Treningi
Re: Treningi
Wyświetleń jest 20 czyli 7 łodzian + Rutecki a reszta to nasi kibice
myślę że to nie jest jakas super wskazowka dla przeciwnika bo tor przez 2 dni mozna jeszcze zmienic, mozna mocniej zmoczyc itp. Zresztą Jacek dał im juz pewnie sporo rad co do naszego owalu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Moim zdaniem przesadzacie. Co da jakiemukolwiek zawodnikomo obejrzenie treningu? Przecież na torze nie ma ani ścieżek, ani wilczych dołów, które trzeba omijać. Choćby oglądali te filmiki nawet 1000 razy nic to nie da. A czy Rempała musi dawać rady? Raczej nie. Przecież każdy z zawodników startował na tym torze już wiele razy i ma swoje doświadczenia. Czy się przydadzą? W jakimś stopniu pewnie tak. Ale przecież nawet Karol Baran mówił, że tor za każdym razem jest inny.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
a jaki jest sens jazdy u siebie przed meczem wyjazdowym ? 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Jaki jest w ogóle sens wsiadania na motor pomiędzy zawodami?

Słyszałem z domu, że ktoś dzisiaj trenował, wie ktoś coś więcej? Skoro było słychać ryk motorów to chyba z torem nie jest tak najgorzej.
Byłem ok. 17. na torze jeździł Kostro, w parkingu widziałem Rempałę.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
- Egon
- Zawodowiec
Jeździły też oba Tomki. Jeśli już nie będzie intensywnych opadów tor powinien być..hmm..taki jak zwykle.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Nie wiesz, że w tym klubie nie widzą sensu trenowania skoro mecz jest na wyjeździe.
Czasami potrenują przed meczem u siebie, ale to też nie zawsze.
Czasami potrenują przed meczem u siebie, ale to też nie zawsze.
po co robić trening?? Czy to czyni mistrza?? Przyjedzie Wojaczek i tak wszystko popsuje
Swoją droga ciekawy jestem czy zaakceptowałby tor w Zielonej Górze w Środę?
A to Popielec był?
to jest ten trening dizisaj?
Czyli w Rawiczu zimny kubeł wody na głowę? 
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
GIGI pisze:czy zaakceptowałby tor w Zielonej Górze w Środę?
W Magdalenę.Torsen pisze:A to Popielec był?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
chłopaki sobie jaja robią
Ok jedźmy z humorem 
chyba cos sie dizalo bo cus z okna slyszalem przez chwile;>
Czyli nie jest zle, chwile potrenowali i dadza rade.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- Egon
- Zawodowiec
Czy wiadomo coś, czy i o której jest jutro trening?
Motor! Motor! Tylko Motor!
JAG pisze:ja nic nie wiem, jak nie potwierdza to beda jezdzic sami....
A do tej pory jezdzili z Toba
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...