Kolejarz Rawicz - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin (12.09.2010)
Re: Kolejarz Rawicz - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin (12.09.2010)
Nieciekawie wygląda ten nasz skład awizowany. Nasz optymizm może się jedynie opierać na ostatnim meczu w Rawiczu, ale tam jechaliśmy w najmocniejszym składzie. Nie mamy wyjścia, musimy wygrać.
Ale po co się tak napinać? Jak przegramy nic się nie stanie. I tak o wszystkim zdecyduje nasz wynik w Łodzi. Nawet jak przegramy w Rawiczu.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
A jakby Łódź potknęła się w Rawiczu? Oczywiście ciężko w to uwierzyć, ale jednak jest kilka procent szans, to nie byłoby szkoda? Poza tym to jak przegramy w Rawiczu to potrzebujemy zwycięstwa w Łodzi, ale jak wygramy to w Łodzi wystarczy nam remis. Niby niewielka różnica, ale może być mecz na styku i wszystko może się zdarzyć. Tak więc nie ma co się oszukiwać. Ten mecz powinniśmy wygrać.
A jak Lodz tez tam przegra?:>
Nie widze innej mozliwosci jak wygrac w Rawiczu
Edit: Jerry pierwszy
Nie widze innej mozliwosci jak wygrac w Rawiczu
Edit: Jerry pierwszy
Motor mocny
jak my wygramy w tym nedznym skladzie w Rawiczu to Lodz przegra? Jakos nie za bardzo mi sie to wydaje mozliwe.
Bez żartów. Wygra tam i Łódź i my. A jak przegramy to świat również się nie zawali. Decydujący będzie mecz w Łodzi. Dlatego dziwi mnie, że wielu mówi o trudnościach w Rawiczu uważając jednocześnie że wygramy w Łodzi. Ja uważam, że i po Rawiczu i po Łodzi będziemy w dobrych humorach 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
a ja zawsze przed lubelskimi meczami wyjazdowymi jestem nastawiony z rezerwą. dlaczego? nie chce mi sie dokladnie grzebac ale jako jedyne chyba żużlowe miasto mamy ujemne bilanse jak nie ze wszystkimi to prawie wszystkimi drużynami w Polsce.
Nie bez powodu utarlo sie, ze wyjazd oznaczal lomot 
Jeden/dwa sezony nie zmienia calej historii.
Jeden/dwa sezony nie zmienia calej historii.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
A ja liczę i liczę i jedno mi się nie zgadza: jeśli przegramy w Rawiczu (z bonusem), a wygramy w Łodzi to nic się nie stanie (wchodzimy z 1 miejsca), a jak wygramy z Rawiczem, a przegramy z Łodzią (z bonusem) to nie wchodzimy z 1 miejsca? Tak czy tak chodzi o 2 punkty. Może ktoś to wyjaśnić "jak krowie na granicy"? 
Motor mocnyj!
Roznica jest taka, ze w pierwszym przypadku Lodz nie dostaje 2-3 punktow za mecz z nami, a w drugim dostaje.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Cholera, przecież to oczywiste
Ajjj głupi jestem
Dzięki! 
Motor mocnyj!
czy ktos dobrze zorientowany moze wyjasnic dlaczego Sweetman ma ponoc nie pojechac w niedziele i poniedzialek? W niedziele nie ma według terminarza zadnego meczu w poniedziałek Brummies mają jedynie termin rezerwowy.
W niedzielę ma być co do poniedziałku to nie mam pojęcia.

ehh, to gdybanie. I tu się pojawia nasz największy problem w walce o I lige. Łódź nie ma trakiego problemu z zawodnikami startującymi w innych ligach. Przy tak kapryśnej pogodzie( zmiany terminów) może okazać się że Słodki nie pojedzie w Łodzi a wtedy d..a zbita.
- Egon
- Zawodowiec
Czyżby w Rawiczu 3 juniorami? Taki..hmm..pokerowe zagranie..? 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Chyba nie zdradzę tajemnicy jeśli napiszę, że chcemy ich wziąć z zaskoczenia.
Myślicie, że oni się spodziewają 3 juniorów w naszym składzie?
Plan jest taki - na miejscu okazuje się, że jedziemy juniorami, Rawicz tak się cieszy, że zawodnicy dostają biegunki i o godzinie rozpoczęcia meczu nie ma kto jeździć. Efekt jest taki, że dostajemy walkowera - klub wygrywa wysoko, a nie musi płacić za punkty.
To się nazywa perfekcyjnie obmyślony plan!

Myślicie, że oni się spodziewają 3 juniorów w naszym składzie?
Plan jest taki - na miejscu okazuje się, że jedziemy juniorami, Rawicz tak się cieszy, że zawodnicy dostają biegunki i o godzinie rozpoczęcia meczu nie ma kto jeździć. Efekt jest taki, że dostajemy walkowera - klub wygrywa wysoko, a nie musi płacić za punkty.
To się nazywa perfekcyjnie obmyślony plan!
nie jedziemy trzema juniorami - ja zaczynam miec pietra co do jutrzejeszego meczu. trzeba sie ratować - albo Sitera albo trzeba sie "odbrazic" z kolegą z fajką. wiem wiem ze ten temat jest zamkniety ale ja osobiscie postawiłbym na Ruska jezeli to w ogole mozliwe
Jak patrzę na puchar burmistrza w Rawiczu to tam od nich tylko Gołubowskij punktuje. Nie powinno być źle. Ciekawe na kogo trener zdecyduje się w miejsce Pontusa. No i wie ktoś czy Piszcz jedzie czy będzie ZZ?
Czyli wychodziłoby na to, że zamiast Pontusa jedzie Sweetman, ale nie wierzę żeby jechał Zieliński. Czyżby back to past? 'Lubelska taktyka brak zawodnika'?

jak zwykle wiele niewiadomych przed meczem. To w jakim w końcu składzie jedziemy??
Jedziemy z Piszczem, Siterą i Sweetym na juniorze 
1. Tomasz Rempała
2. Tomasz Piszcz
3. Mariusz Puszakowski
4. Filip Sitera
5. Lukas Dryml
6. Tadeusz Kostro
7. Richard Sweetman
1. Tomasz Rempała
2. Tomasz Piszcz
3. Mariusz Puszakowski
4. Filip Sitera
5. Lukas Dryml
6. Tadeusz Kostro
7. Richard Sweetman
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Fajnie by było jakby Sitera zaliczył taki mecz jak w Krakowie. No i przekonamy się jak dyspozycja Tomka Piszcza.
Jeszcze taka ciekawostka z Rawicza. Na meczu obecny jest trenejro Rutecki. Miło sobie gaworzy z rawiczanami 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Przyjechał motywować Rawiczan? Trumnę kasy przywiózł?
Chat jakis jest?
Richie Faulkner: