Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Nie wiem czy jest się z czego cieszyć. Kangury potrenują sobie w czwartek w barażu, a Szwedów oraz Rosje i tak bez problemu powinni pokonać.
Anglicy pewnie wiele w Danii nie powojują, ale marna to dla nas pociecha. Wszak celujemy w złoto i nawet srebro będzie porażką.
Anglicy pewnie wiele w Danii nie powojują, ale marna to dla nas pociecha. Wszak celujemy w złoto i nawet srebro będzie porażką.
- niespokojny
- Trener
Jest sie z czego cieszyc bo 3 ojcow sukcesu Anglii jezdzi w pierwszej lidze, wniosek zawody w przypadku awansu beda baaaardzo atrakcyjne
. Dla promocji zuzla dobrze sie stalo, ze Anglia awansowala bo tam cos ostatno, po falach porazek przycichlo o tym sporcie. A dla nas.... dla nas wszystko jedno kto bedzie jezdzil, bo nie mamy prawa zdobyc innego medalu niz zloty. Nawet jezdzac z zawiazanymi oczami 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
A coś czuje ze Richardson bedzie u nas wszystkie mecze jeździł ;p
Swoją drogą mógłby Nermark być z nami na ewentualnym barażu w takiej dyspozycji jak dzis
Swoją drogą mógłby Nermark być z nami na ewentualnym barażu w takiej dyspozycji jak dzis
To co Nermark wczoraj wyprawiał to szok!
Nie umial sie zlozyc, wygladal jak szkolkowicz. Nie wiem czy to mozliwe, ze to wina sprzetu jak sugerowali komentatorzy.
Zawodów nie widziałem, ale sądzę, że problem ze złożeniem z powodu sprzętu może wystąpić tylko na przyczepnym torze. A takiego raczej nie było, skoro jechał Miedziński 
A gdzieś Ty wczoraj Miedzińskiego widział ?
Przeciez Miedzinski tam nie jechal a tor przyczepny to raczej byl 
Ale zawody z Gorzowa i Kings Lynn nie do porównania. w Gorzowie na betonie tylko nasi coś potrafili uszarpać na trasie, a wczoraj walka na trasie i emocje do ostatniego biegu
a jak się "Zorro" dogada na czwartek ze sprzętem to Duńczycy będą mieli ciepło, bo Lindgren i Davidsson sporo zgarną. W pierwszym swoim Magnus biegu wystrzelił ,defekt na końcu i chyba silnik poszedł
Takie zawody to jest coś, a nie ciągłe dążenie do betonu (liga i często GP)
Takie zawody to jest coś, a nie ciągłe dążenie do betonu (liga i często GP)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Harris ładnie polatał w ostatnim biegu
Nie wspominając o fruwającym Lindgrenie.
Jako rzekłem, zawodów nie widziałem. Sorry za zamieszanie

kibicLBN pisze:W pierwszym swoim Magnus biegu wystrzelił ,defekt na końcu i chyba silnik poszedł![]()
Chyba nie. Pekl lancuszek sprzeglowy. Bylo widac na powtorkach jak odlatuje w gore.
Czas na zmiany :]
Trzeba przyznac, ze sciganie w Anglii bylo elegancki i dobrze, ze sie tak stalo, bo ostatnio wszystkie rozgrywki na tamtejszych torach kojarzyly mi sie z niezla nuda.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja jakoś nie odczuwałem nudy ogladajac relacje z Peterborough w meczu z Poole, bo była kopa po kolana i działo się naprawdę sporo
Ale jak są zawody na torze w Wolverhampton to tam często wyprzedzają jak ktoś odstawi padakę, bo agrafka straszna. Zresztą sam pewnie dobrze o tym wiesz 
czwartek 29.07 godz 0:55 wlasciwie to juz 30.07.piatek
TVP Info
Żużel: Drużynowy Puchar Świata - turniej barażowy w Vojens
TVP Info
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Jak to się człowiek szybko do dobrego przyzwyczaja. Zastanawiałem się o której dziś ten baraż, no i pomyślałem, że pewnie codic wrzucił tutaj program telewizyjny to się dowiem, a tymczasem kolega codic się obija
No nic, idę na syfy sprawdzić ;]
InDorka pisze:czwartek 29.07 godz 0:55 wlasciwie to juz 30.07.piatek
TVP Info
Dobrze, że jest coś takiego jak sopcast
Jeśli ta "retransmisja" w TVP Info będzie tak wyglądać jak po gorzowskim półfinale, to straszna nędza. 15 minut wszystko trwało i pokazali może połowę biegów 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jest i dobra transmisja, ale trzeba miec C+Sport - 18:50 do 22:20
lub "re"
C+Sport2 - 22:45 do 02:30
lub "re"
C+Sport2 - 22:45 do 02:30
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Jest i dobra transmisja, ale trzeba miec C+Sport
Nie trzeba mieć, można też poza domem obejrzeć
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Tylko trzeba znaleźć odpowiednie miejsce, bo dziś konkurencja. Polskie drużyny grają w eliminacjach Ligi Europejskiej na Polsacie Sport od 18.
A to rzeczywiście jest na co popatrzeć
Z kim tym razem będą się szarpać w dogrywce z mistrzem Mołdawii albo Czeczenii? Piłka jest ciekawa ale nie wtedy gdy grają amatorzy,którzy tylko zarabiają jak zawodowcy. A co do transmisji SWC to te ze SKYSports w necie nie są w tragicznej jakości i jak ktoś ogarnia angielski to ciekawie się ogląda.
Manitou pisze:Jak to się człowiek szybko do dobrego przyzwyczaja. Zastanawiałem się o której dziś ten baraż, no i pomyślałem, że pewnie codic wrzucił tutaj program telewizyjny to się dowiem, a tymczasem kolega codic się obijaNo nic, idę na syfy sprawdzić ;]
Nie było odzewu że Wam takie dobrocie potrzebne jak rozkład jazdy, w takim razie mogę robić, są jeszcze jacyś chętni
ŻUŻEL W TV - ODCINEK 2
ZAKRES: 29 lipca (tylko C+ i TVP Info!, reszta 30 lipca) - 1 sierpnia

SOBOTA:
23:00 ŻUŻEL: Elitserien: 13. runda: Vargarna - Vastervik

PIĄTEK:
07:30 Żużel: I Liga, Start Gniezno – Marma Hadykówka Rzeszów
16:30 Żużel: I Liga, Start Gniezno – Marma Hadykówka Rzeszów
00:30 Żużel: Finał Indywidualnych Mistrzostw Świata Juniorów
SOBOTA:
16:30 Żużel: Finał Indywidualnych Mistrzostw Świata Juniorów
22:00 Żużel: Finał Indywidualnych Mistrzostw Świata Juniorów
01:30 Żużel: I Liga, Start Gniezno – Marma Hadykówka Rzeszów
NIEDZIELA:
09:30 Żużel: I Liga, Start Gniezno – Marma Hadykówka Rzeszów
14:45 Żużel: I Liga, Start Gniezno – Marma Hadykówka Rzeszów

prawdopodobnie brak

PIĄTEK:
12:00 Żużel:Elite League
SOBOTA i NIEDZIELA - brak potwierdzonych danych!

PIĄTEK:
16:50 Drużynowy Puchar Świata na żużlu
SOBOTA:

CZWARTEK:
0:55 Żużel: Drużynowy Puchar Świata turniej barażowy w Vojens
SOBOTA:
23:17 Żużel: Drużynowy Puchar Świata turniej finałowy w Vojens

18.45 NA ŻYWO Drużynowy Puchar Świata Turniej finałowy w Vojens.

CZWARTEK:
18.50 - NA ŻYWO obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej barażowy w Vojens.
PIĄTEK:
10.15 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej barażowy w Vojens. (powt.)
SOBOTA:
15.00 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej barażowy w Vojens. (powt.)
22.30 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej finałowy w Vojens.
NIEDZIELA:
08.45 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej finałowy w Vojens. (powt.)

22.45 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej barażowy w Vojens. (powt.)
NIEDZIELA:
13.00 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej finałowy w Vojens. (powt.)

NIEDZIELA:
17:05 Żużel - CENTERNET MOBILE SPEEDWAY EKSTRALIGA: MECZ UNIA LESZNO - CAELUM STAL GORZÓW WIELKOPOLSKI
19:00 Żużel - CENTERNET MOBILE SPEEDWAY EKSTRALIGA: MECZ BETARD WTS WROCŁAW - UNIBAX TORUŃ
-------------------------------------------------------------
WYJĄTKOWO - 2 SIERPNIA - PONIEDZIAŁEK

21:55 Żużel - CENTERNET MOBILE SPEEDWAY EKSTRALIGA - skrót z meczu: Betard WTS Wrocław - Unibax Toruń
04:20 Żużel - CENTERNET MOBILE SPEEDWAY EKSTRALIGA - skrót z meczu: Betard WTS Wrocław - Unibax Toruń
ZAKRES: 29 lipca (tylko C+ i TVP Info!, reszta 30 lipca) - 1 sierpnia

SOBOTA:
23:00 ŻUŻEL: Elitserien: 13. runda: Vargarna - Vastervik

PIĄTEK:
07:30 Żużel: I Liga, Start Gniezno – Marma Hadykówka Rzeszów
16:30 Żużel: I Liga, Start Gniezno – Marma Hadykówka Rzeszów
00:30 Żużel: Finał Indywidualnych Mistrzostw Świata Juniorów
SOBOTA:
16:30 Żużel: Finał Indywidualnych Mistrzostw Świata Juniorów
22:00 Żużel: Finał Indywidualnych Mistrzostw Świata Juniorów
01:30 Żużel: I Liga, Start Gniezno – Marma Hadykówka Rzeszów
NIEDZIELA:
09:30 Żużel: I Liga, Start Gniezno – Marma Hadykówka Rzeszów
14:45 Żużel: I Liga, Start Gniezno – Marma Hadykówka Rzeszów

prawdopodobnie brak

PIĄTEK:
12:00 Żużel:Elite League
SOBOTA i NIEDZIELA - brak potwierdzonych danych!

PIĄTEK:
SOBOTA:

CZWARTEK:
0:55 Żużel: Drużynowy Puchar Świata turniej barażowy w Vojens
SOBOTA:
23:17 Żużel: Drużynowy Puchar Świata turniej finałowy w Vojens

18.45 NA ŻYWO Drużynowy Puchar Świata Turniej finałowy w Vojens.
CZWARTEK:
18.50 - NA ŻYWO obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej barażowy w Vojens.
PIĄTEK:
10.15 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej barażowy w Vojens. (powt.)
SOBOTA:
15.00 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej barażowy w Vojens. (powt.)
22.30 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej finałowy w Vojens.
NIEDZIELA:
08.45 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej finałowy w Vojens. (powt.)

22.45 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej barażowy w Vojens. (powt.)
NIEDZIELA:
13.00 obraz panoramiczny 16/9 Drużynowy Puchar Świata Turniej finałowy w Vojens. (powt.)

NIEDZIELA:
17:05 Żużel - CENTERNET MOBILE SPEEDWAY EKSTRALIGA: MECZ UNIA LESZNO - CAELUM STAL GORZÓW WIELKOPOLSKI
19:00 Żużel - CENTERNET MOBILE SPEEDWAY EKSTRALIGA: MECZ BETARD WTS WROCŁAW - UNIBAX TORUŃ
-------------------------------------------------------------
WYJĄTKOWO - 2 SIERPNIA - PONIEDZIAŁEK

21:55 Żużel - CENTERNET MOBILE SPEEDWAY EKSTRALIGA - skrót z meczu: Betard WTS Wrocław - Unibax Toruń
04:20 Żużel - CENTERNET MOBILE SPEEDWAY EKSTRALIGA - skrót z meczu: Betard WTS Wrocław - Unibax Toruń
Jak nie bylo odzewu ? a te dwa posty bezposrednio pod Twoim to za malo?
Czytaj kazda strone, nie co druga, ani nie tylko ostatnia...
Popraw sie , jest jeszcze troche czasu do konca sezonu
Czytaj kazda strone, nie co druga, ani nie tylko ostatnia...
Bardzo dobra, przejrzysta prezentacja zuzla na szklanym...
Fajnie, ze Ci sie chce, ja korzystam
ja tez jesli Ci sie chce to prosze o kontynuowanie takich zapowiedzi w przyszosci
Popraw sie , jest jeszcze troche czasu do konca sezonu
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~