Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Rawicz 5.09.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Rawicz 5.09.2010
Coś mi tu śmierdzi. To kto w końcu nie chciał jechać?? Jakbyśmy się uparli, to sędzia w takim przypadku zarządza próbę toru( po jednym zawodniku z każdej drużyny) i wtedy podejmuje decyzję o ewentualnym odwołaniu meczu. Coś mi się wydaje że nasi też nie za bardzo chcieli dzisiaj jechać.
Co Ty powiesz? Ciekawe jaki nasi mieliby w tym interes :O
Bartosh obawiam się, że jednak może nie być tak łatwo w Rawiczu o wygraną
Bartosh obawiam się, że jednak może nie być tak łatwo w Rawiczu o wygraną
Tadek Kostro ciśnie ostro!!
no też chciałbym to wiedzieć Stefan...
Jest też dobra wiadomość: nie pojedziemy w barażach, bo lubelski to w tym roku nie będzie już lepszy niż dzisiaj.
PS. SKANDAL!
PS. SKANDAL!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
O co chodzi temu Rawiczowi? Niby Skrzydlewski taki wróg Cieślaka, a ten robi wszystko żeby nam utrudnić.
Niedość że GKSŻ rękami Wojaczka udupiło nas z Karolem, teraz jeszcze takie szopki z odwoływaniem meczów.
Byłem, widziałem i tor był jak najbardziej do jazdy.
Na Rawicz mamy teraz:
1.Dryml
2.Sitera
3.Rempała
4.Piszcz
5.Puszakowski
6.Kostro
7.Sweetman
Powinniśmy to wygrać, ale na pewno dziwne jest to, że Rawicz spina się na nas ułatwiając awans Skrzydlewskiemu. Dla mnie jest to niezrozumiałe. Coś tu śmierdzi. To jest jakieś chore, żeby prezes klubu był członkiem GKSŻ i kolesiem sędziów !!!
Niedość że GKSŻ rękami Wojaczka udupiło nas z Karolem, teraz jeszcze takie szopki z odwoływaniem meczów.
Byłem, widziałem i tor był jak najbardziej do jazdy.
Na Rawicz mamy teraz:
1.Dryml
2.Sitera
3.Rempała
4.Piszcz
5.Puszakowski
6.Kostro
7.Sweetman
Powinniśmy to wygrać, ale na pewno dziwne jest to, że Rawicz spina się na nas ułatwiając awans Skrzydlewskiemu. Dla mnie jest to niezrozumiałe. Coś tu śmierdzi. To jest jakieś chore, żeby prezes klubu był członkiem GKSŻ i kolesiem sędziów !!!
oo u mnie slonce wyszlo...
METHANOL ADVENTURE TEAM
tezetomaniak pisze:sponsor możne i doszedł poważny, ale klub jak śmieszny był, tak śmieszny pozostał.
Mozesz wysilic umysl i wyjasnic nam wszystkim tutaj w jaki sposob widzisz tutaj wine klubu? I co moze zrobic klub wobec takiej a nie innej decyzji sedziego?
Swoja droga, wlaczyla mi sie teoria spiskowa i wietrze jakis trumienny podstep w tym, bysmy za wszelka cene pojechali do Rawicza bez Barana. A jeszcze jak Rawicz napusci na nas jakichs Anderssonow i Rosenow to juz calkiem beda jaja.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Oczywiście, że winy klubu nie ma żadnej. Rozmawiałem z prezesem Wojciechowskim i był bardzo przejęty tym, że nie pojechaliśmy. Przecież to nam zależało, żeby odbębnić karę Barana.
Mnie tylko w takich niejasnych sytuacjach jak dzisiejsza zawsze dziwi, gdy sedzia tak pochopnie podejmuje decyzje. Nie mozna zrobic jakiejs proby toru, albo po prostu sprobowac pojechac mecz, a jak sie nie da to przerwac?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
6 września 2010 roku przejdzie do historii światowego żużla - jeszcze nikt nie odwołał zawodów na tak dobrze przygotowanym torze.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Zuzel umarl 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Mysle, ze juz najwyzsza pora zasfaltowac wszystkie tory i zmienic nazwe sportu na "beton".
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
sadychor pisze:Zuzel umarl
Prawda. W dzisiejszych czasach tor musi być równy i twardy jak stół, żeby panienki takie jak MIedzińska sobie nie zrobiły krzywdy
"Życie to jazda"
RadeKas pisze:Mysle, ze juz najwyzsza pora zasfaltowac wszystkie tory i zmienic nazwe sportu na "beton".
I konczyc biegi po pierwszym kolku. Szkoda pradu na takie procesje.
- niespokojny
- Trener
Caly ten polski zuzel sie sypie. Kombinacje pod stolikiem, odwolywanie meczow 15 minut przed koncem a mnie k****paliwo kosztuje drozej niz bilet. Niech tak robia dalej w gksz to wyleca na zbity pysk szybciej niz im sie wydaje. Przekladanie meczow co chwila, kto ma na to czas? Wcale sie nie dziwie ze coraz mniej ludzi na trybunach. Jak nie uciekniem z tej smiesznej ligi, to nie wiem co to bedzie. Na gp jezdza po blocie, ze jedna szpryca wazy 10 kilo a tu tor ubity, wiaterek i nie pasuje.... Nie da sie rozegrac tego meczu w piatek?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Prawdopodobnie mecz bedzie przełożony na 13 na godzinę 16.30, ale jeszcze nie jest to pewne. 
no panowie, cyrk ;p ludzie tu sie z pracy wczesniej zwalniaja zeby zdarzyc na mecz a tu taka niespodzianka.
ani nie padalo i do tej pory nie pada, to i mecz juz by sie dawno skonczyl.
a tor wygladal tak jak widac na zdjeciach, jak najbardziej do jazdy.
coz poradzic- trzymac kciuki za wyjazd do rawicz ...
ani nie padalo i do tej pory nie pada, to i mecz juz by sie dawno skonczyl.
a tor wygladal tak jak widac na zdjeciach, jak najbardziej do jazdy.
coz poradzic- trzymac kciuki za wyjazd do rawicz ...
piatek z tego co mowiono w parkingu nie pasuje lukasowi.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
I dlatego ma być w poniedziałek. A wie ktoś może jak tam termin Sweetmana?
Stereeo pisze:piatek z tego co mowiono w parkingu nie pasuje lukasowi.
Tak, ale Lukasowi nie pasuje piątek 17.09, najbliższy piątek nie pasował Rawiczowi bo mają w sobote turniej o puchar burmistrza, tak podobno tłumaczyli.
Te puchary burmistrzow/soltysow nas przesladuja.
W takiej formule jak obecnie to żużel wykończą nam działacze z centrali. Już niedługo będzie tak, że pies naszczy na tor i meczu nie będzie. Parodia i tylko tyle można napisać. Sędzia odwołuje mecz bo tor się nie nadaje to niech mi ktoś w końcu wytłumaczy kiedy się nadaje do jazdy bo sam już nie wiem. Chodzę na żużel 46 lat i takich cyrków jak obecnie jeszcze nie widziałem. Lecę na mecz z pracy bez obiadu, a z meczu nici. Wróciłem do domu taki wkurzony, że powiedziałem, że przerzucę się na piłkę ręczną. Ale następnego mi przejdzie. A takim zawodnikom jak z Rawicza to niech w następnym roku płacą 100 za punkt. I to tyle na dzisiaj.
- niespokojny
- Trener
A Rawicz moze ZZ za Aldena robic? Nieciekaiwe jak bez Barana bedziemy jechac. Mozna bylo nawet w sobote zrobic, czemu nie? Mamy jakiegos pecha, najpierw kontuzja Piszcz, pozniej zawieszenie Barana i kontuzja Rymela. A to nie sa jacys tam zawodnicy tylko jak na II lige napieracze. Dryml, Rempala, Puszakowski, Sitera, ZZ Kostro, Sweetman powinni sobie poradzic ale moze byc dosc nerwowo...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mnie się zwyczajnie odechciało. Autentycznie
Kombinacje, które powodują, że kibic jest bezsilny i ma poczucie totalnej niesprawiedliwości zabiją ten sport i to w bardzo szybkim tempie. Pewnie za parę dni mi przejdzie, ale na ten moment mam gdzieś, czy pojadą w poniedziałek, czy w czwartek, czy w sobotę. Niech jadą, kiedy chcą.
Motor mocnyj!