Wyjazd do Łodzi 26.09.
Re: www.wszyscydolodzi.pl - Wyjazd do Łodzi 26.09.
witam
2 auta pojedzie 7-9 osób
pozdrawiam
2 auta pojedzie 7-9 osób
pozdrawiam
czyli juz 150
Ostatnio zmieniony 21 września 2010, o 00:28 przez stiffler, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mariusz1987
- Junior
Odejmijcie 4 osoby jednak nie pojadę, egzamin mam rano miałem nadzieje, że mecz zrobią 15-16 i zdąże
wymyslili 12 godzina 
Może jest taka możliwość,że ktoś ma miejsce w osobówce lub busie,ale trzeba by mnie zabrać z Konopnicy (przy ul.Wojciechowskiej) i najlepiej odstawić ,ale to juz mniejszy problem. Przez tą godzinę meczu mam problem z dostaniem się w niedzielę na 6.00 po MOSIR z tej mojej dziury.Oczywiście dorzucam sie do kosztów i za dojazd.Jak cos proszę o info tel. 604-425-043 lub GG3816141 lub email rafirud_75@wp.pl (75 to mój rocznik jak coś ,żeby zdziwienia nie było
).
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
meesha jest slawny:)
tak tak piszcie dalej o chlaniu w busie, nie tylko kibice z Lublina czytaja to forum, nic tylko czekac na typa z alkomatem przy wejsciu na stadion...
METHANOL ADVENTURE TEAM
bez kitu, bardzo czesto gospodarze badaja alkomatami grupy kibicowskie przeciwnika szczegolnie na meczach pilkarskich
witam na forum
kolejne 4 osoby prywatnie czyli 150 + 4 to mamy 154 
Kobiety genetycznie są niezdolne do szczęścia. Zawsze muszą na coś narzekać....
grzesieck pisze:tak tak piszcie dalej o chlaniu w busie, nie tylko kibice z Lublina czytaja to forum, nic tylko czekac na typa z alkomatem przy wejsciu na stadion...
Przeciez nie bedzie sprawdzal 300 osob po kolei
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nie bedzie, ale w Krakowie kilka osob mialo problem z wejsciem, a bylo nas ponad 200 osob.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Pewnie nie, jednak jeśli ktoś za główny cel wyjazdu stawia sobie wypicie pół litra przed Puławami to jeszcze ma czas odebrać wpłacone pieniądze.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Pirat
przecież nie mowilismy o upodleniu sie tylko o oprwieniu sobie humoru ale skoro tak mowicie to odstapie sobie chyba jednak % zeby nie robic kichy klubowi
Pirat nie o to chodzi tylko żeby nie było tak że połowa osób nie wejdzie a jakaś część bedzie w stanie niewarzakości
Pic ale z umiarami;)
Pic ale z umiarami;)
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
-
Pirat
no to przeciez cały czas o tym mowie! wypic po małym garnuszku a reszte trzymac na powrot i wypic za zwyciestwo!!!;)
No Dokladnie
Problem Rozwiązany;D
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Mnie zastanawia ilu z nas wstaje w niedzielę o 6 rano choćby przed meczami w Lublinie i zaczyna dzień od wypicia paru kielonków tudzież browarów? Skąd się zatem bierze ten fenomen picia od 6 rano gdy jedziemy na wyjazd?
Wszyscy niewyspani, połowa na czczo ale pić trzeba
Ja tu nikomu nic narzucać nie będę bo przecież jadą dorośli w większości ludzie, tylko żeby nie było później zdziwienia przed bramą stadionu. Mecz się skończy koło 15 więc wciąż wystarczająco dużo czasu będzie, żeby "poprawić sobie humorek"
Wiem, wiem, ze mnie też kiepski abstynent, ale daję temat pod rozwagę
Ja tu nikomu nic narzucać nie będę bo przecież jadą dorośli w większości ludzie, tylko żeby nie było później zdziwienia przed bramą stadionu. Mecz się skończy koło 15 więc wciąż wystarczająco dużo czasu będzie, żeby "poprawić sobie humorek"
Wiem, wiem, ze mnie też kiepski abstynent, ale daję temat pod rozwagę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Wiadomo jedziemy obejrzec mecz a nie chlac i stac pod brama stadionu;)
Przez 5 godzin podróży z powrotem mozna wypic ze HO HO HO
Przez 5 godzin podróży z powrotem mozna wypic ze HO HO HO
-
Pirat
ok. macie racje dajmy sobie na wstrzymanie i tyle;)
po prostu pic to trza umic ; )
zeby nie bylo wiochy jak w tym roku w Rawiczu
zeby nie bylo wiochy jak w tym roku w Rawiczu
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wypic po garnuszku i reszte trzymac na powrót w razie świętowania;)
meesha słuchaj, tak już jest z wyjazdami
ja śpiewam w chórze akademickim, więc wyjazdów jest sporo, czy zagranicznych, czy krajowych... i pierwsza flaszka zawsze musi pęknąć do Statoila na Kraśnickich
taka tradycja 
Kobiety genetycznie są niezdolne do szczęścia. Zawsze muszą na coś narzekać....
Jak ktos ma slaba glowe to i garnuch to bedzie za duzo 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Już ja widzę te Wasze jedne garnuszki
Złapiecie smaka i będzie...