Ok, poczynię zmiany przy następnej aktualizacji
Typer - komentarze
Re: Typer - komentarze
Czy mogę zmienić wynik typowanego meczu XIII kolejki pomiędzy Opolem a Łodzią?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Ojej, nie da się zrobić wyjątku? Wstyd się przyznać, ale mój typ to czeski błąd 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
A jak z meczem Rawicz - Lublin? Obecnosc Sweetiego troche zmienia.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dotychczas normą bylo zachowywanie starych typów. Pomyslę nad tym.
Jednakże typowanie od nowa zaległych spotkan wiązałoby się dla mnie z większą pracą przy liczeniu więc średnio mi się chce na ten pomysł przystawać ^^
Jednakże typowanie od nowa zaległych spotkan wiązałoby się dla mnie z większą pracą przy liczeniu więc średnio mi się chce na ten pomysł przystawać ^^
Bez jaj, ja bym juz nic nie zmienial, bo znow sie zamotamy na mase ze wszystkim.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Zapomnialem za za bonusy miało być 15 pkt a nie 10. Zaraz poprawie generalke.
Łoptymista pisze:zawodnik: TR
Fork pisze:zawodnik: Rempała
Szacun
Richie Faulkner:
a moje 1sze miejsce to juz po tej kolejce szlak jasny trafil 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Ja tylko w 4 przypadkach w ogole zwyciezce meczu trafilem ;]
A Łopty cały rok stawiał na TR, musiał mu w koncu ten typ wejść
A Łopty cały rok stawiał na TR, musiał mu w koncu ten typ wejść
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
A moje typy szlag gdzieś trafił... BYŁY i znikły... a tak dzielnie się "wdrapywałem" w klasyfikacji... 
takie pudła i wygrana. a to ci niespodzianka
chyba rekordowo niski wynik wygrał 
"Życie to jazda"
Hahaha znowu 1 msc 
Trafić teraz w najlepszego lubelskiego zawodnika meczu to też niezła sztuka. Raz ten, innym razem zupełnie kto inny. Wszystko to przez wyrównany skład.
Czy w zwiazku ze zmiana terminu meczu w Rawiczu moge zmienic najlepszego zawodnika? Obstawilem Rymela, bo mial jechac a jak juz wiemy, nie pojedzie w nowym terminie
.
Richie Faulkner:
ok, Rymela mozna.
Ale innych zawodnikow, ani wyniku nie, bo mi zaraz pół forum bedzie zmieniac
Ale innych zawodnikow, ani wyniku nie, bo mi zaraz pół forum bedzie zmieniac
To ja dopisze nowego posta z typem najlepszego zawodnika, bo inaczej nie bedzie wiadomo co tak na prawde zmienilem w poprzednim poscie
.
Richie Faulkner:
Post pod postem, ale piatek juz sie konczy, a tu nie ma gdzie niedzielnej kolejki typowac
.
Richie Faulkner:
Zalozylem temat, bo zanim Speed zakonczy balety to zastanie nas poniedzialek 
A, juz wiem o co chodzi z meczami Torunia z Lesznem i Bydzi z Czestochowa.
Jutro jadą swoje zaległe mecze odwołane sprzed tygodnia, wiec te z tej kolejki automatycznie przelozono. Typujemy jednak normalnie juz teraz
Jutro jadą swoje zaległe mecze odwołane sprzed tygodnia, wiec te z tej kolejki automatycznie przelozono. Typujemy jednak normalnie juz teraz