Nie znosze kiedy w zuzlu nie decyduja umiejetnosci, tylko zwykly fart. Pewnie dlatego, ze przez lata Gollob rzadko tego farta mial...
Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Czy tylko mnie szlag trafia jak to ogladam? Pieprzony pech z numerami startowymi obu naszych, a Crump oczywiscie trafil swoje ulubione wewnetrzne
.
Nie znosze kiedy w zuzlu nie decyduja umiejetnosci, tylko zwykly fart. Pewnie dlatego, ze przez lata Gollob rzadko tego farta mial...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Tor sprzedal... 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Zvonko sprzedal za garsc australijskich srebrnikow
.
Richie Faulkner:
Grodzki sprzedal -_-
Richie Faulkner:
ciekawe kto wybral milko canal+ do komentowania gp... juz kij z tym, ze coraz to myli zawodnikow ale dlaczego tak bez sensu pierdzieli?
carpe diem!
Ehhh... ;(
Niezle go Hancock zaszprycowal ;/
Teraz trzymamy kciuki za Bombera !
Niezle go Hancock zaszprycowal ;/
Teraz trzymamy kciuki za Bombera !
Motor mocny
Właśnie rozpoczyna się półfinał Zielona Góra - Wrocław. Jak ktoś nie ma TVP Sport polecam sopcast Public Sport 1
Na sportklubie można obejrzeć naszego potencjalnego rywala. Majcher Speedway Rybnik
Hayden pisze:fajny tor
jak to jest... kazdy w wywiadach trabil ze tor jest nie rowno przyczepny, a jakos przed meczem go nie zaorali tak jak u nas zazwyczaj bywa...
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
ozzy2512 pisze:Na sportklubie można obejrzeć naszego potencjalnego rywala. Majcher Speedway Rybnik
chyba rywala Orła
Albo wybrac ktoras z tych mozliwosci -> http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport
Richie Faulkner:
Mistrz jest tylko jeden...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
TOMASZ GOLLOBRichie Faulkner:
Z wielką przyjemnością ogląda się takie zawody, brawo, brawo i jeszcze raz brawo. Teraz chyba już nikt nie odbierze mu mistrza. Szkoda tylko, że Jarka zabrakło w finale.
podpowie mi ktos czy będzie retransmisja na tvp3 dzisiaj w nocy...
Według telegazety i programu oficjalnego TVP niestety nie... 
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Davv pisze:podpowie mi ktos czy będzie retransmisja na tvp3 dzisiaj w nocy...
internetowi wszystko robia sami
(na ta chwile niestety tylko final lezy na jutubie, ale z kazda chwila powinno byc wiecej, az do kopletnej relacji)
http://www.youtube.com/watch?v=K_Cz1Y-onws
kopletnej?

Niestety w miejscu gdzie teraz przebywam nie mogę korzystać z YouTube itp. Mam tylko dostęp do TV z kilkoma programami i okrojonej wersji neta. Nawet programy tv mi nie chcą się wyświetlać ze względu na brak flash'a
dlatego pytałem.
Niestety w miejscu gdzie teraz przebywam nie mogę korzystać z YouTube itp. Mam tylko dostęp do TV z kilkoma programami i okrojonej wersji neta. Nawet programy tv mi nie chcą się wyświetlać ze względu na brak flash'a
Davv pisze:kopletnej?![]()
Zajeiscie smieszne
go! pisze:Davv pisze:kopletnej?![]()
Zajeiscie smieszne
troszkę bardziej niż zajeiście