Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
ok dziekuję, uspokoiłeś mnie już się nie martwię, ufff ulżyło mi ...
Na rozkładzie miał w tych zawodach:
Kajzer i Sroka
Sówka i Strzelec
Curyło i Adamczak
Pulczyński i Pietrykowski
Wynik nie zły ale też przeciwnicy nie powalają na kolana.
Kajzer i Sroka
Sówka i Strzelec
Curyło i Adamczak
Pulczyński i Pietrykowski
Wynik nie zły ale też przeciwnicy nie powalają na kolana.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... wy-z-wito/
wywiad ze skrzydlewskim, jest o awansie juniorow do finalu MDMP, a takze troche o nas =]
METHANOL ADVENTURE TEAM
I część wywiadu z Witoldem S. a w nim m.in.:
Całość tutaj
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/08/12/po-euro-2012-zuzel-przestanie-istniec-i-czesc-rozmowy-z-wito/
Edytka: widzę Grześ też czytał
Klub ze wschodniej Polski traci do Orła dwa punkty, ale jest znacznie silniejszy niż jeszcze kilka miesięcy temu. Co pan sądzi o potencjale lubelskiej drużyny?
- Powiem panu jedną rzecz: Kiedy wchodzi w coś państwowa spółka, to dla niej pieniądze się nie liczą. W tym momencie uważam, że zakupy tego klubu są i tak słabe. Mogli kupić lepszych zawodników.
Całość tutaj
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/08/12/po-euro-2012-zuzel-przestanie-istniec-i-czesc-rozmowy-z-wito/
Edytka: widzę Grześ też czytał
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
- niespokojny
- Trener
Okazuje sie ze nikt nie ma presji
. Zaraz sie okaze ze nikt nie chce awansowac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Co czytam wywiad z nim to mam wrażenie, że on ma pretensje do całego świata, że MUSI na ten żużel w Łodzi dawać pieniądze i to dla niego taki ciężar i w ogóle "odczepcie się ode mnie".
dannie pisze:Co czytam wywiad z nim to mam wrażenie, że on ma pretensje do całego świata, że MUSI na ten żużel w Łodzi dawać pieniądze i to dla niego taki ciężar i w ogóle "odczepcie się ode mnie".
He he.. To prawda.
Kiedys szczerze cos sie wypowiedzial, ze ten caly zuzel to fanaberie jego corki i ze najchetniej to by to wszystko pieprznal w kat. Dzis tez sie przyznal, ze sie modlil zeby odpadli mlodziezowcy. Ten klient jest psychiczny, straszny nihilista...
Dla nas to dobrze. Nie da sie odnosci sukcesow na dluzsza mete bez wiary, zapalu i pasji.
A u nas jest ktoś z pasją i zapałem? Bo wiary to nie brakuje 
Davv pisze:A u nas jest ktoś z pasją i zapałem?
No nie za bardzo.. dlatego zobaczymy czy to co jest u nas wystarczy i na ile.
I dlatego tez ja jestem za sprowadzeniem Jacka Z. do domu.
Czego jak czego, ale pasji i zapalu Wojciechowskiemu odmowic nie mozna, wiec nie jest tak zle u nas.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ale troszkę to słomiany zapał.
Ale jest
.
Richie Faulkner:
Już nie przesadzajcie.
Facet postarał się o powrót ligowego żużla do Lublina. Na kolejny rok udało mu się przyciągnąć potężnego sponsora (i nie obchodzi mnie ile było w tym jego zasługi - fakt, że sponsor jest).
W obu sezonach walczymy o awans, a w tym niewykluczone że wywalczymy.
A wy piszecie jakbyśmy podzielali los Wandy Kraków
A Jacek Ziółkowski już chyba kiedyś był prezesem, czyż nie? I jakie były tego efekty?
Jacek by się bardzo przydał, ale pełniąc inną funkcję.
Facet postarał się o powrót ligowego żużla do Lublina. Na kolejny rok udało mu się przyciągnąć potężnego sponsora (i nie obchodzi mnie ile było w tym jego zasługi - fakt, że sponsor jest).
W obu sezonach walczymy o awans, a w tym niewykluczone że wywalczymy.
A wy piszecie jakbyśmy podzielali los Wandy Kraków
A Jacek Ziółkowski już chyba kiedyś był prezesem, czyż nie? I jakie były tego efekty?
Jacek by się bardzo przydał, ale pełniąc inną funkcję.
istred pisze:Jacek by się bardzo przydał, ale pełniąc inną funkcję.
Kierownika druzyny oczywiscie i o takiej tez myslalem.
No i nie mozna zapominac o ulanskiej fantazji prezesa WojciechowskiegoCzego jak czego, ale pasji i zapalu Wojciechowskiemu odmowic nie mozna
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
istred pisze:A Jacek Ziółkowski już chyba kiedyś był prezesem, czyż nie? I jakie były tego efekty?
No nie byl
Czas na zmiany :]
Witold Skrzydlewski pisze: Mi to jest obojętne, czy drużyna awansuje, czy nie. Ja nie mam takiej presji. Są tacy, którzy na tych różnych portalach wypisują różne brednie. Ale ci, którzy je wypisują, muszą wziąć pod uwagę to, że Skrzydlewski płaci za tę swoją zabawę, a im jest szkoda na bilet.
Nie jestem pewna czy ta wypowiedzia uspokoil ambicje zaangazowanych kibicow. Jesli w obliczu ostatnich 6 meczow mysli jak o mlodziezowcach " Modliłem się o to, żeby od razu odpadli. " to chyba lepiej nie miec zadnego sponsora, niz znudzonego, rozczarowanego, ktory bardzo chcialby sie juz wycofac, ale nie wie jak to zrobic i marzy o tym aby to zawodnicy za niego podjeli decyzje przegrywajac pierwsza lige.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Ale czytajac wywiady z tym grabarzem można się uśmiać:
Czyli Ci wszyscy Częstochowianie tylko udają że jeżdżą. Poza tym jak stadiony pilkarskie mają przyciągać ludzi jeśli poziom będzie tak drastycznie niski? Nasz prezes nieraz coś palnie ale zazwyczaj w przypływie emocji, ale nie chrzani takich głupot.
W dużych ośrodkach nigdy się nie wyszkoli żużlowców.
Czyli Ci wszyscy Częstochowianie tylko udają że jeżdżą. Poza tym jak stadiony pilkarskie mają przyciągać ludzi jeśli poziom będzie tak drastycznie niski? Nasz prezes nieraz coś palnie ale zazwyczaj w przypływie emocji, ale nie chrzani takich głupot.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mysle,ze chodzilo mu o osrodki typu Lodz, Poznan czy ew. Gdansk, a nie Czestochowe z calym szacunkiem...
Czas na zmiany :]
w Łodzi to na pewno nie bo nigdy nie słyszałem żeby tam żużel był sportem nr 1. Podobnie w Warszawie czy w Poznaniu gdzie żużla w ogóle nie było przez "pare" ładnych lat. Ale Czestochowy wiocha bym nie nazwal podobnie jak, Lublina czy Rzeszowa. Może i mało stamtąd jakiś super napieraczy, ale stanowia jakiś procent na rynku, zgoda?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Te teksty Skrzydlewskiego to pic na wodę. Gościo ma kasę i tyle. Ja wnioskuję z jego wypowiedzi że chłopina trzęsie porami bo Łodzi może powinąć się noga. Po jaką ch... bawić się w coś co do niczego nie prowadzi??( czyt. awans). On ma nas chyba za idiotów. Nie ma żadnej presji, jasne a ja zatańczę jutro jezioro łabędzie w T.W w Warszawie. Poziom wywiadu Skrzydlewskiego nie odstaje od poziomu wypowiedzi ,,naszego'' dyrektora i głównego informatora Dziennika. Zmówili się czy co??
Maciek Janowski obala jego teorie. Jego teoria sprawdza sie co do: Lodzi, Krakowa, Poznania. Gdansk napewno nie. Miasta takie jak: Lublin, Bydgoszcz, Torun, Rzeszow czy Czestochowa nie sa wg. niego duzymi osrodkami - tak przypuszczam. A najbardziej nie pasuje tu Rybnik ktory napewno jest podobnej wielkosci co Toruń czy Rzeszow i wchodzi w sklad najwiekszej aglomeracji w Polsce!
Mówi, że nie ma presji, ale umowy dżentelmeńskie podpisywał 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Co do Skrzydlewskiego... ten facet jest po prostu nieobliczalnym bogaczem. Ma swoją zabawkę i nie brałbym za pewnik nic, co przekazuje mediom.
A żużel będzie istniał dopóty, dopóki istnieje fanatyzm w tych najsilniejszych(kogo obchodzi że mniejszych) ośrodkach, np Lubuskie
A żużel będzie istniał dopóty, dopóki istnieje fanatyzm w tych najsilniejszych(kogo obchodzi że mniejszych) ośrodkach, np Lubuskie
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN