Klub musiał wiedzieć wcześniej, skoro jesteśmy wypłacalni to nie widzę innej możliwości. Chyba, że Dryml jest skonczonym dupk..m.
KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp, NOWY TERMIN - 04/07/2010
Re: KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp, NOWY TERMIN - 04/07/2010
I tak jest to bardzo możliwe. Nawet z Drymlem w Łodzi. 
Klub musiał wiedzieć wcześniej, skoro jesteśmy wypłacalni to nie widzę innej możliwości. Chyba, że Dryml jest skonczonym dupk..m.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Rymel ma zawody dzien pozniej na Wyspach, a Sweetman w ten sam dzien co mecz z Orłem, wiec jego na pewno nie bedzie
naprawde sadzisz, ze gdyby klub wiedzial wczesniej to 1sza para bylby Sitera i Rempala? come on...
Masi pisze:Klub musiał wiedzieć wcześniej, skoro jesteśmy wypłacalni to nie widzę innej możliwości. Chyba, że Dryml jest skonczonym dupk..m.
naprawde sadzisz, ze gdyby klub wiedzial wczesniej to 1sza para bylby Sitera i Rempala? come on...
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Łoptymista
- Trener
bez Drymla ?
slabo liczylem, ze facet posmiga u nas przed naprawde waznym meczem
a dzisiejsze spotkanie moze wcale nie byc takim latwym i przyjemnym jak wiekszosc z was uwaza
osobiscie licze na konkretne wyjasnienie ze strony klubu dlaczego nie bedzie dzisiaj Drymla. na tazie czuje sie lekko zrobiony w balona
slabo liczylem, ze facet posmiga u nas przed naprawde waznym meczem
a dzisiejsze spotkanie moze wcale nie byc takim latwym i przyjemnym jak wiekszosc z was uwaza
osobiscie licze na konkretne wyjasnienie ze strony klubu dlaczego nie bedzie dzisiaj Drymla. na tazie czuje sie lekko zrobiony w balona
Ja mam nadzieję że nasi włodarze z Darkinem nie rozeszli się skłóceni i zawsze po niego można sięgnąć, w razie czego.
Ale czy jemu się zechce, w rodzimej lidze chyba więcej zarabia za pkt.
Ale czy jemu się zechce, w rodzimej lidze chyba więcej zarabia za pkt.
Według mnie Lukas przeliczył się z czasem wczoraj zawody skończyły się późnym wieczorem i nie jest wstanie się wyrobić na dzisiejszy pojedynek za mało czasu , stamtąd przyjechać to trochę czasu trzeba, jeszcze Lukas by mógł przylecieć ale sprzed za tym co by dojechał to już po meczu by było
Ale jestem pewny ze Lukas myślał ze zdąży pojechać dzisiaj:)
Ale jestem pewny ze Lukas myślał ze zdąży pojechać dzisiaj:)
Łoptymista pisze:osobiscie licze na konkretne wyjasnienie ze strony klubu dlaczego nie bedzie dzisiaj Drymla. na tazie czuje sie lekko zrobiony w balona
Trzeba to ustalić
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
grzesieck pisze:Rymel ma zawody dzien pozniej na Wyspach, a Sweetman w ten sam dzien co mecz z Orłem, wiec jego na pewno nie bedzieMasi pisze:Klub musiał wiedzieć wcześniej, skoro jesteśmy wypłacalni to nie widzę innej możliwości. Chyba, że Dryml jest skonczonym dupk..m.
Wczesniej, nie znaczy prze podaniem awizowanego składu i to miałem na myśli.
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
- niespokojny
- Trener
Kolodziej da rade z Rosji, a Dryml nie da z Wloch?
Come on...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jak już pisała Hela Koldi leci samolotem, bez mechaników. Dryml natomaist fur w Lublinie nie posiada...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Panowie czy wy idziecie na mecz bo jest Dryml??? dajcie na luzz . Zapowiada sie ciekawy mecz wkońcu w LBN, aby tylko pogoda dopisała. Ja uwazam ze Sitera da sobie dzisiaj spokojnie rade. I przekonamy się czy na naszym torze bedzie dobrze punktował mamy okazje.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Taa a motor poleci na siedzeniu obok.
A moze Sitera jest na wszelki wypadek, gdyby Lukas nie dojechal
A moze Sitera jest na wszelki wypadek, gdyby Lukas nie dojechal
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Liczę na to, że Sitera się spasował do toru i zdobędzie 7-8 pkt w 4 startach, a co do Drymla to może facet po prostu zna swój organizm i wie, że po takiej podróży zrobi co najwyżej (0,1,u,...) i ryzykuje zdrowiem swoim i kolegów i utratą miejsca w składzie 
Według mnie Lukas przeliczył się z czasem wczoraj zawody skończyły się późnym wieczorem i nie jest wstanie się wyrobić na dzisiejszy pojedynek za mało czasu , stamtąd przyjechać to trochę czasu trzeba, jeszcze Lukas by mógł przylecieć ale sprzed za tym co by dojechał to już po meczu by było
Czy jest na sali tłumacz?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
przeciez to prosty tekst
juz tlumacze
Według autora wpisu Lukas liczyl, ze uda mu sie przyjechac do Lublina
- niestety zawody w Lonigo skonczyly sie zbyt pozno
- pamietajmy, ze droga z Lonigo do Lublina zajmuje duzo czasu
- Lukas moglby przyleciec samolotem , ale przeciez do samolotu nie zabierze swoich motocykli
- sprzet mogl dotrzec do Lublina tylko w busie, ale zapewne dotarlby juz po meczu
to chyba wszystkie watki
juz tlumacze
Według autora wpisu Lukas liczyl, ze uda mu sie przyjechac do Lublina
- niestety zawody w Lonigo skonczyly sie zbyt pozno
- pamietajmy, ze droga z Lonigo do Lublina zajmuje duzo czasu
- Lukas moglby przyleciec samolotem , ale przeciez do samolotu nie zabierze swoich motocykli
- sprzet mogl dotrzec do Lublina tylko w busie, ale zapewne dotarlby juz po meczu
to chyba wszystkie watki
Ostatnio zmieniony 4 lipca 2010, o 14:15 przez Łoptymista, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
Masi pisze:Jak już pisała Hela Koldi leci samolotem, bez mechaników. Dryml natomaist fur w Lublinie nie posiada...
To rozumiem ze Kolodziej ma fury na kazda okazje tak? GP, Szwecja, Polska...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Generalnie chodzi o to, ze ni ch*ja by nie zdazyl.
Ostatnio zmieniony 4 lipca 2010, o 14:11 przez sadychor, łącznie zmieniany 1 raz.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
meesha pisze:Według mnie Lukas przeliczył się z czasem wczoraj zawody skończyły się późnym wieczorem i nie jest wstanie się wyrobić na dzisiejszy pojedynek za mało czasu , stamtąd przyjechać to trochę czasu trzeba, jeszcze Lukas by mógł przylecieć ale sprzed za tym co by dojechał to już po meczu by było
na jaki język prztłumaczyć?
Na hebrajski, chyba prędzej bym zrozumiał 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- tezetomaniak
- Trener
niespokojny pisze:To rozumiem ze Kolodziej ma fury na kazda okazje tak? GP, Szwecja, Polska...
dobrze rozumiesz
Biorąc pod uwagę, że Janek ma budżet porównywalny do całego Kaemżeciku to nic dziwnego w tym nie widzę 
Mars nie o to chodzi. Z tego co mi wiadomo Dryml zarabia porzadna kase, przy takich umiejetnosciach i doswiadczeniu powinnien byc podpora i ostoja zespolu. "Lada dzien" czeka nas mega wazny pojedynek z Lodzia, przed ktorym wiecej niz wskazane byloby poscigac sie na swoim domowym torze. A jak pokazal mecz w Krakowie, Lukasowi nie wystarczy kopnac w tor, zeby wiedziec o co chodzi, mimo, ze za przeciwnikow mial Strozykow czy innych Chromikow. Wyobrazasz sobie takie akcje w przypadku Karlssona
? Pozniej z Lodzia zrobi jakies (0,1,3,3,3) i znowu bedzie tlumaczenie, ze nie zna drugoligowych torow dlatego taki a nie inny poczatek zawodow
? Ja jestem mocno zawiedziony.
To Fakt Dryml to nie Karlsson.
Ale to tylko 2 liga.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Nie zdążyłby ponieważ? Strona via Michelin wskazuje, że podróż Lonigo - Lublin zajmuje 16 godzin. Wyjazd o północy i Dryml o 16 melduje się na stadionie. Jadąc zgodnie z przepisami. A wiadomo, że jechaliby na pewno troche szybciej niż ten planer podaje. Mógł również wysłać mechaników busem a sam, aby się nie męczyć podróżą dolecieć samolotem. Naprawde, kiepsa wymówka. Ciekawe czy inni zawodnicy z Lonigo również oleją swoje drużyny i nie dojadą na mecze. Wiem, wiem, że do Lublina jest najdalej 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
- Łoptymista
- Trener
dlatego mam wrazenie, ze nieobeconosc Drymla byla wczesniej zaplanowana
ale jak bedzie naprawde przekonamy sie na stadionie. moze LD sie pojawi
ale jak bedzie naprawde przekonamy sie na stadionie. moze LD sie pojawi
Nie sadze, Sitera i jego sprzet juz w parku maszyn. Ktos wczesniej rowniez o tym pisal, a info od samego Piszcza. Takze raczej nie ma sie co ludzic, szkoda.