiązuje kwadrans akademicki
Zapraszamy!!!
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Susic pisze:Warszawscy Lublinianie - +6 do osobówek. Razem 186 osób.
Nie dopisywałem, ale nie +6 tylko +7 więc obecna suma wyjazdowiczów indywidualnych to 187
to jeszcze ja dopisze znajomych ktorzy nie wiedza o istnieniu forum
+5 osob, czyli 192
+5 osob, czyli 192
+4 osoby razem 196
Więc chodź przyjebie ci deską raz żółtą a raz niebieską !! 
Cenne wskazówki dla wyjazdowiczów jak przeżyć w Łodzi od AdamLodz na syfach:
"Mecz jest na hali ŁKS-u, to rzut beretem od stadionu Orła. Wiadomo, że meczem w głównej mierze zainteresowani będą "kibice" piłkarscy obydwu drużyn. Nie wiem kto wyznaczył taką beznadziejną godzinę meczu koszykówki, powinien on być dużo później. Super, że w Lublinie mecz o awans szczypiornistek do LM, był w porze meczu żużlowego. Z pewnością był to także mecz derbowy dwóch nienawidzących się drużyn. Do kibiców Lubina jadących pociągiem z Łodzi Kaliskiej: stacja kolejowa (Łódź Kaliska), to najbliższe sąsiedztwo stadionu ŁKS, bądźcie ostrożni. W porze waszego powrotu, zaczyna się mecz koszykówki. W obrębie Kaliskiej mogą być kibice ŁKS-u i Widzewa szukający wrażeń. Mam nadzieję, że policja zadba o Wasze bezpieczeństwo i wrócicie bezpiecznie do Lublina."
"Mecz jest na hali ŁKS-u, to rzut beretem od stadionu Orła. Wiadomo, że meczem w głównej mierze zainteresowani będą "kibice" piłkarscy obydwu drużyn. Nie wiem kto wyznaczył taką beznadziejną godzinę meczu koszykówki, powinien on być dużo później. Super, że w Lublinie mecz o awans szczypiornistek do LM, był w porze meczu żużlowego. Z pewnością był to także mecz derbowy dwóch nienawidzących się drużyn. Do kibiców Lubina jadących pociągiem z Łodzi Kaliskiej: stacja kolejowa (Łódź Kaliska), to najbliższe sąsiedztwo stadionu ŁKS, bądźcie ostrożni. W porze waszego powrotu, zaczyna się mecz koszykówki. W obrębie Kaliskiej mogą być kibice ŁKS-u i Widzewa szukający wrażeń. Mam nadzieję, że policja zadba o Wasze bezpieczeństwo i wrócicie bezpiecznie do Lublina."
piszac hala ŁKS-u chodzi mu o Atlas Arene? Chyba nie prawda? ;p
Ostatnio zmieniony 22 września 2010, o 13:01 przez stiffler, łącznie zmieniany 1 raz.
Generalnie Atlas Arena jest przy samym stadionie ŁKS-u. Wnioskuję z tego, że hala ŁKS też jest niedaleko ;p
"Życie to jazda"
tak zaczalem szukac ktora to liga i... nie znalazlem. Nie jest to I i II liga mezczyzn ani I liga kobiet. Wiec co to za derby?
Edit: juz znalazlem - to ekstraklasa kobiet ;p
Edit: juz znalazlem - to ekstraklasa kobiet ;p
to juz 207 osób 
Przypominam,że wolne jest jedno miejsce w aucie na wyjazd osobówką do Łodzi.
Jedziemy fordem focusem .Narazie mamy 3osoby (dla wygody i ekonomi jeszcze 1 miejsce czeka ) .
Informacje i rezerwacja:
Arek (27 lat)
tel 508 929 920
Jedziemy fordem focusem .Narazie mamy 3osoby (dla wygody i ekonomi jeszcze 1 miejsce czeka ) .
Informacje i rezerwacja:
Arek (27 lat)
tel 508 929 920
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".