Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Doping dla swojej drużyny ma ŁĄCZYĆ a nie dzielić kibiców.
Niech prowadzący doping czasem zapoda "cały sektor/stadion śpiewa z nami" i jakoś to pójdzie, zobaczycie. Tylko nie zaczynać dopingu jak spiker (Lorek) przeprowadza wywiad, bo czasami fajnie też posłuchac co chcą powiedzieć żużlowcy.
Kartoniada wyszła fajnie, ale szkoda że od Bystrzycy nie było więcej osób. Z falą już było gorzej...
Niech prowadzący doping czasem zapoda "cały sektor/stadion śpiewa z nami" i jakoś to pójdzie, zobaczycie. Tylko nie zaczynać dopingu jak spiker (Lorek) przeprowadza wywiad, bo czasami fajnie też posłuchac co chcą powiedzieć żużlowcy.
Kartoniada wyszła fajnie, ale szkoda że od Bystrzycy nie było więcej osób. Z falą już było gorzej...
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Sorry, za dużo daliśmy pod rząd. Ale mieliśmy nadzieję, że ogarniecie 
- tezetomaniak
- Trener
ochrona chyba powinna zabierac te trąbki/wuwuzele/inne gowna w spreju
Nie wiem jak ludzie dawali rade w RPA 
stypula koniecznie na nauke wymowy polskiego...jezus maria ile mozna tego chlopa sluchac!!
i te bzdury o czeskim i rosyjskim --zalamka!
never ride faster than your angel can fly
Mario przebija o głowe wszystkich spikerów, których do tej pory miałem "przyjemność" słuchać. Więc nie przesadzaj 
Marun wyprzedziłeś mnie. Dokładnie Mario, Mario i tylko Mario. No chyba, że wolisz słuchać pana Kwieka 
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Ale ja nie mówie tylko o lubelskich spikerach. np. Pan spiker z Opola i jego słynne lublińscy kibice itd... 
a na samym poczatku nie byl jeszcze jakis inny spiker? wydawal sie calkiem prawidlowo wypowiadac w jezyku polskim
Od początku był Stypuła, do którego później dołączył Lorek. No chyba, że masz na myśli człowieka od nagłośnienia, który mówi z pół godziny przed meczem: "Jeden, jeden. Jeden..." 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
stypula koniecznie na nauke wymowy polskiego...jezus maria ile mozna tego chlopa sluchac!!
To jest po prostu ten slynny lubelski akcent
Marun pisze:Ale ja nie mówie tylko o lubelskich spikerach. np. Pan spiker z Opola i jego słynne lublińscy kibice itd...
nie wspomnę o Krakowie,
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
meesha pisze:Od początku był Stypuła, do którego później dołączył Lorek. No chyba, że masz na myśli człowieka od nagłośnienia, który mówi z pół godziny przed meczem: "Jeden, jeden. Jeden..."
w takim razie na zygmuntoSKICH calkiem niezle stypule slychac
gdyby nie lorek to tragedia by byla-
Nooo, Szkocja dzis elegancka byla. Choc jednak powtarzanie jej 3 razy to chyba za duzo. Przynajmniej patrzac po jakosci kolejnych razow w wykonaniu calego stadionu.
P.S.
Bardzo mi sie podobala prezentacja w wykonaniu Lorka, zajebiscie nawijal. Co jakis czas mozna go sciagnac.
P.S.
Bardzo mi sie podobala prezentacja w wykonaniu Lorka, zajebiscie nawijal. Co jakis czas mozna go sciagnac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Wywiady tez były ciekawe.Jankowski mówił że do toru nie można mieć żadnych zastrzeżeń.
No i świetny wywiad z Lukasem na koniec,który zapowiedzial ze jeśli awansujemy to mógłby u nas jeździć przez kolejnych kilka lat
No i świetny wywiad z Lukasem na koniec,który zapowiedzial ze jeśli awansujemy to mógłby u nas jeździć przez kolejnych kilka lat
Cooper pisze:
Jasne. Lorek nawijał a tor sobie spokojnie sechł. Do tego kibice, ktorzy nie weszli na stadion i dziesięć minut postojowego i jeszcze spacerek dookoła stadionu, jakby nie było w Lublinku jakiejś lawety. W rezultacie najgorszy start od 10 lat.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Haryy, wiem, ze jestes czuly na tym punkcie, ale w taka temperature to ja sie i tak kaluz na torze nie spodziewalem. Poza tym pierwsze polewanie po 4 biegu, wiec i tak Puzonowi by to nic nie pomoglo. Zawody maja byc atrakcyjne dla ludzi, a fajna prezentacja to (np. dla mnie) element widowiska.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ale to jedno drugiego nie wyklucza, tylko to trzeba odpowiednio zorganizować. Ale wtedy to trzeba trochę wcześniej przemyśleć i zaplanować.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
np za zawodnikami idącymi na prezentacji wokół toru mogłaby jechać polewaczka: i zawodnicy by się streszczali i tor byłby polany 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Cz@rek pisze:No i świetny wywiad z Lukasem na koniec,który zapowiedzial ze jeśli awansujemy to mógłby u nas jeździć przez kolejnych kilka lat
Nom Dryml mówił super, szkoda tylko, że czecha mogłem zrozumieć, polaka już nie...
Udało mi się nagrać "cały stadion robi szkocję", ktoś zainteresowany nagraniem czy nie potrzebne Wam takie bajery? 
Wrzucaj nie gadaj 
meesha pisze:No nie przesadzajmy, w budzie jeden siedziInna część musi się smażyć na murawie, a jeszcze inna przeszła na piknikową stronę, ale może właśnie dzięki temu pierwszy łuk czasem coś zaintonuje. A może tylko mi sie wydaje
![]()
W każdym razie z perspektywy zacieniowanej budy dzisiejszy doping wyglądał naprawdę nieźle,. Ja bym na przykład umarł jakbym musiał siedzieć 3 godziny na tym skwarze i jeszcze coś "śpiewać". Tak więc szacun dla tych, którzy dali radę
Zgodzę się z Tobą, poza ostatnim stwierdzeniem : zapewniam, że dało się przeżyć, a nawet znacznie gorzej bywało
Ge(L)o pisze:(...)
A fanklub jak to fanklub, kiedyś był niejaki Norbi i jego kozy, teraz inne cuda nie widy, a my będziemy zawsze do końca żużla w Lublinie albo naszego. A ci po naszej lewej się zmieniają co jakiś czas.
I dajcie spokój z przyśpiewką "na wschodzie jest tylko Motor", bo mi piłką zajeżdża.
Niejaki Norbi to Klub Kibica, a do tych po lewej dochodza nowe osoby bo czesc migruje, czy to w inne rejony stadionu, Polski badz Europy.
Najwiekszym sukcesem bylo usmiercenie "bedzie 5:1", reszta repertuaru i tak wyglada skromnie.
A i szkocja wyszla nareszcie dobrym, wolniejszym tempem.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Marun pisze:Wrzucaj nie gadaj
KMŻ 'Motor' Lublin - Orzeł Łódź 16/07/2010 (doping kibiców/szkocja) - http://www.youtube.com/watch?v=fjouAJ2RMhU
p.s. połączyłem 3 wideo - runda honorowa zawodników i Wasze przywitanie + szkocja; spóźniłem się nieco z 3cią szkocją, ale "motor, motor, tylko motor" uchwyciłem