Wyjazd do Łodzi 26.09.
Re: Wyjazd do Łodzi 26.09.2010
Skoro mowa o biletach to ja od siebie 14osób samochodami
Od siebie powiem, że zarówno pomysł jak i wykonanie strony to świetna robota 
hmm a co maja osobowki do zorganizowanego wyjazdu? >:
METHANOL ADVENTURE TEAM
Chodzi o określenie ogólnej liczby kibiców z Lublina, jak meesha będzie dzwonił do Orła pytając o dostępność biletów dla lublinian.
to jest piekna inicjatywa - Cena biletów: Normalny 20 zł, kobiety i młodzież do lat 16-stu - wstęp wolny.
czy u nas tez tak kiedys nie bylo? bo wydaje mi sie ze jak bylem mlodszy to stosowano podobne praktyki.
czy u nas tez tak kiedys nie bylo? bo wydaje mi sie ze jak bylem mlodszy to stosowano podobne praktyki.
Kiedyś chyba dzieci do 10 r. ż. wchodziły za darmo. (czasy LKŻtu)
Później chyba podstawówka, albo nawet z gimnazjum.
Później chyba podstawówka, albo nawet z gimnazjum.
-
mariusz1987
- Junior
Alleluja konto aktywowane;) prawdopodobnie ja jade osobówką 4 osoby jakby cuś:]
Ja jade osobowka w sumie 4 osoby.
No to na chwile obecna +26 osób(mniej więcej) jedzie prywatnie bardzo proszę uwzględnić to przy załatwianiu biletów.
Dla kolejnych którzy jadą samochodami proponuje dopisywać tylko liczbę osób,na razie wynosi ona:26
Dla kolejnych którzy jadą samochodami proponuje dopisywać tylko liczbę osób,na razie wynosi ona:26
mundzio pisze:to jest piekna inicjatywa - Cena biletów: Normalny 20 zł, kobiet i młodzież do lat 16-stu - wstęp wolny..
Jeżeli mam 16 lat (17 dopiero w kwietniu) to zostanę wpuszczony za darmo??
Ja jadę samochodem- 3 osoby.
Łącznie: 29 osób.
Łącznie: 29 osób.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
nie wiem jak to zrobiłem ale mi wyszło 39 do postu Hansa.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Masz racje kolega wyżej pomylił się, więc kibiców, którzy jadą osobówkami na chwilę obecną jest 43
MOTOR LUBLIN
dokładnie, obliczyłem to na wszystkie możliwe i znane mi sposoby matematyczne, i wyszło mi również na obecną chwilę 43 
A ja się wacham miedzy osobówką a autokarem. W związku z tym mam pytanie jak wygląda kwestia bezpiecznego parkowania w okolicy stadionu? Są jakies parkingi dla gosci? Może macie sugestie gdzie najlepiej zostawic auto?
PS:Czy ktoś wybiera sie może połączeniem kolejowym?
PS:Czy ktoś wybiera sie może połączeniem kolejowym?
A ja nie liczyłem, tylko przepisałem 
z połączeniem kolejowym będzie ciężko raczej. W wakacje próbowałem jechać z Lublina do Łodzi i nie było nic sensownego dla mnie. Nie sądzę, że od tamtej pory się coś poprawiło..
Ostatnio zmieniony 16 września 2010, o 22:19 przez turex, łącznie zmieniany 1 raz.
7 osób
50
50
Cz@rek pisze: W związku z tym mam pytanie jak wygląda kwestia bezpiecznego parkowania w okolicy stadionu? Są jakies parkingi dla gosci? Może macie sugestie gdzie najlepiej zostawic auto?
Z parkowaniem szalu nie ma, glownie wzdluz ulicy przy ktorej jest stadion (jednokierunkowa!). Natomiast jadac ta ulica wzdluz stadionu na koncu dzialki "stadionowej" jest ogrodzony parking platny (5 zl chyba). Troche miejsca tam jest. No ale nie wiadomo czy sie nie zapelni na potege. Mozna tez zostawic samochod np. przy jakims z centrow handlowych przy dwupasmowce (kojarzy mi sie, ze cos tam bylo takiego). Ale to kawalek drogi.
Ostatnio zmieniony 16 września 2010, o 22:25 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cz@rek pisze:A ja się wacham miedzy osobówką a autokarem. W związku z tym mam pytanie jak wygląda kwestia bezpiecznego parkowania w okolicy stadionu? Są jakies parkingi dla gosci? Może macie sugestie gdzie najlepiej zostawic auto?
oglądalem na googlemaps okolice stadionu nie wygląda to ciekawie, tylko jakiś mały parking, nie wiem czy dobrze pamiętam ale w tamtym roku na wyjezdzie w sierpniu autobus parkował na jednej z ulic? gdzie jeden z pasów był na ten cel?
też myślałem o parkowaniu przy centrum handlowym a potem jakoś się dostać na stadion
9 osob
59
59
Wazne jest dla mnie o ktorej bedzie mecz w Łodzi. Podejrzewam ze ok 15. Da rade wrocic do lbn do 22?