Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Na pewno jest na Polsacie Sport, a jak nie masz to zostaje sopcast albo tomcio, ale drugiego nie jestem pewien

-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Czy orientuje się ktoś może czy będzie w nabliższych dniach na programie SportKlub lub SportKlub+ nasz mecz wczorajszy u siebie z Orłem? Jeśli tak to byłbym wdzięczny o podaniu dnia i godziny 

http://www.itvl.pl/news/wielkie-zwycies ... transmisja
tutaj jest retransmisja meczu, to nie sportklub no ale moze Ci się przyda.
Pozdrawiam
Chciałem nagrać dla potomości tegoroczny SWC, który retransmituje w całości Eurosport. Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że półfinał z King's Lynn jest z dzwiękiem półfinału gorzowskiego
Wczoraj tak było i dzis też nie poprawili.
Każdemu jego Everest...
gizmo pisze:http://www.itvl.pl/news/wielkie-zwyciestwo-kmz-lublin---retransmisja
Również i ja nie mogłem być na tym meczu, ale jakość tej transmisji jest straszna
No i po raz trzeci Eurosport nadaje retransmisję półfinału w King's Lynn z komentarzem półfinału gorzowskiego. Nawet nie reaguja na maile. Świetnie się to ogląda..."I śmiałym atakiem przy samej bandzie Kołodziej wyprzedza duńczyka"... W tym samym czasie na ekranie widać upadek i wykluczenie bodajże Steada:)
Edit: Dopiero przy 20 biegu włączyli głos jak należy
Edit: Dopiero przy 20 biegu włączyli głos jak należy
Każdemu jego Everest...
Redaktorka Lorka do tej pory uważałem za niegroźnego mitomana, ale od poniedziałkowej transmisji uważam go za szkodnika. Otóż zaproponował on by mechanikami żużlowymi mogli być tylko ludzie z licencją! Wg niego to poprawi bezpieczeństwo... A obecnie w parkingach zdarzają się pewnie co chwile wypadki, a po OPŁACENIU jakiegoś papierka będzie czysto, miło i bezstresowo.
Jest to pomysł szkodliwy, bo podniesie koszty i tak drogiej dyscypliny sportu i nic nie usprawni, a wręcz przeciwnie zabije wolną konkurencję.
Jest to pomysł szkodliwy, bo podniesie koszty i tak drogiej dyscypliny sportu i nic nie usprawni, a wręcz przeciwnie zabije wolną konkurencję.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Redaktorka Lorka do tej pory uważałem za niegroźnego mitomana, ale od poniedziałkowej transmisji uważam go za szkodnika. Otóż zaproponował on by mechanikami żużlowymi mogli być tylko ludzie z licencją! Wg niego to poprawi bezpieczeństwo... A obecnie w parkingach zdarzają się pewnie co chwile wypadki, a po OPŁACENIU jakiegoś papierka będzie czysto, miło i bezstresowo.
Ha ha ha
Dobre, co za kraj...
Nie trzeba licencji zeby sprzedawac leki, ale zeby reperowac motory chetnie by wprowadzili.
Proponuje jeszcze koncesje dla toromistrza (toz przez nich wypadki), oraz akcyze dla kibicow (taki sport to zbedny luksus i fanaberia) - to powinno znacznie podniesc wplywy do klubowej kasy HA HA HA...
PS. Lorek wydawal mi sie inteligentnym kolesiem, ktory zna sie na zuzlu i kocha ten sport, zdalem sobie wlasnie sprawe, ze tylko mi sie wydawalo.
patrzac na poczynania Jelenia w TV z ciekawosci spojrzalem na jego tegoroczne statystyki w E-lidze i sie wcale nie zdziwilem, ze zajmuje w niej ostatnie miejsce... tak na szybko policzylem i wychodzi, ze jego zarobki w tym sezonie moga byc porownywalne z tymi, ktore "wyszarpal" na torze Tadzio Kostro:)
ps. Gelo pewnie zadowolony:)
carpe diem!
Już się szykuje do zmiany barw klubowych. Klasa rozgrywkowa niżej a klub ze wschodniej Polski:) Ciekawe czy będzie sie łapał jeśli awansujemy?
A tak na poważnie to żal patrzeć na jazdę Jelenia. Nawet nie podjął w dwóch wyścigach walki... Ehhh
A tak na poważnie to żal patrzeć na jazdę Jelenia. Nawet nie podjął w dwóch wyścigach walki... Ehhh
Każdemu jego Everest...
Czarek pisze:Redaktorka Lorka do tej pory uważałem za niegroźnego mitomana, ale od poniedziałkowej transmisji uważam go za szkodnika. Otóż zaproponował on by mechanikami żużlowymi mogli być tylko ludzie z licencją! Wg niego to poprawi bezpieczeństwo... A obecnie w parkingach zdarzają się pewnie co chwile wypadki, a po OPŁACENIU jakiegoś papierka będzie czysto, miło i bezstresowo.
Transmisji nie ogladalem ale zapewne piszesz o wywiadzie w ktorym Lorek nawiazywal do tego, ze w Australii pomocnik zawodnika musi miec licencje. U Kangurow ma to na bank umocowanie prawne i zabezpiecza prawdopodobnie przed zganianiem winy. Wszysycy maja licencje, wiec wiedza w co sie pchaja i moga pocalowac organizatora w nos
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Co Pulczyński dawał dzisiaj to

bartosch pisze:patrzac na poczynania Jelenia w TV z ciekawosci spojrzalem na jego tegoroczne statystyki w E-lidze i sie wcale nie zdziwilem, ze zajmuje w niej ostatnie miejsce... tak na szybko policzylem i wychodzi, ze jego zarobki w tym sezonie moga byc porownywalne z tymi, ktore "wyszarpal" na torze Tadzio Kostro:)
Gelo nie jest zadowolony, tylko niektorzy zrobili z niego gwiazdę, którą nie jest. To, że jest słaby mowilem w 2007 roku i zdania nie zmienilem do dzis. Podejrzewam, że teraz nikt go we Wrocławiu trzymac na siłe nie będzie ale wolałbym, żeby wracał do nas jako zawodnik ekstraligowy w lepszej formie niz teraz.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2010, o 14:11 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale przez tą swoją formę nie będzie może krzyczał jakichś bajońskich sum za podpis.
Można gdzies obejrzeć GP w mieście i przy okazji piwka napić się ???
-
Marcelspeedway
Hehe prawie w większości pubów jest Canal +
a w Warszawie? 
Owszem może i wszędzie tyle ze nie w każdym żużel oglądają
Sledzio pisze:Można gdzies obejrzeć GP w mieście i przy okazji piwka napić się ???
o ile sie dzis odbedzie to napewno Speedway Pub (kolo olimpu), Tifosi (okopowa).
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Stereeo pisze:Sledzio pisze:Można gdzies obejrzeć GP w mieście i przy okazji piwka napić się ???
o ile sie dzis odbedzie to napewno Speedway Pub (kolo olimpu), Tifosi (okopowa).
to to jeszcze istnieje? :shock: :shock: :shock:
GP przeniesione na jutro, godzina 12 :/.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
pav4u pisze:Stereeo pisze:Sledzio pisze:Można gdzies obejrzeć GP w mieście i przy okazji piwka napić się ???
to to jeszcze istnieje?![]()
![]()
szyld jest a czy istnieje ? to nie jestem pewien tylko przyklady podawalem.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Póki co prognozy pogody dla Gorican z godziny 8.00 rano są bardzo optymistyczne. Co prawda niebo ma być w ciągu dnia zachmurzone ale bez opadów i z przejaśnieniami. Jest zatem duża szansa na to, że o 12-tej GP wystartuje.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- MikeMistrz
- Senior
Może ktoś wrzucić linka do transmisji z GP? Bo nie wiem jak innym, ale mi soccer-live nie chce wejść
.