Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Ja przed sezonem dałem dwa kupony. Jeden 80 zł na Łódz, drugi 20 zł na Lublin. W najgorszym przypadku bede miał na flaszke po sezonie, w najlepszym na wyjazd na weekend 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
grzesieck pisze:cos mi sie wydaje, ze to jozki cos kombinuja, malo prawdopodobne (aczkolwiek mozliwe :] ), ze nasi ustawili sparing bez konsultacji z druzyna przeciwna =]
nieporozumienie powstalo, bo ktos pomylil terminy: trening i sparing. niby podobne, a jak rozne od siebie. dlatego Jacek Ziolkowski byl taki zdziwony.
carpe diem!
Czy Bogdanka wykupiła już reklamy w Ostrowie i Rawiczu? Oczywiście, stawka w zależności od postawy miejscowych w meczach z Łodzią...
Może niech ktoś podszepnie Sprawce taki szatański plan. Od razu mówię, że nie mój
Może niech ktoś podszepnie Sprawce taki szatański plan. Od razu mówię, że nie mój
Ja w jednej kwestii organizacyjnej.
Były w niedziele na meczu osoby i pewnie sa co mecz, ktore nie sa wstanie zdazyc na czas i sie spozniaja. Problem polega na tym, ze w pewnym momencie sa zamykane wszystkie kasy i nie maja te osoby gdzie kupic biletu. Do tego jest jeszcze za wczesnie zeby otworzyc bramy i osoby te musza czekac pod stadionem do chwili az te bramy zostana otwarte.
Czy nie mozna zostawic otwartej jednej kasy z biletami do momentu otwarcia bram na stadion. Pewnie kilka osob by zaplacilo za bilet zeby zobaczyc te dodatkowe kilka biegow, mimo ze sie spoznily, a wczoraj znajomy nie mogl wejsc na stadion wcale, bo biletu nie mogl juz kupic a bramy byly jeszcze zamkniete.
Prosze o przekazanie tej uwagi wladzom klubu.
Były w niedziele na meczu osoby i pewnie sa co mecz, ktore nie sa wstanie zdazyc na czas i sie spozniaja. Problem polega na tym, ze w pewnym momencie sa zamykane wszystkie kasy i nie maja te osoby gdzie kupic biletu. Do tego jest jeszcze za wczesnie zeby otworzyc bramy i osoby te musza czekac pod stadionem do chwili az te bramy zostana otwarte.
Czy nie mozna zostawic otwartej jednej kasy z biletami do momentu otwarcia bram na stadion. Pewnie kilka osob by zaplacilo za bilet zeby zobaczyc te dodatkowe kilka biegow, mimo ze sie spoznily, a wczoraj znajomy nie mogl wejsc na stadion wcale, bo biletu nie mogl juz kupic a bramy byly jeszcze zamkniete.
Kupując bilet za 40 zł też zostałem skierowany na prawą strone trybuny, ciekawe dlaczego nie mogłem usiąść po lewej??
Mam gdzieś takie traktowanie. Następnym razem skoczę przez płot
Mam gdzieś takie traktowanie. Następnym razem skoczę przez płot
Po lewej była wspaniale nam przygrywająca orkiestra 
..ale i kupa ludzi. Płacąc więcej za bilet oczekiwałem że będę mógł sobie wybrać miejsce na trybunie. Ja tam do orkiestry nic nie mam 
A ja mam pytanie: Czy gdzieś była informacja o podwyżce biletów normalnych? Bo chyba przegapiłem 

-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Była. Prawie w każdej zapowiedzi meczowej.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
GIGI pisze:..ale i kupa ludzi. Płacąc więcej za bilet oczekiwałem że będę mógł sobie wybrać miejsce na trybunie. Ja tam do orkiestry nic nie mam
Jakbyś był godzinę albo i półtorej przed meczem to może bys sobie wybrał
mikas pisze:Ja w jednej kwestii organizacyjnej.
Ja u siebie z Ostrowem kupowałem bilet po 10 biegach i było otwarte :] Widocznie teraz cos nie zagrało.
przy takiej frekwencji pewnie sie skonczyly 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Cz@rek pisze:GIGI pisze:..ale i kupa ludzi. Płacąc więcej za bilet oczekiwałem że będę mógł sobie wybrać miejsce na trybunie. Ja tam do orkiestry nic nie mam
Jakbyś był godzinę albo i półtorej przed meczem to może bys sobie wybrał
Skąd wiesz o której byłem?? Na trybunę wszedłem o 15:45. Bardzo dużo wolnych miejsc wolnych po lewej a zostaliśmy skierowani na prawą. O to mi chodzi.
http://www.sportsboard.pl/Forum/viewthr ... &TID=38882
i tak se czytam, te posty ze stycznia, fajnie sie czyta w perspektywie awansu do 1 ligi posty typu:
"W starciu z Orłem czy Krosnem szanse na podjęcie walki żAdne.W zasadzie jeśli KMŻ już zakończył kompletowanie zespołu to są zdecydowanie najsłabsi w lidze,pomijając kraków czy ostrów..."
Wysłane: 16-01-2010 02:12
i tak se czytam, te posty ze stycznia, fajnie sie czyta w perspektywie awansu do 1 ligi posty typu:
"W starciu z Orłem czy Krosnem szanse na podjęcie walki żAdne.W zasadzie jeśli KMŻ już zakończył kompletowanie zespołu to są zdecydowanie najsłabsi w lidze,pomijając kraków czy ostrów..."
Wysłane: 16-01-2010 02:12
Ktoś na syfach sieje plotkę, że jutro ma Smoliński podpisać
ciekawe ile w tym prawdy hehe, pewnie 100% KMO
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
No ciekawe jakim cudem jak okienko zamkniete. Ludzie opamietajcie sie...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Smoliński ma gdzieś w Polsce podpisane?, bo teraz to tylko można zawodnika wypożyczyć.
Tylko Fisher z Rzeszowa mógłby u nas podpisać
Tylko Fisher z Rzeszowa mógłby u nas podpisać
Zawodnik dobry, ale ciekaw jestem w celu chcą go kontraktować
Skład mamy kompletny:
Dryml, Puszakowski, Baran i Rempała, z/z za Piszcza, juniorzy Kostro i Sweetman.
Kogo miałby wygryźć ze składu?
Skład mamy kompletny:
Dryml, Puszakowski, Baran i Rempała, z/z za Piszcza, juniorzy Kostro i Sweetman.
Nie zapominajcie, że w razie ewentualnych baraży (tfu, tfu) to już ZZ za Piszcza nie można zastosować, więc piąty senior może być nam bardzo potrzebny.
Może w takim, że Piszcz nie jest chory i nie będzie można za niego zrobić zz?
Chodzi o to, że sam zawodnik podobno nie chce/nie chciał się zgodzić, aby tak robić.
Chodzi o to, że sam zawodnik podobno nie chce/nie chciał się zgodzić, aby tak robić.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
- niespokojny
- Trener
Jezeli nam czegos potrzeba teraz, gdy pozostaly nam 3 mecze do konca sezonu w tym 2 u siebie z druzynami w wiekszosci zlozonych z amatorow(skladami oszczednosciowymi do nas jada) to inwestycji w sprzet, a przed ostatnim meczem w Lodzi treningu na jakims betonisku, podobnym do tego lodzkiego. Kontraktowanie Fishera juz sie mija z celem. Nie bedzie mogl poznac nawet specyfiki jazdy w Polsce. Lepsze ZZ w miejsce Piszcza, przynajmniej teoretycznie pewniejsze.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
istred pisze:Zawodnik dobry, ale ciekaw jestem w celu chcą go kontraktować![]()
Skład mamy kompletny:
Jak to kogo? Z/Z miałby wygryźć ze składu
Z/Z to stąpanie po kruchym lodzie.
Dryml z półpaścem
Rempała jakiś niewyraźny
Sweetman w Łodzi może nic nie przywieść (specyficzny tor)
więc pewny zawodnik da więcej niż Z/Z
...więc pewniejsze będzie dać jeździć jednemu zawodnikowi 4x niż 4 razy czterem różnym, sprawdzonym zawodnikom po razie?
z/z daje bardzo duże możliwości. Po pierwsze, potrzeba nie 5 pewnych seniorów tylko 4, po drugie można wstawiać zawodników, którzy akurat dobrze się prezentują w danym momencie, po trzecie zawodnikowi częściej startującemu powinno być łatwiej dopasować się do nawierzchni.
A Rempała jak niewyraźny to rutinoscorbin trzeba mu dać.
z/z daje bardzo duże możliwości. Po pierwsze, potrzeba nie 5 pewnych seniorów tylko 4, po drugie można wstawiać zawodników, którzy akurat dobrze się prezentują w danym momencie, po trzecie zawodnikowi częściej startującemu powinno być łatwiej dopasować się do nawierzchni.
A Rempała jak niewyraźny to rutinoscorbin trzeba mu dać.
a co zrobisz jak Piszcz zwolnienia nie przyniesie?, wstawisz do składu i będzie musiał jechać,
pare groszy zarobi, tak jak dzisiaj było.
pare groszy zarobi, tak jak dzisiaj było.
To nie szkoła, że ucznia się prosi żeby zwolnienie przyniósł.a co zrobisz jak Piszcz zwolnienia nie przyniesie?
Klub ma pewne argumenty, które może wykorzystać i wynegocjować z zawodnikiem taki układ, który będzie odpowiadał zarówno klubowi jak i Tomkowi.