jeśli chodzi o fatum, to chyba coś w tym jest
Pada... nie pada... czyli temat dla meteorologów :p
Re: Pada... nie pada... czyli temat dla meteorologów :p
Wszystkie prognozy zapowiadają na jutro deszcz w Lublinie...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
No kuka mać, bez przesady. Dwa tygodnie temu lalo tylko w niedziele co uniemożliwilo rozegranie meczu, czyzby teraz mialo byc podobnie?
Polowa sezonu za nami a raptem 3 mecze sie odbyły ehhhh.....
Polowa sezonu za nami a raptem 3 mecze sie odbyły ehhhh.....
2 tygodnie temu lało w sobotę i niedziele, dziś nie zanosi się żeby lało. Ale zapowiadają przejściowe opady więc nie powinno być większych problemów z zawodami - jeśli w ogóle będzie padać
tydzień temu też mieliśmy nadzieje ze zawody się odbędą i wyszła z tego przysłowiowa dup*
Hmmm... a czy my tydzień temu nie "pojechaliśmy" Wandy aż miło? :>
Motor mocnyj!
mmaar mial nadzieje na zawody na Zygmutowskich, czekal nawet pod brama i wyszla z tego czekania dupa 
Ludzie jest taki parnik, ze jakas burza momentalnie wyparuje. Musialoby walic deszczem non stop ladnych pare godzin zeby mecz sie nie odbyl.
Ludzie jest taki parnik, ze jakas burza momentalnie wyparuje. Musialoby walic deszczem non stop ladnych pare godzin zeby mecz sie nie odbyl.
A tymczasem na Skarpie zaczyna kropić deszczyk
Kshyhu i Manitou macie racje ; moja pomyłka
chodziło mi o mecz z łodzią
Na Czechowie pada.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
mmaarr pisze:Kshyhu i Manitou macie racje ; moja pomyłkachodziło mi o mecz z łodzią
Tak od razu pomyślałem, ale górę wzięła moja wrodzona uszczypliwość
Motor mocnyj!
Ale kogo to interesuje w tym momencie gdzie pada, jak do meczu 30 godzin ? Na Czechowie moze i tornado byc, na kalinie moze i katrina szalec, na tatarach moze grad wielkosci arbuzow napierdzielac, tylko co z tego ? Niedlugo zacznie sie lament, ze tydzien przed zawodami w poniedzialek pada i mecz na pewno odwolaja.
- Egon
- Zawodowiec
Burza dziś czy jutro to tylko oszczędność dla nas na polewaczce 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
w Mętowie podobno pada

METHANOL ADVENTURE TEAM
Od Firleja po sam Lubartów ulewa dzisiaj ładnie sunęła. W Centrum na razie spokój... 
Niestety jutro maja być burze w LBN , chyba znowu przełożą 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Dobrze, bo Drymla nie będzie 
Davv pisze:Od Firleja po sam Lubartów ulewa dzisiaj ładnie sunęła. W Centrum na razie spokój...
w Lubartowie fakt, była porządna ulewa, ale trwała z 20 minut.
heh, a Piszczo wietrzył kevler na busie chwilę wcześniej, ciekawe czy zdążył schować na czas
jak tak samo lało w Lublinie, to tylko ładnie ubiło tor.
- Egon
- Zawodowiec
No i gdzie to zachmurzenie całkowite o 8 hmm? Jak ja nienawidzę tego wątku.. 
Motor! Motor! Tylko Motor!
piękne słońce jak na razie, nie ma obaw żeby mecz się nie odbył i dobrze ileż można czekać na mecz w naszym mieście.
nie Ty jeden, sami pesymiści w naszym mieście.
Egon pisze:No i gdzie to zachmurzenie całkowite o 8 hmm? Jak ja nienawidzę tego wątku..
nie Ty jeden, sami pesymiści w naszym mieście.
Na czubach o 8 słońce za chmury się schowało a teraz 9 i raz świeci i raz nie świeci a burze mają być po południu a jak będą to chwile popada i będzie git przynajmniej kurzyć się nie będzie.
Ja to w ogole ten temat wypierdzielibym, bo sie o 16 zaczna pytania czy ktos ma wyjezdzac z domu, szczegolnie ci spoza stolicy... lubelskiego 
Do wszystkich którzy się pytają czy przyjeżdżać ; mówię moim skromnym zdaniem aby przyjść bo mecz wydaje się nie być zagrożony póki co na Wrotkowie słońce i malutkie zachmurzenie
właśnie wróciłem ze stadionu. swieci piekne sloneczko a tor jest ok, troche opadow po poludniu nie zaszkodzi to tor by przyczepny byl, a jak wiemy nasi to lubią
). osobiscie na stadionie nie widzialem jeszcze nikogo, ale pewnie niedlugo przyjadą. mieszkam blisko wiec pojde za jakies 2-3 godzinki zobaczyc co sie dzieje. ale jak narazie cisza i pogoda super ;p
I Love Speedway