KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp, NOWY TERMIN - 04/07/2010
Re: KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp, NOWY TERMIN - 04/07/2010
Był widziany Sitera w Lublinie bo nareszcie ktoś pomyślał i skończyły się czasy oszczędności bo liczy się wynik.
Jest jakieś małe prawdopodobieństwo że Lukas nie zdąży na mecz dlatego żeby nie było przypału siedzi na miejscu Sitera i w razie czego wskakuje do składu.
Ot i cała tajemnica.
Nie wyobrażam sobie żeby Lukas nie zdążył. To dla niego najłatwiej zarabiane pieniądze od wielu lat. Takich okazji nie wypuszcza się z rąk z byle powodu.
Jest jakieś małe prawdopodobieństwo że Lukas nie zdąży na mecz dlatego żeby nie było przypału siedzi na miejscu Sitera i w razie czego wskakuje do składu.
Ot i cała tajemnica.
Nie wyobrażam sobie żeby Lukas nie zdążył. To dla niego najłatwiej zarabiane pieniądze od wielu lat. Takich okazji nie wypuszcza się z rąk z byle powodu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Nie wyobrażam sobie żeby Lukas nie zdążył.
A czy wogole wybiera sie do Lublina? zeby ew. sprobowac zdazyc?
Dyrekcja twierdzi że jak najbardziej

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jesli to prawda i nie wydarzy sie nic niespodziewanego to nie ma sie co martwic i Lukasa jutro zobaczymy w Lublinie
Kurczaki pieczone, zdecydujcie sie bo nie wiem czy dac +24 czy +14 w typerze
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:Kurczaki pieczone, zdecydujcie sie bo nie wiem czy dac +24 czy +14 w typerze.
Kto to wie
Gelo mial zawsze niezle teorie na temat Czechow, takze Gelu, zdarzy Lukas czy nie zdarzy
?
Swoja droga rowniez nie wyobrazam sobie sytuacji, ze Drymla nie bedzie. Jak na niego, to ma na torze (o czym wspominal harry) do zgarniecia bardzo latwe pieniadze. Bede bardzo mocno zdziwiony, jak nie bedzie dzisiaj chcial po nie siegnac.
Ostrow z Parkerem czy krajowka?
Swoja droga rowniez nie wyobrazam sobie sytuacji, ze Drymla nie bedzie. Jak na niego, to ma na torze (o czym wspominal harry) do zgarniecia bardzo latwe pieniadze. Bede bardzo mocno zdziwiony, jak nie bedzie dzisiaj chcial po nie siegnac.
Ostrow z Parkerem czy krajowka?
Czy pojedzie Dryml czy Sitera to i tak powinno być wysokie zwycięstwo.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Bez Lukasa obejrzycie duzo ciekawsze zawody.
Wygrana do w okolicach 65:25 nie bedzie ciakawa dla oka.
Mysle ze spokojnie moze jechac Sitera. Bonus zostanie w Lublinie tak czy inaczej.
Wygrana do w okolicach 65:25 nie bedzie ciakawa dla oka.
Mysle ze spokojnie moze jechac Sitera. Bonus zostanie w Lublinie tak czy inaczej.
No niby tak, ale co ja powiem ludziom, ktorych namowilem na speedway glownie osoba Drymla
? Mam im wciskac, ze sie przejezyczylem i chodzilo mi o Rymla ?
No i nie ukrywam, ze sam chetnie bym zobaczyl jak spisuje sie na naszym torze. Mysle, ze stali bywalcy, ktorzy z roznych przyczyn nie jezdza na wyjazdy rowniez beda mocno zawiedzeni jego brakiem.
Drymla na pewno nie będzie jedzie Sitera. Info od Piszczyka
To wiemy. Pytanie jest: Dlaczego nie będzie Drymla?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Bus Sitery na stadionie, jego motocykle już w parkingu.
Bo stwierdził że nie zdąży co jest oczywiście bzdurą bo dla chcącego .....
Dobrze że mamy Sitere
, powolutku Lukas pokazuje swoją klase.

gumpZG pisze:Bo stwierdził że nie zdąży co jest oczywiście bzdurą bo dla chcącego .....
chyba lepsze to niz zdazyc i pokazac sie tak jak Ferjan w 2007, ktory tez wpadl na tor prosto z busa
METHANOL ADVENTURE TEAM
Smiech na sali, jeszcze przed Lodzia niech jakas szopke odstawi
Mowilem, ze w tych najwazniejszych ew. dwuznacznych momentach i tak najwiekszy pozytek bedzie z Rymela.
Jeśli mnie pamięć nie myli wtedy mecz był o 15?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Oj co za roznica czy z Drymlem czy bez ? Mecz jest spokojnie do wygrania i bez niego..
Ja juz w zyciu widzialem wiele takich meczy, ktore mialy byc "gladko" wygrane jeszcze przed ich rozpoczeciem. Pozniej jednak juz nie bylo tak rozowo. Nie zapominajcie, ze bedzie Jasio. Nie daj boze niech sie Staszewski z Pytelem spasuja, i wcale nie musi byc tak gladko i przyjemnie. Macie pewnosc, ze Sitera zrobi od 8 w gore ? Bo ja nie, a na treningu podobno rowniez szalu nie bylo.
Hela pisze:Jeśli mnie pamięć nie myli wtedy mecz był o 15?
mialem wtedy urodziny i o 15 to ja wstalem z lozka dopiero, wiec mecz byl o 16 lub 16.30, na pewno nie wczesniej :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Korzeń jedziemy u siebie, więc nie ma co panikować, mamy w składzie Rymla Barana czy Puszaka noi Tomka który na naszym torze bardzo dobrze sobie radzi .
P.S Moim zdaniem Lukas powiadomił klub wcześniej że w tym meczu nie pojedzie , działacze poprostu trzymali tą wiadomosc do końca aby nie stracic na frekwencji.
P.S Moim zdaniem Lukas powiadomił klub wcześniej że w tym meczu nie pojedzie , działacze poprostu trzymali tą wiadomosc do końca aby nie stracic na frekwencji.
Ostatnio zmieniony 4 lipca 2010, o 14:00 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.

mialem wtedy urodziny i o 15 to ja wstalem z lozka dopiero, wiec mecz byl o 16 lub 16.30,
Mecz był o 16:00, a dorobek Ferjana to: 3 (-,1,2,0!,w)
P.S Moim zdaniem Lukas powiadomił klub wcześniej że w tym meczu nie pojedzie
Nie sądzę. Raczej inaczej byłyby wtedy pary poustawiane...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Na stadionie jest Rymel, Sitera, Rempala, Pytel.
Ciekawy jestem jak to bedzie z Lodzia. Wtedy tez ktos tam od nas ma zawody przed tym meczem i po meczu, tak ? Znowu bedzie wymowka, ze nie da rady dojechac ?
Ciekawy jestem jak to bedzie z Lodzia. Wtedy tez ktos tam od nas ma zawody przed tym meczem i po meczu, tak ? Znowu bedzie wymowka, ze nie da rady dojechac ?
kilar pisze:Na stadionie jest Rymel, Sitera, Rempala, Pytel.
Heeheh możliwe, może jeszcze jeden sezon pojezdzimy w 2 lidze