Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Ty tu nie "adwokatuj" Torsenowi, bo sam jest w tym kierunku wykształcony i moze odpowiadac sam 
Nigdy nie byłem żużlowcem, więc trudno mi polemizować. Ale posiadam zdrowy rozsądek (może dlatego nigdy nie byłem żużlowcem?
) i jakoś nie wydaje mi się, by na tak głośnym motocyklu było cokolwiek słychać, szczególnie dodawszy kask i trzy równie głośne motocykle obok.
A w ogóle, to ja nie zaglądam do tego działu i proszę mnie nie wywoływać do tablicy
Argumenty Ravajasa też się wydają przekonujące
A w ogóle, to ja nie zaglądam do tego działu i proszę mnie nie wywoływać do tablicy
Argumenty Ravajasa też się wydają przekonujące
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Co wy na to żeby zakupić dla prowadzącego doping coś takiego http://allegro.pl/wysokiej-jakosci-przenosny-megafon-zasieg-800m-i1210583823.html oczywiście podana aukcja to tylko przykład nie znam się na takim sprzęcie ale myślę że prowadzący miałby ułatwione zadania poderwania tłumu
koszt nie jest duży można zrobić zbiórkę na przykład na meczu albo na treningu.
Druga sprawa o którą chciałbym zapytać to śpiewnik kibica. Moim zdaniem warto założyć oddzielny temat na forum i tam zamieścić wszystkie obecne przyśpiewki. W tymże temacie można by dopisywać też jakieś nowe pomysły i kto wie może wyjdzie z tego coś fajnego.
Druga sprawa o którą chciałbym zapytać to śpiewnik kibica. Moim zdaniem warto założyć oddzielny temat na forum i tam zamieścić wszystkie obecne przyśpiewki. W tymże temacie można by dopisywać też jakieś nowe pomysły i kto wie może wyjdzie z tego coś fajnego.
megafon gdzies chyba jest na wyposazeniu bylego FK, problem z nim jest taki ze nikt nie palil sie nigdy zbytnio do rozkrecania dopingu przy jego uzyciu
METHANOL ADVENTURE TEAM
taki megafon to zabawka, średniej klasy to tak 200-300zł, ale czy pomysł nie był kiedyś przerabiany?
Megafon udostepnial bienio, byly fk mial/ma syrene 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
W ten sposób to możemy też napisać, że syrenę udostępniał wojteko, a bęben Perła-Browary Lubelskie
Wychodzi na to, że były FK nie miał niczego 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Chyba mi nie powiesz, ze megafon byl wlasnoscia bienia, bo ja pamietam inna wersje.
A beben skad jest i na czyim stanie wiesz dokladnie, wiec
A genezy syreny nie znam, poza tym, ze dluzszy czas stala na parkingu u Kyniaka.
A beben skad jest i na czyim stanie wiesz dokladnie, wiec
A genezy syreny nie znam, poza tym, ze dluzszy czas stala na parkingu u Kyniaka.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
A co myślicie o tym śpiewniku ? Może warto zebrać wszystko do kupy żeby nie było na meczu tekstów typu: "tego nie znamy"
dzielimy sektor na 2 części
Jedna śpiewa druga po niej odpowiada co wygląda tak:
cz.1 sektora: MOTORZE MÓJ!
cz.2 sektora: MOTORZE MÓJ!
cz.1 sektora: ZAŚPIEWAM CI!
cz.2 sektora: ZAŚPIEWAM CI!
cz.1 sektora: ŻE BĘDĘ Z TOBĄ AŻ DO KOŃCA MOICH DNI!
cz.2 sektora: MOICH DNI!
PAO
tak zwane
można spróbować:P
PAO
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
speedwayowiec pisze:A co myślicie o tym śpiewniku ? Może warto zebrać wszystko do kupy żeby nie było na meczu tekstów typu: "tego nie znamy"
Coś takiego jest też na stronce klubowej.
http://zuzel.lublin.pl/index.php?option ... &Itemid=87
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Marun pisze:dzielimy sektor na 2 częściJedna śpiewa druga po niej odpowiada co wygląda tak:
PAOtak zwane
można spróbować:P
Tutaj można zobaczyć jak to wygląda od 1:45 : http://www.youtube.com/watch?v=dLx0bQZUIZw
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Widziałem śpiewnik na stronce ale trzeba przyznać że dość ubogo to wygląda. Kto wie może w temacie "urodziłoby" się coś nowego... 
Meesha tworzymy coś nowego?? 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Można by tym razem coś bardziej żywego 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Na najbliższym meczu z Ostrovią warto przećwiczyć "Motorze mój zaśpiewam Ci" żeby w Łodzi wyszło już elegancko. Kto jeszcze nie ogarnia rytmu niech sobie poogląda filmik zapodany przez K.A.M.I.L.-a http://www.youtube.com/watch?v=dLx0bQZUIZw
Mam nadzieję, że w Łodzi "Motorze mój..." wyjdzie chociaż w połowie tak dobrze jak tu:
http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E
Ważne by WSZYSCY w tym brali udział
http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E
Ważne by WSZYSCY w tym brali udział
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Dokladnie, dzisiaj jedna strona śpiewała dużo ciszej (nie znali tekstu ?) niż druga, ale wyjazd to inna bajka. 
Naczelny obrońca Karola Barana.
moze by zabrac ze soba do Łodzi swiece dymne zolte, biale i niebieskie i odpalic w trakcie meczu jako element oprawy?
O oprawe się nie martw
wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku 
kilka sztuk mysle, ze by nie zawadzilo 
Tak jak napisał wyżej Marun. Nie ma się o co martwić
Troszkę zaufania poprosimy tylko 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
turex pisze:moze by zabrac ze soba do Łodzi swiece dymne zolte, biale i niebieskie i odpalic w trakcie meczu jako element oprawy?
Kup i weź. Broni ci ktoś?
ok, spoko, po co sie tak napinac istred;p
O oprawę się nie martwcie... :] Lepiej szykujcie gardła na niedzielę 
Naczelny obrońca Karola Barana.