Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Niedobrze, koleś ma taką przypadłość, że często mu się zdarza zrobić krzywdę sobie (pół biedy) lub innym. Nie to, że celowo, ot "taką ma ogólną tendencję - kolka, wątroba, śledziona, noga..."
Zatem trzeba uciekać przed nim jak najdalej 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ale teraz przed nim trudniej uciec, bo sprawił sobie lepszy sprzęt a nigdy nie wiadomo dokąd on go powiezie.
Jutro to dzisiaj, tyle, że jutro.
Samym sprzetem biegu sie nie wygra. Cos czuje, ze bedzie dobrze dzisiaj i pocisniemy Lodz z 14.
14 to nie będzie za dobrze, bo wtedy punkt jedzie do Łodzi.
Ojej, co to bedzie.
Może umówmy się, że jak nie będą przed nominowanymi prowadzić 22 punktami to wychodzimy ze stadionu
Bonus jest przegrany i tylko jakieś dziwne historie mogłyby go nam wrócić. Jak np. osiołki i napuchnięte ręce Wandy, beznadziejny skład Opola, czy jeszcze gorszy Piły. Łódź wie o co jedzie i tu takich przypadków nie będzie. Ja się będę cieszył jeśli uda się wygrać. Obojętnie jak wysoko.
P.S. A w Łodzi też wiedzą co to znaczy mieć POD KOŁO
Może umówmy się, że jak nie będą przed nominowanymi prowadzić 22 punktami to wychodzimy ze stadionu
Bonus jest przegrany i tylko jakieś dziwne historie mogłyby go nam wrócić. Jak np. osiołki i napuchnięte ręce Wandy, beznadziejny skład Opola, czy jeszcze gorszy Piły. Łódź wie o co jedzie i tu takich przypadków nie będzie. Ja się będę cieszył jeśli uda się wygrać. Obojętnie jak wysoko.
P.S. A w Łodzi też wiedzą co to znaczy mieć POD KOŁO
Pierdzielisz speedway.
Będzie bonus. Dla Lublina oczywiście.
Jest gdzieś jakieś radyjko, które przeprowadza transmisje z meczów?
Będzie bonus. Dla Lublina oczywiście.
Jest gdzieś jakieś radyjko, które przeprowadza transmisje z meczów?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
- tezetomaniak
- Trener
Po 10 biegu zapewne kwestia bonusa bedzie wyjasniona 
Flint, skoro jesteś, to może byś nam coś szepnął odnośnie Barana? Dość wyraźnie obniżył loty, wydaje się, że olewa temat (praktycznie nie bywa na treningach), zalicza straszne wpadki... Oczywiście, ze słabymi drużynami u siebie błyszczy, ale to chyba jasne, że oczekuje się od niego więcej.
CO SIĘ Z NIM DZIEJE?
CO SIĘ Z NIM DZIEJE?
Pytanie 1. - kto dziś sędziuje?
Pytanie 2. - z 15-tką Edberg?
A jeszcze jak ktoś wie kto będzie kierownikiem drużyny gości to już szał
Pytanie 2. - z 15-tką Edberg?
A jeszcze jak ktoś wie kto będzie kierownikiem drużyny gości to już szał
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
DM II Ligi
10 runda: 20 czerwca 2010 (niedziela)
Lubelski Węgiel KMŻ - Orzeł Łódź Józef Piekarski + stażysta:Paweł Słupski
Pewnie się to nie zmieniło.
10 runda: 20 czerwca 2010 (niedziela)
Lubelski Węgiel KMŻ - Orzeł Łódź Józef Piekarski + stażysta:Paweł Słupski
Pewnie się to nie zmieniło.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Czasami wraz ze zmianą terminu zmienia się też sędzia. Ale skoro nikt tak na szybko nie wie na 100% to sobie poszperam w komunikatach 
A tymczasem Rymel jest juz na stadionie,ciekawe czy coś zdąży potestować?
Pogoda nie sprzyja też "odpowiedniemu"przygotowaniu toru,no chyba że będzie jakaś przelotna burza
Przy takiej temperaturze to niewykluczone...
Pogoda nie sprzyja też "odpowiedniemu"przygotowaniu toru,no chyba że będzie jakaś przelotna burza
Przy takiej temperaturze to niewykluczone...
Wg tego co można wyczytać z forum grabarzy to:
- Dym zajechał wczoraj swój najlepszy silnik w biegu barażowym.
- Jacuś solidnie przepracował minioną noc, pracując przy swoich silnikach.
- Dym zajechał wczoraj swój najlepszy silnik w biegu barażowym.
- Jacuś solidnie przepracował minioną noc, pracując przy swoich silnikach.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
To dziadzia będzie niewyspany
(0,1,d,-,0)
Torsen pisze:Flint, skoro jesteś, to może byś nam coś szepnął odnośnie Barana? Dość wyraźnie obniżył loty, wydaje się, że olewa temat (praktycznie nie bywa na treningach), zalicza straszne wpadki... Oczywiście, ze słabymi drużynami u siebie błyszczy, ale to chyba jasne, że oczekuje się od niego więcej.
CO SIĘ Z NIM DZIEJE?
Czy ja wiem? Średnią ma lepszą niż w zeszłym sezonie.
Dom
13+2 (3,3,3,2*,2*)
12+1 (1,3,2*,3,3)
7+1 (0,2,3,1*,1)
15 (3,3,3,3,3)
4+1 (2,d,d,0,2*)
Wyjazd
12+1 (3,3,2*,3,1)
8+3 (1,2*,2*,1,1*,1)
11 (3,3,2,t,3,0)
10+1 (1,1,3,2,1*,2)
14 (2,1,2,3,3,3)
9 (3,3,3)
I szczerze powiedziawszy ja tu widzę jedną wpadkę. Z Rawiczem u siebie. Jak widać Karol nie jeździ słabo, ale rację mają Ci, którzy twierdzą, że Baran mógłby jeździć lepiej. Nie widać w jego jeździe tej ikry, tego błysku i dlatego kibicom wydaje się, że jeździ gorzej niż w zeszłym roku. Ale... ten typ tak po prostu ma. Znam od początku karierę Karola. I zawsze było tak, że albo mu się chciało, albo nie. Gdy były momenty, że Baran miał zajawkę (podkreślam zajawkę, bo ona ma wielki wpływ na Karola
Wielu sądzi, że Karol jest olewatorem. Nie przeczę. Bo tak to z boku wygląda. Twierdzicie, że nie jeździ na treningi. Z drugiej jednak strony, z tego co mi wiadomo, w dzień meczu Wilk jeszcze mąci z torem. A jeśli chodzi o przygotowanie nawierzchni, to spytajcie ludzi z Rzeszowa, co sądzą na ten temat jeśli chodzi o pracę Rafała.;]
Zresztą te wyniki wyjazdowe jakoś tak ładniej wyglądają od tych domowych. Jakąś przyczynę też można byłoby tu wyczaić.;f
Podsumowując.
Im większa zajawka na speedway u Karola tym lepsza jazda. Ten typ tak po prostu ma. I albo to zaakceptujecie, albo nie.;]
Choćbyście nie wiem jak tu lamentowali, czy nawet wyzywali Barana to on i tak się nie zmieni i dalej będzie jechał swoje. Uwierzcie mi, że forma Karola nie jest zależna od ilości przejechanych kółek na treningu.
Tak brzmi moja diagnoza.
Miałem jeszcze coś ważnego napisać, ale wyleciało mi z głowy.^^
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
Wszyscy na stadion bo dziś jest żużel MOTOR LUBLIN o zwycięstwo walczy !!! Do Boju Koziołki 
Hehe mnie też już nosi i nie mogę się doczekać tej 17.30 
Ja za kwadrans jadę, bo już od 8 siedzę jak na szpilkach
Jedziemy po bonusa
Jedziemy po bonusa
Ja 3 razy bylem juz na stadionie
siade dzisiaj na wejsciu w pierwszy luk, gdzie krzeselek nie ma, moze tam troche cienia uracze! Kupilem nawet dzisiaj karimate co by pupy nie odgniesc od betonu
do milego Panie i Panowie
- niespokojny
- Trener
Flint pisze:I szczerze powiedziawszy ja tu widzę jedną wpadkę. Z Rawiczem u siebie. Jak widać Karol nie jeździ słabo, ale rację mają Ci, którzy twierdzą, że Baran mógłby jeździć lepiej. Nie widać w jego jeździe tej ikry, tego błysku i dlatego kibicom wydaje się, że jeździ gorzej niż w zeszłym roku. Ale... ten typ tak po prostu ma. Znam od początku karierę Karola. I zawsze było tak, że albo mu się chciało, albo nie. Gdy były momenty, że Baran miał zajawkę (podkreślam zajawkę, bo ona ma wielki wpływ na Karola) to potrafił stanąć na pudle SK, capnąć 18 pointsów w meczu z Grudziądzem, gdzie w pojedynkę wygrał mecz, być jednym z najlepszych w finale MPPK, czy wreszcie zrobić jak dziecko Tomka Golloba, by zaraz po biegu powiedzieć, że jego jedynym celem na ten turniej było pokonać najlepszego polskiego żużlowca i tylko na ten bieg się przygotował.;]
Wielu sądzi, że Karol jest olewatorem. Nie przeczę. Bo tak to z boku wygląda. Twierdzicie, że nie jeździ na treningi. Z drugiej jednak strony, z tego co mi wiadomo, w dzień meczu Wilk jeszcze mąci z torem. A jeśli chodzi o przygotowanie nawierzchni, to spytajcie ludzi z Rzeszowa, co sądzą na ten temat jeśli chodzi o pracę Rafała.;]
Zresztą te wyniki wyjazdowe jakoś tak ładniej wyglądają od tych domowych. Jakąś przyczynę też można byłoby tu wyczaić.;f
Podsumowując.
Im większa zajawka na speedway u Karola tym lepsza jazda. Ten typ tak po prostu ma. I albo to zaakceptujecie, albo nie.;]
Choćbyście nie wiem jak tu lamentowali, czy nawet wyzywali Barana to on i tak się nie zmieni i dalej będzie jechał swoje. Uwierzcie mi, że forma Karola nie jest zależna od ilości przejechanych kółek na treningu.
Tak brzmi moja diagnoza.![]()
Miałem jeszcze coś ważnego napisać, ale wyleciało mi z głowy.^^
W takim razie jego miejsce jest w II lidze. Nie zaryzykowalbym zuzlowca w lidze o szczebel wyzszej niz teraz , ktory moze zawalic najwazniejszy mecz bo nie ma ''zajawki'' albo strzeli focha. W takim wieku jest ze powinien profesjonalnie podchodzic do swojej pracy. Oby dzisiaj mial zajawke
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
ehh, a ja muszę się katować do 16tej w duchocie, a już z chęcią pokręciłbym się gdzieś tam 
KTOOO WYYGRRRAAA MECZ?
KTOOO WYYGRRRAAA MECZ?
niespokojny pisze:W takim razie jego miejsce jest w II lidze. Nie zaryzykowalbym zuzlowca w lidze o szczebel wyzszej niz teraz , ktory moze zawalic najwazniejszy mecz bo nie ma ''zajawki'' albo strzeli focha. W takim wieku jest ze powinien profesjonalnie podchodzic do swojej pracy. Oby dzisiaj mial zajawke
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale o fochach nikt tu nie wspomniał.
No ale jeżeli dla Ciebie 8 średnia w lidze, 2 w drużynie, czy w końcu 3 jeśli chodzi o wyjazdy to mało, to spoko. A na przyszły sezon życzę Wam w składzie samych Puszakowskich.
A! Bym zapomniał. Średnia 1.525 na torach ekstraligowych to dla Ciebie dużo, czy mało?
Noo i jeszcze gdybyś był tak miły i napisał mi, któryż to mecz zawalił drużynie Karol to byłbym wdzięczny.
- niespokojny
- Trener
Hehehehe a srednia 1,1 w I lidze to dla Ciebie duzo czy malo? Nie chodzi mi o to ze Karol jest zlym zuzlowcem(uwazam ze jest dobry), tylko o podejscie do tematu. Czyli zawodow. To co pokazywal na meczu z Ostrowem i Rawiczem to byla tragedia. Zreszta Karol sam odszczekal historie z tym torem. Powiedzial ze to byla jego wina. Poza tym z tego co mi wiadomo to ciagnie go do I ligi. Takie podejscie jakie teraz prezentuje wystarczy zeby byc w pierwszej 10 II ligi, ale na I to zdecydowanie za malo.
Dzisiaj licze na dwucyfrowke w jego wykonaniu
Dzisiaj licze na dwucyfrowke w jego wykonaniu
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Sledzio pisze:Wszyscy na stadion bo dziś jest żużel MOTOR LUBLIN o zwycięstwo walczy !!!
Żadnych hamulców, żadnego strachu, +28 nam nie wystarczy.