Dobra wiadomość, szczególnie, że prawą stroną ciała ruszać nie mógł przecież...
Adrian Rymel
-
kaaamisiak
Re: Adrian Rymel
No, na stronie KMŻ-u jest 
GIGI pisze:feeling down.... tgo nie sa zbyt optymistyczne informacje ....
K***a, coscie sie czepili tego feeling down?
To moze przetlumacz mi przy okazji co znaczy
walking down the street?
Ulicą idzie facet z zespołem Downa?

Bardzo się cieszę, że Rymel wraca do zdrowia. Oby pełnego i szybko
Bardzo się cieszę, że Rymel wraca do zdrowia. Oby pełnego i szybko
bartosch pisze:Adrian odzyskal "ruchliwosc" konczyn!
Całe Sczęście, powrotu do Zdrowia.
Jednak wyspiarze spisali się na medal, u Nas Adrian pewnie podzieliłby los Wilka.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Desmo pisze:Jednak wyspiarze spisali się na medal, u Nas Adrian pewnie podzieliłby los Wilka.
No chyba Cię trochę poniosło. Jakby przerwał rdzeń to ani wyspiarze, ani nawet Serwinka by nie pomogła. Niedowład był spowodowany opuchlizną, która w angielskim szpitalu schodzi po 7 dniach, a w polskim po tygodniu. Taka to różnica...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kolega Desmo wie lepiej bo pewnie sam miał złamany kręgosłup. Desmo takimi przypadkami sie byle patałachy nie zajmują tylko dobrzy specjaliści nawet tu w Polsce,nawet w Lublinie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Desmo pisze:Jednak wyspiarze spisali się na medal, u Nas Adrian pewnie podzieliłby los Wilka.
Ciekawe tylko dlaczego kazdy kto mial stycznosc ze sluzba zdrowia na wyspach wychwala nasza polska pod niebiosa, bo tam tylko aspiryna, aspiryna i aspiryna, nie wspominajac juz o platnosciach za uslugi medyczne. Idealnie pasuje do Twojej wypowiedzi haslo: cudze chwalicie swojego nie znacie.
100% poparcia. Poza lepszym zarciem to w szpitalach w GB jest tragedia.
Ostatnio zmieniony 14 września 2010, o 16:04 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
bartosch pisze:Adrian odzyskal "ruchliwosc" konczyn!
Wchodząc codziennie na forum liczyłem na taką wiadomość. Dzięki Bartek!
Każdemu jego Everest...
to na łódź będzie jak "znalas"
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
go! pisze:GIGI pisze:feeling down.... tgo nie sa zbyt optymistyczne informacje ....
K***a, coscie sie czepili tego feeling down?
To moze przetlumacz mi przy okazji co znaczy
walking down the street?
odbij ode mnie ok??
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
mikas pisze:Desmo pisze:Jednak wyspiarze spisali się na medal, u Nas Adrian pewnie podzieliłby los Wilka.
Ciekawe tylko dlaczego kazdy kto mial stycznosc ze sluzba zdrowia na wyspach wychwala nasza polska pod niebiosa, bo tam tylko aspiryna, aspiryna i aspiryna, nie wspominajac juz o platnosciach za uslugi medyczne. Idealnie pasuje do Twojej wypowiedzi haslo: cudze chwalicie swojego nie znacie.
Po pierwsze nie aspiryna, tylko paracetamol

mikas pisze:Desmo pisze: Idealnie pasuje do Twojej wypowiedzi haslo: cudze chwalicie swojego nie znacie.
Albo jeszcze lepiej ujowe bo polskie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Kaka pisze:
Po pierwsze nie aspiryna, tylko paracetamol![]()
, po drugie: a Ty tak znasz te "cudze", ze sie wymadrzasz?
O widzisz, dobrze ze sie czasem odezwiesz to i naprostujesz mnie w odpowiednim kierunku
- tezetomaniak
- Trener
- Egon
- Zawodowiec
Chyba każdy to musiał brać pod uwagę. Ja taki obrót sprawy uważałem za bardzo prawdopodobny i nie ma się chyba czemu dziwić. Chociaż może Adrian jeszcze zmieni zdanie..
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Zmieni zdanie? Facet walczy o powrót do normalnego życia, funkcjonowania, normalnego chodzenia. Tutaj o jeżdżeniu na motocyklu nie ma nawet mowy. Trzeba mocno trzymać kciuki aby Adrian mógł sobie sam radzić z codziennymi obowiązkami.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Pozostaje tylko życzyć powrotu do zdrowia. Szkoda Adriana, strasznie sympatyczny człowiek.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Szkoda, na prawde szkoda. Fajny gosc i na prawde wartosciowy zawodnik. Od 2004/2005 na naszym torze nikogo nie ogladalo mi sie z taka przyjemnoscia jak wlasnie Rymela, chociaz wiem, ze wielu zaraz pewnie wytoczy jakies armaty
Bog tylko raczy wiedziec jakby wszystko dzis wygladalo gdyby nie kontuzja, no i oczywiscie nieszczesna "dyspozycyjnosc" zwiazana ze startami na Wyspach... Wracaj do zdrowia Adrian.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec