Richard Sweetman
Re: Richard Sweetman
Pisałem już to w temacie Adriana Rymela ale nikt nie odpisał więc tu pisze czy Rymel będzie mógł wystartować w meczu z Krosnem ?
- niespokojny
- Trener
Otwierasz sobie strone google.pl
Wpisujesz Berwick Bandits
Na stronce szukasz zakladki fixtures
Jak nie wiesz jak jest Sierpien po angielsku to sprawdzasz w slowniku, jak wiesz to patrzysz na August
Widzisz ze nie ma daty 1 sierpnia
Wnioskujesz ze Adrian Rymel bedzie na meczu z Krosnem. Tak samo jak Dryml i Sweetman.
Na koniec stwierdzasz, ze to nie bolalo i czesciej bedziesz korzystal z przegladarki www.google.pl
Wpisujesz Berwick Bandits
Na stronce szukasz zakladki fixtures
Jak nie wiesz jak jest Sierpien po angielsku to sprawdzasz w slowniku, jak wiesz to patrzysz na August
Widzisz ze nie ma daty 1 sierpnia
Wnioskujesz ze Adrian Rymel bedzie na meczu z Krosnem. Tak samo jak Dryml i Sweetman.
Na koniec stwierdzasz, ze to nie bolalo i czesciej bedziesz korzystal z przegladarki www.google.pl
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie wiedziałem gdzie jeździ Rymel za granicą bo zagraniczne ligi obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Dziękuje.
No to wpisujesz w google.pl "Rymel Anglia 2010" i po klopocie, zawsze sie cos znajdzie 
Mogles przejrzec temat o Adrianie i wtedy bys znalzl TO (20ty post od gory).
Lub skorzystac z opcji "szukaj" albo napisac zapytanie jeszcze w kilku innych tematach, np. sytuacjia polityczna w Polsce...
Lub skorzystac z opcji "szukaj" albo napisac zapytanie jeszcze w kilku innych tematach, np. sytuacjia polityczna w Polsce...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
No to wynika z tego, że po meczu z Krosnem znowu będzie lament, żeby pojawili się nowi sponsorzy bo będzie trzeba zapłacić za 65/70 punktów
Ta z tym że Bomber i "Kilokarpi" na rozkładzie, więc jeden bieg całkiem niezły 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
lepszego prezentu na urodziny nie mogl sobie sprawic. nie dosc, ze zdobyl prawie maxa to w 4 biegu niewiele mu zabraklo do rekordu toru!
carpe diem!
Skoro urodzinki to wszystkiego najlepszego. Samych takich wyników w naszych barwach. Jest naszym doskonałym wzmocnieniem i widać, że Kraków to tylko wypadek przy pracy.
Niech nasi działacze podpisują z nim kontrakt na przyszły sezon i to jak najszybciej!. A wie ktoś może czy jechał na swoich silnikach czy ktoś mu pożyczał?
pizek pisze:Niech nasi działacze podpisują z nim kontrakt na przyszły sezon i to jak najszybciej!. A wie ktoś może czy jechał na swoich silnikach czy ktoś mu pożyczał?
przecież on ma kontrakt z Unia Leszno - pewnie na 20 lat.
Właśnie podobno do końca tego sezonu i ostatni rok juniorski na chwilę obecną ma bez kontraktu 
"Życie to jazda"
Shack pisze:przecież on ma kontrakt z Unia Leszno - pewnie na 20 lat.
Kontrakt był podpisany na dwa lata. W tym roku się kończy.
Ale czy Sweetman jest taki głupi, żeby dać się "podejść"? Widać, że jedzie. On też to widzi i pewnie domyśla się, że po sezonie będzie miał w czym przebierać. Na jego miejscu nic bym w trakcie sezonu nie podpisywał.
Richard to naprawde wartosciowy junior i mam nadzieje w kolejnych meczach tylko to potwierdzi!!Tadzio tez radzi sobie coraz lepiej;p
Rycho pokazuje takie akcje jakich dawno na żywo nie ogladałem. Ma bardzo dobry przegląd sytuacji w czasie biegu i potrafi bardzo ładnie technicznie to wykorzystać. Palce lizać.
Tadzio musi jeszcze bardzo, bardzo dużo jeździć. Starty w jakimś zakresie już opanował ale łuki...
No niestety z ciężkim sercem, ale musi i na treningach zacząć jeździć na najlepszym silniku. Bo widać, że ma problem z szybkością i nie potrafi tego opanować szczególnie na przyczepnym torze. Jeżeli chce myśleć o poważnej karierze to w przyszłym roku absolutnie Anglia lub Dania. Nie ma wyjścia.
A pro po. Czy ktoś wie jak jest z kontraktem Tadzia w Unii Tarnów.?
Tadzio musi jeszcze bardzo, bardzo dużo jeździć. Starty w jakimś zakresie już opanował ale łuki...
No niestety z ciężkim sercem, ale musi i na treningach zacząć jeździć na najlepszym silniku. Bo widać, że ma problem z szybkością i nie potrafi tego opanować szczególnie na przyczepnym torze. Jeżeli chce myśleć o poważnej karierze to w przyszłym roku absolutnie Anglia lub Dania. Nie ma wyjścia.
A pro po. Czy ktoś wie jak jest z kontraktem Tadzia w Unii Tarnów.?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
bartosch - jak wygladala wczoraj sprawa sprzetu u Słodkiego? Jechał na puzonowym silniku czy na swoim? podobno otarł sie o rekord toru...
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
pizek pisze:A wie ktoś może czy jechał na swoich silnikach czy ktoś mu pożyczał?
Miał jeden swój, a drugi został przywieziony w pewnej srebrnej skrzynce. Z tego co wiem jeszcze na godzinę przed meczem Richard mocno upierał się, aby jechać na swoim. Trener Wilk mu pozwolił, ale od razu zaznaczył, aby wypakowali drugi silnik w razie jakiejś nieprzyjemnej sytuacji.

To nie on się otarł tylko stoper za późno zatrzymali 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
rekord toru pewnie by zostal pobity gdyby Cooper ze stoperem siedzial =]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Pytanie do forumowych chronometrażystów. Jak łapią czas to ktoś im patrzy na ten stoper, lub ewentualnie siedzi obok i swoim sprzętem weryfikuje? :]
Czy tak co krzyknie chronometrażysta w ogólnym wiezyczkowym burdelu to tak jest? :] Bo wyczuwam jakieś wałki ;p
Czy tak co krzyknie chronometrażysta w ogólnym wiezyczkowym burdelu to tak jest? :] Bo wyczuwam jakieś wałki ;p
Nie żartujcie, że czas mierzony jest zwykłym stoperem?

Tak
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski