Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
- _piotrusss
- Kadrowicz
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Raz dwa raz dwa trzy, Motor Lublin to my!!!
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
niespokojny pisze:Hehehehe a srednia 1,1 w I lidze to dla Ciebie duzo czy malo?
Weź tylko poprawkę na to, że sezon 2007 Baran rozpoczął dopiero w maju. Wcześniej nawet nie trenował, bo jego kariera stała pod znakiem zapytania. No i poszedł do Gdańska i paskudna kontuzja. Nie wiem, czy pamiętasz ale zbierano nawet hajs na rehabilitacje dla Karola w kilku miastach. No i sezon 08 też rozpoczął bardzo późno. Z jakimiś osiołkami, bo poskładanie siebie trochę kosztowało. Jazda w Rybniku, którzy na klubowym koncie mieli chyba mniej niż ja w kieszeni. I typ po takich problemach w sześciu meczach kręci średnią 1,1.
Po co o tym napisałem?
Żeby pokazać, że niezależnie od warunków Karol zawsze pojedzie swoje. W ekstralidze kręcił 1.5, w I lidze 1,8, a w II kręci ponad 2. Więc nie mówimy tu o tym, czy Baran nadaje się na I ligę, tylko czy od zawsze widać, że jedzie to samo. Patrząc na średnie, jazdę i zaangażowanie Karola to śmiało i z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że byłby solidną II linią w ekstralidze.
A dlaczego?
Bo Karol to jest kozak.
Jeśli chodzi o ten tor...
u nas z ostrowem powiedzial po meczu ze na treningu tor byl inny na meczu inny i sie pogubil
tyle ze go na treningu nie bylo;d
uahahah Mistrz!
Karol 3.
niespokojny pisze:Poza tym z tego co mi wiadomo to ciagnie go do I ligi.
A Was nie?
niespokojny pisze:Dzisiaj licze na dwucyfrowke w jego wykonaniu
Nie wiem jaka jest dokładnie sytuacja, ale napiszę, że możesz się zdziwić.^^
Wygrać i tak wygra Lublin, żeby nie było.
Może być też tak, że w tym meczu Karol dostanie kopa w postaci jakiegoś 6+2, czy 8+1 i w PO będzie woził po 13.
Ale może być też i tak, że dziś wbije i sieknie jakieś 12 i wszyscy będą zadowoleni.;f
Ot i cały Karol.;f
Podsumowując. To jeśli jest tak jak Wy mówicie, to dla mnie pierwszy wariant będzie tym trafionym.;]
Byłoby lepiej.
Wszak lepiej jest "latać" w PO, niż "chodzić" w zasadniczej, prawda?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Wszak lepiej jest "latać" w PO, niż "chodzić" w zasadniczej, prawda?
Nie prawda... w tym roku trzeba jechac rowno caly sezon
- tezetomaniak
- Trener
Patrząc na średnie, jazdę i zaangażowanie Karola to śmiało i z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że byłby solidną II linią w ekstralidze.
tu Cie pociągło dosyc mocno. Na chwile obecna solidna 2 linia w ekstralidze to sa zawodnicy typu Zagar, Madsen, Batchelor (chociaz kazdemu trafiaja sie totalne wpadki). Nawet nie ma porównania do naszego "lidera"
I po raz n-ty, nie ma PO
Urzeklo mnie zdanie "wykrecil srednia 1,1"
Da sie nizej?:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Maciej M. miewał niższą... 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
tezetomaniak pisze:Na chwile obecna solidna 2 linia w ekstralidze to sa zawodnicy typu Zagar, Madsen, Batchelor (chociaz kazdemu trafiaja sie totalne wpadki). Nawet nie ma porównania do naszego "lidera"
No byłoby kozacko jakbyśmy się kiedyś mogli o tym przekonać.
I po raz n-ty, nie ma PO
Ja wiem, Ty wiesz, wszyscy wiedzą o co chodzi. Wolę pisać PO niż runda finałowa. Choćbym miał się mylić.;f
Jest ktoś jeszcze? Będzie ta telewizja internetowa?
Cooper pisze:Urzeklo mnie zdanie "wykrecil srednia 1,1"![]()
![]()
Da sie nizej?:)
Nie napisałem "wykręcil" tylko "kręci". A to różnica. Jak dla mnie przynajmniej.^^
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
1,1 to srednia ktora sie na Wigry3 "kreci":)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Na wigrach to się kręciło jeszcze lepsze średnie. 
a co gdyby nie upadek Jankowskiego?? Co z Puzonem?? Generalnie brawa za wygrany mecz;)
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Nie byłem na meczu więc trudno mi sie odnieść do tego co działo sie na torze. Cieszą 2pkt, ale ja mam straszny niedosyt.
Gdyby jechał Jankowski to nie wiem jak by sie to skonczyło.
Co to było w tym 14 biegu. 1:5 z kolesiami ktorzy cały mecz nie istnieli.
Jechaliśmy praktycznie w najsilniejszym składzie. Gdyby to był baraz z Rybnikiem to bylibyśmy w głebokiej dupie.
Mamy jednego pewnego zawodnika L. Dryml
Gdyby jechał Jankowski to nie wiem jak by sie to skonczyło.
Co to było w tym 14 biegu. 1:5 z kolesiami ktorzy cały mecz nie istnieli.
Jechaliśmy praktycznie w najsilniejszym składzie. Gdyby to był baraz z Rybnikiem to bylibyśmy w głebokiej dupie.
Mamy jednego pewnego zawodnika L. Dryml
Puzon chyba ostatnio za duzo zawdow mial.
Mecz sie skonczyl 48-42 i niedosyt pozostaje a mysle, ze mozna bylo swobodnie 54-36 wyciagnac. Rymel 2 upadki na punktowanych miejscach i 1-5 w 14 biegu z Łopaczewskim to porazka.
Plan minimum zrealizowany i ciekawe co zawodnicy powiedza w wywiadach.
Mecz sie skonczyl 48-42 i niedosyt pozostaje a mysle, ze mozna bylo swobodnie 54-36 wyciagnac. Rymel 2 upadki na punktowanych miejscach i 1-5 w 14 biegu z Łopaczewskim to porazka.
Plan minimum zrealizowany i ciekawe co zawodnicy powiedza w wywiadach.
No i jest zwyciestwo, kazdy chyba jednak liczyl, ze bedzie bardziej okazalsze . Troche mielismy szczescia, mieli je tez i Lodzianie, ja jednak liczylem ze pogonimy ich tak do 36,37. No ale jest jeszcze czas zeby sie poprawic. Lodz jest do objechania, pod warunkiem, ze Karol cos ze soba zrobi a dzisiejszy mecz Puzona to wypadek przy pracy. Swoja droga to co zrobil Baran Dymowi niezla rzeznia, wygladalo to prawie jak na ulicznym mordobiciu
Swoja droga Dym i szarze po szerokiej pokazaly, jak wolny jest Baran. Przeciez Rymel w ich drugim starcie musial zamykac na dosc dlugo manetke zeby wyczekac Barana
Rymel po 3 mega startach cos chyba musial wypic miedzy biegami, bo to co robil na II luku w ostatnich dwoch startach to jakis zart
Przy takim doswiadczeniu i sprzecie na prawde nie przystoi, bo wynik mogl byc okazalszy i takie bledy moga w pozniejszym rozrachunku decydowac o tym, czy uda sie rzeczywiscie wyprzedzic Lodz. Natomiast Dryml, jak sie spasuje, to calkiem inna liga. Na prawde swietnie, ze mamy w zespole takiego goscia. Poza I biegiem wygladalo to z trybun jakby nudzil sie na torze
To jak wypchnal Dyma na I luku wyprowadzajac Rempale na II pozycje, majstersztyk
Na prawde szkoda tych punktow Rymela, bo mamy w koncu! obcokrajowcow ktorych moze nam zazdroscic cala liga
Ogolnie to trzeba sie cieszyc, bo mecz pokazal, ze Lodz mozna spokojnie pogonic. Praca praca i jeszcze raz ciezka praca.
btw. byl pojedynek w parku miedzy Dymem a Karolem :>
btw. byl pojedynek w parku miedzy Dymem a Karolem :>
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2010, o 20:25 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.
Krotko o meczu. Rymel pojechal bardzo dobrze mimo jego dwoch ostatnich dwoch wywrotek. W 13 i 15 wyscigu wychodzili i jechali razem z Drymlem na 5-1, jednak na drugim luku upadl 2 razy w tych biegach i tu potracilismy punkty. Dryml oczywiscie bardzo dobrze, przelozyl sie po pierwszym biegu i smigal az milo. Puzonowi dzisiaj wyraznie nie szlo. Przegrywal starty, choc w swoim pierwszym starcie byl bliski wyprzedzenia Dyma. Swoja droga ale Dym dzisiaj jobow dostal
Baran oczywiscie jeden motor, zapalil mu sie przed startem i nie mial na czym jechac. To jest profesjonalne podejscie ?
Ogolnie wynik za maly i wyraznie pokazuje, ze mecz byl na styku, a z tym sie nie zgodze. Gdy juz bylo pozamiatane to Orzel odrobil te punkty i tyle.
Baran oczywiscie jeden motor, zapalil mu sie przed startem i nie mial na czym jechac. To jest profesjonalne podejscie ?
Ogolnie wynik za maly i wyraznie pokazuje, ze mecz byl na styku, a z tym sie nie zgodze. Gdy juz bylo pozamiatane to Orzel odrobil te punkty i tyle.
Gratuluje zwycięstwa ale wynik słaby. Juniorami na własnym torze przegrywamy 4:7. Lider krajowy Puszak jedzie padakę. Wczoraj zawody, dziś zawody, podobno jutro też gdzieś startuje i w niedziele arcyważny mecz a on w dupie ze sprzętem. Aż niezły opier...dol zebrał Wilk od wkur... nego Wojciechowskiego, gdy Puszak ledwo wygrał z Łopaczewskim. Baran jak ktoś pisał dostał 100 tyś za przygotowanie sprzętowe... i co? Stać go na jeden motocykl? Bo z tego co zauważyłem jak zapalił się jego sprzęt jechał 2 ostanie swoje biegi na motocyklu Edberga. Jak mamy walczyć z Łodzią w rundzie finałowej jak wygrywamy u siebie tylko 6 punktami. Jak mamy ewentualnie wygrać z Rybnikiem w barażach? Nie zmienia to faktu, że fantastycznie dysponowany Rymel nagubił pechowo punktów w końcówce. Ale przegrywać z Łopaczewskim Baranowi i Rempale nie wypada. Tyle na gorąco, muszę ochłonąć a najlepiej schłodzić się jakimś piwkiem 
Wygrana i to z liderem Bravo!! I klub zaoszczędził na punktówkach - wygrana minimalna , na bonusa i tak nie było szans a Orzełek o zwyciestwie mógł tylko pomarzyć, Jaca został dzisiaj sprowadzony na ziemie przez Lukasa jest gość niesamowity!!
Karol wkońcu pojechał na dobrym poziomie zawody 3 starty BDB , ale że ma 1 motor i teraz wyjazd do Rawicza wątpie aby cos do tego czasu wymyslił. Puzon widać zadużo chciał i dzisiaj odjechał najsłabsze zawody z naszych seniorów, Tomek 1 start i rakieta byłem w szoku, czym dalej tym gorzej i gorzej aż 14 bieg i istne kalectwo z jego strony, temu panu już podziękujmy i zaprośmy na mecz z Wanda czy Opolem wtedy zaszaleje..
Karol wkońcu pojechał na dobrym poziomie zawody 3 starty BDB , ale że ma 1 motor i teraz wyjazd do Rawicza wątpie aby cos do tego czasu wymyslił. Puzon widać zadużo chciał i dzisiaj odjechał najsłabsze zawody z naszych seniorów, Tomek 1 start i rakieta byłem w szoku, czym dalej tym gorzej i gorzej aż 14 bieg i istne kalectwo z jego strony, temu panu już podziękujmy i zaprośmy na mecz z Wanda czy Opolem wtedy zaszaleje..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

$korzen$ pisze:btw. byl pojedynek w parku miedzy Dymem a Karolem :>
Nic sie nie działo. Do swoich boksow we dwoch zeszli.
kilar pisze:Baran oczywiscie jeden motor, zapalil mu sie przed startem i nie mial na czym jechac. To jest profesjonalne podejscie ?
Karol mial 2 motory na ten mecz. Pierwszy zajechal wtedy co sie z Dymem szturchali, a drugi spłonął, niestety trzeciego juz nie bylo i musial jechac na motorze Alexa.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2010, o 20:38 przez Stereeo, łącznie zmieniany 1 raz.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Edit:
A no to sie wycofuje, bo myslalem, ze ma jeden.
A no to sie wycofuje, bo myslalem, ze ma jeden.
Mecz świetny, ale Łodzi gratuluję wygrania II ligi.
PS. Występ Puszakowskiego jest dla mnie podejrzany.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
no no, tak jak Pytela tydzien temu : D
METHANOL ADVENTURE TEAM
Czarek pisze:Mecz świetny, ale Łodzi gratuluję wygrania II ligi.
No Fakt za mało mu klub płaci
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Dla mnie ta wygrana jest porażką, bo jechaliśmy praktycznie najmocniejszym składem a różnica punktowa mizerna(szkoda upadków Rymla)Muszę przyznać że Łodzianie dysponowali b.szybkimi motocyklami
Czarek pisze:Występ Puszakowskiego jest dla mnie podejrzany.
sugerujesz ze wczorajszy wypad do lodzi na 1/2 IMP-u miał podwojne dno ?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Puzonowi ewidentnie nie pasowal Iwszy zestaw startowy. Za duzo przy kredzie
Rempale z kazdym biegiem slabl motor (chyba fajczylo sie sprzeglo), to jak rozegral Iszy luk z Puszakowskim w 14 biegu to gwalt na taktyce. Baran generalnie OK, jak na zawodnika drugiej linii
Czy mi sie zdawalo, czy w biegu z Dymem przed ostatnim lukiem slabl mu motor czy specjalnie "zaczekal" na zawodnika z Lodzi
Dryml i Rymel to zupelnie inna galaktyka. Sprzetowo i taktycznie 10000 lat przed reszta.
Juniorzy w sumie OK, Kostro dwie mijanki na trasie, Edberg zaliczyl jedna, jak na taki stan posiadania nie bylo zle.
Lodz to najmocniejszy team, wwidac po co jada, nie zabrali najmocniejszego skladu z premedytacja. Nie twierdze, ze bysmy ich nie pokonali w ich najmocniejszym zestawieniu, bo w sumie ci co byli tez troche zamieszali. Ale rezerwy widac i czuc.
Rempale z kazdym biegiem slabl motor (chyba fajczylo sie sprzeglo), to jak rozegral Iszy luk z Puszakowskim w 14 biegu to gwalt na taktyce. Baran generalnie OK, jak na zawodnika drugiej linii
Dryml i Rymel to zupelnie inna galaktyka. Sprzetowo i taktycznie 10000 lat przed reszta.
Juniorzy w sumie OK, Kostro dwie mijanki na trasie, Edberg zaliczyl jedna, jak na taki stan posiadania nie bylo zle.
Lodz to najmocniejszy team, wwidac po co jada, nie zabrali najmocniejszego skladu z premedytacja. Nie twierdze, ze bysmy ich nie pokonali w ich najmocniejszym zestawieniu, bo w sumie ci co byli tez troche zamieszali. Ale rezerwy widac i czuc.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
A trener nie wiedzial, ze Baran nie ma motoru na 14 bieg? Pewnie dlatego go prezes opier.... bo powinien Puzon jechac - z Lopaczewskim napewno by wygral a Siopkiem pewnie tez....to juz kolejny raz i pomijam fakt, ze zle sklad byl ustawiony bo Jaca punkty robil na Puzonie i Tadku i na swoim braciszku....