Wyjazd do Łodzi 26.09.
-
Pirat
Re: www.wszyscydolodzi.pl - Wyjazd do Łodzi 26.09.
organizatorzy ORŁA ŁÓDZ oczywiście ....
któż by inny...
Alkohol jak najbardziej ale nie przesadzajmy z jego ilością... Jedziemy do Łodzi kibicować a nie zgonować 
Mocno pijani mogą mieć też problemy z wejściem na stadion-tak przynajmniej było w Krakowie..
-
Pirat
Marun napisał; Alkohol jak najbardziej ale nie przesadzajmy z jego ilością... Jedziemy do Łodzi kibicować a nie zgonować
spoko!przecież napisałem że dla humoru a nie upodlenia się !;) kibicować bedziemy napewno!!! kto wygra mecz?!!!!!!
spoko!przecież napisałem że dla humoru a nie upodlenia się !;) kibicować bedziemy napewno!!! kto wygra mecz?!!!!!!
Chyba nikt na forum nie poruszal tematu pojemnosci stadionu, na stronie orła przeczytalem ze jest ona rowna 5 tysiecy. Zacząłem wlasnie sie zastanawiac czy nie moze przytrafic sie problem z biletami bo myśle ze jesli taki sam mecz mial by miejsce u nas to pewnie kibicow bylo by troszke ponad 5 tysiecy. Moze warto pomyslec o zarezerwowaniu jakiejs częsci biletow dla gosci
Właśnie po to organizowane jest orientacyjne liczenie osób wyjezdzjących samochodami.
Ostatnio zmieniony 20 września 2010, o 20:36 przez kamiliusz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pirat
z tego co sie orientuje to było juz o tym pisane.jesli bedzie juz znana dokladna liczba gosci ktorzy jada,nasza strona ma sie kontaktowac z orlem w sprawie rezerwacji biletow i miejsc dla nas.
- Egon
- Zawodowiec
No przecież będzie jakaś rezerwacja. Było już o tym pisane po to te korowody z dodawaniem.
Dla nowych użytkowników , których mamy w ostatnim czasie wysyp jedna delikatna uwaga... TO NIE JEST CZAT DO K***Y NĘDZY!
starajmy się pisać NA TEMAT. Tu tylko o wyjeździe, gdzie indziej o pogodzie, jeszcze gdzie indziej na temat samego meczu, itd itd. A nazwy własne w tym nazwy klubów piszemy wielką literą..
edytka mówi że już mnie uprzedzili.
Dla nowych użytkowników , których mamy w ostatnim czasie wysyp jedna delikatna uwaga... TO NIE JEST CZAT DO K***Y NĘDZY!
edytka mówi że już mnie uprzedzili.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Marun pisze:Alkohol jak najbardziej ale nie przesadzajmy z jego ilością... Jedziemy do Łodzi kibicować a nie zgonować
Marun pisze:Luzik Pirat... nie pisałem tylko do ciebieTo była taka moja złota myśl
Marun przypomniałeś sobie właśnie jeden z wyjazdów w sezonie 2009? Bodajże Piła?

134-jak Motor to tylko na "moturze"... Ja jednośladem lecę do Łodzi i z tego co wiem będzie kilku takich. Zapraszamy innych MOTURZYSTÓW 
Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
-
kaaamisiak
A bardzo się obrazicie za troszkę nieaktualny żółto-biało-niebieski szalik bodajże TŻ-u? Sama nie zakupiłam, a u chłopaka znalazłam jedynie takowy ;pp
Tak a propo wyjazdu: gentlemani nie piją przed 12-stą 

My jedziemy busem w 14 osób.
czyli juz 148? czy juz sie dopisaliscie wczesniej?
Nie nie dopisywaliśmy się,pierwszy raz wpisuje.
liczba osob jadacych na wlasna reke: 134
Ostatnio zmieniony 20 września 2010, o 22:11 przez stiffler, łącznie zmieniany 1 raz.
Dopisywalismy sie! Fantyś czytaj posty 
To widzę że wesoło będzie. Może lepiej o 5 wyjechać bo jak każdy napije się browarów to co 5 minut będziemy stawać 
istred pisze:Polecałbym wysiąść na Łódź Fabryczna i spacerkiem przejść sobie pod stadion; prosto, ulicą Zieloną.
Dla wyjątkowo leniwych, którym chodzenie sprawa kłopot inne wyjście:
Spod Fabrycznej tramwaj 9 do stadionu.
Można też wysiąść na Widzewie i stamtąd tramwajem 8 lub 9.
Z Widzewa tramwajem nr 8 pół godziny, 9 zresztą też.
Dzieki za cenne informacje,bo właśnie się zastanawiałem jak ruszyć z dworca,a bedę miał tylko ok.godziny na dotarcie
na stadion
Tak więc do listy dopisuje 3 osoby jadące pociągiem
Cz@rek pisze:istred pisze:Polecałbym wysiąść na Łódź Fabryczna i spacerkiem przejść sobie pod stadion; prosto, ulicą Zieloną.
Dla wyjątkowo leniwych, którym chodzenie sprawa kłopot inne wyjście:
Spod Fabrycznej tramwaj 9 do stadionu.
Można też wysiąść na Widzewie i stamtąd tramwajem 8 lub 9.
Z Widzewa tramwajem nr 8 pół godziny, 9 zresztą też.
Dzieki za cenne informacje,bo właśnie się zastanawiałem jak ruszyć z dworca,a bedę miał tylko ok.godziny na dotarcie
na stadion![]()
Tak więc do listy dopisuje 3 osoby jadące pociągiem
mamy juz 137
Cz@rek pisze:Dzieki za cenne informacje,bo właśnie się zastanawiałem jak ruszyć z dworca,a bedę miał tylko ok.godziny na dotarcie
Doświadczony przygodami w drodze do Rawicza mówie Ci, że będziesz miał kolo 30 minut
"Życie to jazda"
dal jadacych pociagiem polecam http://lodz.jakdojade.pl/ 
NoFear pisze:Tak a propo wyjazdu: gentlemani nie piją przed 12-stą
I tego się trzymajmy
Czuję w kościach, że będę tu musiał odświeżyć "dekalog wyjazdowicza" bo sporo osób będzie jachać pierwszy raz w życiu, albo po długiej przerwie i wolałbym abyśmy uniknęli sytuacji jakie miały miejsce na przykład w Krakowie.
Ale to jutro...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...