Typer - komentarze
Re: Typer - komentarze
Przypominam ze dzis od 17:30 pierwsze mecze zaległe
P.S. Meesha: wywal jednego posta ;]
Takie kwiatki wychodzą jak się typuje o północy w pijanym widzie ;p
P.S. Meesha: wywal jednego posta ;]
Takie kwiatki wychodzą jak się typuje o północy w pijanym widzie ;p
Ale po pijaku czy nie to Miszkolca obstawił tak samo 
Hmm... wczoraj myślałem, że zdażę jeszcze dziś po robocie zatypować.
Ktoś mi się włamał na forumowe konto
Zostawiam te "trzeźwe"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Do listy zaległych spotkań mozna dopisać kolejne:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -12-lipca/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -12-lipca/
Speedway mam pytanko
dlaczego w klasyfikacji brakuje mi punktow w rubryce z zaleglosciami? Z tego co pamietam to byla mozliwosc typowania przekladanych meczow po raz drugi, lecz ja z tego nie korzystalem i myslalem, ze wezmiesz pod uwage moje typy zanim poszlo info o przekladanych meczach. Z gory dzieki za odp i pozdrawiam.
Podobnie ja. Też nie typowałem drugi raz bo wszystko uzupełniałem normalnie?
Pisałem o tym stronę wczesniej.
Chyba ze mi pisaliscie bym policzył wasze stare typy, a ja nie zauważyłem. Jak tak to sorry
P.S.
Saint 17
MLSpeedy 24
Dodam przy aktualizacji jutro.
UWAGA! Podliczam tylko nowe typowania w tychże nowozałożonych tematach. Wszystkie stare typowania tych spotkań tracą ważność. Miałbym za dużo problemów z sortowaniem kto typował teraz, kto część kiedyśtam, a kto wcale.
Rozumiem jednak, że część osób rzadko odwiedza forum, lub gdzieś wyjechała i przeoczy nasze nowe typowanie, a zależy im na wyniku w klasyfikacji generalnej. W takim przypadku proszę zgłaszać indywidualne prośby abym podliczył ich stare typy. W ten sposób odrzucimy ziarno od za przeproszeniem plew czyli osób, które zatypowały sobie ze 2-3 razy w całym sezonie i zajmują mi tylko teraz czas :]
Chyba ze mi pisaliscie bym policzył wasze stare typy, a ja nie zauważyłem. Jak tak to sorry
P.S.
Saint 17
MLSpeedy 24
Dodam przy aktualizacji jutro.
Meesha poszalał. Trafił dokładnie wyniki wszystkich 3 wyjazdowych wygranych w kolejce, zgarniając 33pkt za 3 mecze ;] Ale kolejki i tak nie wygra ;p
Klasyfikacja za jakies 30 min
Klasyfikacja za jakies 30 min
Grozisz mi?
Znowu mnie oszukali, banda złodziei, decydentów...
Znowu mnie oszukali, banda złodziei, decydentów...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Speed, dzis jest mecz Tarnow-Torun z X kolejki, rozumiem, ze bierzesz pod uwage stare typy (bo chyba nie typowalismy tego ponownie), a punktacje doliczysz do wynikow X kolejki?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Taa jest. Nie bedziemy typowac drugi raz w stosunkowo niewielkim odstepie czasu.
a szkoda, bo poprzednio typowaliśmy wynik, gdy kontuzjowany był Vaculik a teraz będzie jechał a to robi różnice...
Oj tam nie przesadzajmy, jeden mecz, poza tym juz pozno. No i wszyscy maja rowne szanse, a tak sie zrobi zamieszanie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
jerry78 pisze:a szkoda, bo poprzednio typowaliśmy wynik, gdy kontuzjowany był Vaculik a teraz będzie jechał a to robi różnice...
trzeba bylo przewidziec, ze bedzie juz jechal
Cooper pisze:Speed, dzis jest mecz Tarnow-Torun z X kolejki, rozumiem, ze ... punktacje doliczysz do wynikow X kolejki?
To dolicz też mecz Gniezno-Miskolc, który nie odbył się w pierwotnym terminie oraz nie jest ujęty w żadnej z "zaległych" rund typera
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Moim zdaniem Gniezno - Miszkolc był już podliczany
W każdym "temacie/kolejce" typera Speedway pisze wyniki odbytych zawodów.
Wyniku Gniezno- Miskolc nie znajduję w zadnym temacie. A jeśli Speed zaliczył ten mecz - to nie mi, więc proszę o doliczenie.
Wyniku Gniezno- Miskolc nie znajduję w zadnym temacie. A jeśli Speed zaliczył ten mecz - to nie mi, więc proszę o doliczenie.
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
jerry78 pisze:Moim zdaniem Gniezno - Miszkolc był już podliczany
Zrobilem male dochodzenie i... nic nie wiem ;]
Był planowany na 6 runde 16 maja, lecz został przełożony na 3 czerwca. Posta z rozkladem zaleglosci napisalem dopiero 10 czerwca wiec tam sie znalezc nie mogl.
W wynikach 6 rundy uwzgledniony nie jest, nie ma go też w wynikach 9. rundy czyli najblizszej po 3. czerwca.
Ale z drugiej strony pamietam ten mecz dobrze bo ogladalem go na zywo w necie i niemozliwe zebym o nim zapomnial...
Jesli nic wiecej sie nie wyjasni to dolicze go do najblizszej kolejki.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway, po moim dochodzeniu wygląda jednak na to, że nie policzyłeś tego meczu Gniezno - Miszkolc
Gdzieś się typuje dwa dzisiejsze mecze? Nie mogę znaleźć, a nie chciałbym przegapić bo ostro atakuję pierwszą 50-tkę 
Najblizsza kolejka może odwrócic całą generalkę do góry nogami. Nie pamiętam serii spotkań z tak wyrórwnanymi parami i nieprzewidywalnymi wynikami 
Uprzejmie donoszę, że został mi błędnie zaliczony wynik Rybnik-Poznań.
W pierwotnym typowaniu typowałem +8 i przyznano mi 10 pkt.
Niestety (dla mnie) tu zmieniłem swój poprzedni typ na +12 a wiec należy mi się 5 pkt.
Dlatego wnoszę o odjęcie mi 5 pkt.
W pierwotnym typowaniu typowałem +8 i przyznano mi 10 pkt.
Niestety (dla mnie) tu zmieniłem swój poprzedni typ na +12 a wiec należy mi się 5 pkt.
Dlatego wnoszę o odjęcie mi 5 pkt.