forum i strona
Re: forum i strona
Jako ze mozna juz z cala pewnoscia powiedziec "mamy nowego prezydenta", proponuje otworzyc temat polityczny.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
admini strony Lubelskiego Węgla KMŻ -- śpicie !!! czy co??
Poprawcie tabelę na stronie, bo Prezes Lubelskiego Węgla nie wie, które miejsce mamy po wczorajszym meczu!!!
P.S.
Apropo pytań zadawanych mailowo do Zarządu KMŻ -- kiedy będą odpowiedzi?
Przydałby się wzorem z Rybnickiego forum wątek "Kibic pyta - klub odpowiada" , tylko kto ze strony klubu jest na tyle medialny, aby odpisywać na forum? jeśli nawet go nie śledzą.
.
Za czasów Harrego nie było z tym problemów, nie było gdybania itd.
Poprawcie tabelę na stronie, bo Prezes Lubelskiego Węgla nie wie, które miejsce mamy po wczorajszym meczu!!!
P.S.
Apropo pytań zadawanych mailowo do Zarządu KMŻ -- kiedy będą odpowiedzi?
Przydałby się wzorem z Rybnickiego forum wątek "Kibic pyta - klub odpowiada" , tylko kto ze strony klubu jest na tyle medialny, aby odpisywać na forum? jeśli nawet go nie śledzą.
Za czasów Harrego nie było z tym problemów, nie było gdybania itd.
Gdzie mozna znalezc archiwum na stronie kmzlublin.pl ? a dokladniej chcialem sprawdzic czy byla juz 3 czesc tych pytan do zarzadu
?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie było, będzie w tym tygodniu.
Archiwum newsów znajdziesz tutaj:
http://yfrog.com/18kmzp
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
kylong pisze:Archiwum newsów znajdziesz tutaj:
Dzieki wielkie. Ze tez na to nie wpadlem....
Czy po akcji z pytaniami będzie jeszcze możliwość ustosunkowania się do niektórych odpowiedzi?
...bo niestety, ale tak jak się spodziewałem, część odpowiedzi jest wymijających albo jedynie udają one odpowiedź.
...bo niestety, ale tak jak się spodziewałem, część odpowiedzi jest wymijających albo jedynie udają one odpowiedź.
A o które pytania Ci chodzi, bo przyznam że IV część, trochę i mnie rozczarowała.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Nie bardzo mam teraz czas przeglądać wszystkie części, więc tylko przykłady z pierwszej:
Na pierwsze, o ile pamiętam trafiła się odpowiedź przy okazji innych pytań - że z zagranicznymi rozmawia Adamczuk (czy jakoś tak).
Z drugim zupełnie po bandzie pojechał prezes. Co prawda, pytania są kierowane do "zarządu" ale odsyłanie z pytaniem prezesa klubu do trenera jest chyba żartem. Tym bardziej, że w jakimś innym pytaniu prezes wypowiadał się o trenerze bardzo pozytywnie. W pozostałej (praktycznie cała odpowiedź) prezes tłumaczy się z wyniku, co przecież przedmiotem pytania nie było.
Jest tego dużo więcej. Pomijam już pytania o kwestie pieniędzy (czy to o kontrakty z zawodnikami, czy budżet klubu) bo rozumiem, że może stanowić to tajemnicę.
Dlaczego informacje np. o zakontraktowaniu nowych zawodników najpierw pojawiają się w lokalnych serwisach informacyjnych, a dopiero później na stronie klubowej? Czy zarząd uważa, że jest to dobra praktyka? A może lepiej żeby taka informacja pochodziła bezpośrednio od klubu i przekazywana była za pośrednictwem klubowej strony internetowej?
Piotr Adamczuk: Staramy się informować media na bieżąco – w tym samym czasie, kiedy decydujemy o przekazaniu informacji na stronie klubowej.
Dlaczego w poprzednim sezonie - 2009 - pomimo iż mieliśmy zakontraktowanych prawie dwudziestu zawodników, ostatni najważniejszy mecz w sezonie, w Miszkolcu pod numerami 2 i 4 był "brak zawodnika"? W innych klubach takie sytuacje nie mają miejsca.
Zbigniew Wojciechowski: Ze szczegółowymi pytaniami, co do składu, jaki mieliśmy w Miszkolcu proszę zwrócić się przede wszystkim do trenera. Ja byłem wówczas na meczu na Węgrzech i niewiele brakowało do wygranej w tym meczu, ale chyba popełniliśmy trochę błędów taktycznych Na wynik w Miszkolcu złożył się też upadek Barana. Moim zdaniem mieliśmy wówczas pecha, bo mogliśmy tam wygrać.
Na pierwsze, o ile pamiętam trafiła się odpowiedź przy okazji innych pytań - że z zagranicznymi rozmawia Adamczuk (czy jakoś tak).
Z drugim zupełnie po bandzie pojechał prezes. Co prawda, pytania są kierowane do "zarządu" ale odsyłanie z pytaniem prezesa klubu do trenera jest chyba żartem. Tym bardziej, że w jakimś innym pytaniu prezes wypowiadał się o trenerze bardzo pozytywnie. W pozostałej (praktycznie cała odpowiedź) prezes tłumaczy się z wyniku, co przecież przedmiotem pytania nie było.
Jest tego dużo więcej. Pomijam już pytania o kwestie pieniędzy (czy to o kontrakty z zawodnikami, czy budżet klubu) bo rozumiem, że może stanowić to tajemnicę.
dla mnie najwazniejsze, że kraty zostały zdjęte. Ponoć sa jedynie na fragmentach. Aby do niedzieli !
Mała uwaga co do klubowej strony:
Fajnie byłoby widzieć cały kalendarz spotkań playoff, a nie tylko pierwsze spotkania.
Sponsor chciałby pewnie mieć jasny obraz sytuacji
Fajnie byłoby widzieć cały kalendarz spotkań playoff, a nie tylko pierwsze spotkania.
Sponsor chciałby pewnie mieć jasny obraz sytuacji
Fajnie byłoby widzieć cały kalendarz spotkań playoff,
Fajnie by było również w końcu zauważyć, że w tym roku nie ma systemu play-off ("przegrywający odpada") tylko runda finałowa z udziałem 4 zespołów.
Jeśli ktoś jest zbyt leniwy by poszukać to proszę:
XV kolejka 15 sierpnia (niedziela)
Ostrów – Lublin
XVI kolejka 22 sierpnia (niedziela)
Lublin – Łódź
XVII kolejka 29 sierpnia (niedziela)
Rawicz – Lublin
XVIII kolejka 5 września (niedziela)
Lublin – Rawicz
XIX kolejka 19 września 2010 (niedziela)
Lublin – Ostrów
XX kolejka 26 września 2010 (niedziela)
Łódź – Lublin
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Byk w tytule nowego artykułu.
Zbigniew Wojciechowski przed spodkaniem z Orłem: "To będzie prawdziwy mecz na szczycie"
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
- Egon
- Zawodowiec
Czy ten mail: kmz@zuzel.lublin.pl umieszczony na stronie jest tym aktualnym, przez który można skontaktować się z prezesem? Jeśli tak to chyba rzadko skrzynka jest odwiedzana...
Ostatnio zmieniony 22 marca 2011, o 17:29 przez Egon, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Może łatwiej będzie na ten adres: info@trenujzmistrzem.pl
Jerry 3
Smirnek 2

Smirnek 2
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Smirnek_
- Senior
Nawet na forum nie potrafię biegu wygrać 
wow, to już moja druga "trójka" w karierze 
I tak 3 zdobyłem ja na PW. Egon potwierdzi 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Akurat sędziował meesha i to on decyduje 
TE - MODERATOR?
Jak juz kasujesz moje wszystkie nowe posty, to moze bys chociaz wyslal PW z jakiego to powodu co?
Jak juz kasujesz moje wszystkie nowe posty, to moze bys chociaz wyslal PW z jakiego to powodu co?
-
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2011, o 22:55 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
Czemu odnośnik do forum zniknął ze strony głównej klubu?