Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
Te wypowiedzi o kasie sa troche zalosne. Nie wiem co oni chca osiagnac? Mamy im kase oddac, zeby szanse byly rowne? 
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- niespokojny
- Trener
A odkad Bogdanka wydobywa wegiel brunatny?
. Gdzie jest kopalnia odkrywkowa na Lubelszczyznie bo ja chyba niedoinformowany

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
RadeKas pisze:Te wypowiedzi o kasie sa troche zalosne. Nie wiem co oni chca osiagnac? Mamy im kase oddac, zeby szanse byly rowne?
Akurat wypowiedzi Widery tak bym nie odbierał.Chodziło mu raczej o zawstydzenie krakowskiego biznesu czy magistratu
którzy to nie bardzo garną sie do wspierania żużla w Krakowie.
A to akurat nic nowego. W tym sporcie albo masz fart, trafiasz super sponsora i jedziesz ile fabryka (sponsor) daje, albo nie masz nic. Ostrow chyba kombinowal z kilkudziesiecioma mniejszymi sponsorami i niby fajnie bylo, ale skonczylo sie juz nieciekawie.
Nie pamietam tez, zeby Wilk czy ktos od nas z klubu powolywal sie na sponsora innego klubu w celu mobilizacji lubelskich firm. To jednak troche smiesznie wyglada.
Nie pamietam tez, zeby Wilk czy ktos od nas z klubu powolywal sie na sponsora innego klubu w celu mobilizacji lubelskich firm. To jednak troche smiesznie wyglada.
Richie Faulkner:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... il-na-tor/
Wielkie szczescie miała Łodz wykorzystując osłabienie rywala. My bedziemy sie musieli bardzo namęczyć w Rawiczu.
Wielkie szczescie miała Łodz wykorzystując osłabienie rywala. My bedziemy sie musieli bardzo namęczyć w Rawiczu.
jeszcze niedawno byla informacja ze wroci za miesiac czyli wtedy to wychodzilo, że okolo polowy lipca i mialem nadzieje, ze na 18 jeszcze nie bedzie ready a tu zonk :/ troche lipa bo moze byc ciezko o zwyciestwo, a bez aldena bylo by o wiele latwiej W razie naszej przegranej to nadzieja w tym ze rawicz straci bonusy z ostrovem, łodzią i piła co jest dośc prawdopodobne i jakos to sie ulozy , ze jednak do tej 4 nie wejdzie... Z drugiej strony łódź ma teraz maratony na wyjezdzie i jak wygra z kims z 1 czwórki to juz raczej bedą nie do ugryzienia...
Pozdrawiam
- tezetomaniak
- Trener
podobno mamy sklad na srodek 1 ligi
Takie Wybrzeze czy PSŻ by sie po Kolejarzu przejechali więc luzik 
To już jest naprawdę pech: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... tuzjowany/
To już 3 kontuzja w tym sezonie
. Jeśli faktycznie czekałby 3 tygodnie to 18.06 w Rawiczu było by znacznie łatwiej.
To już 3 kontuzja w tym sezonie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No to nasi rywale wytoczyli ciężkie armaty
Ale najlepszy jest komentarz do zakupu krośnian w stylu Malek jest dobry bo jest tani 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- Łoptymista
- Trener
nie wiem po co ta brechta?
kazdy jedzie jak moze. krosno ma kiepska sytuacje i ratuje sie tak ja na to ich stac
osobiscie zycze im, zeby nowy zawodnik pomogl im wygrac u siebie wszystkie mecze sezonu zasadniczego
kazdy jedzie jak moze. krosno ma kiepska sytuacje i ratuje sie tak ja na to ich stac
osobiscie zycze im, zeby nowy zawodnik pomogl im wygrac u siebie wszystkie mecze sezonu zasadniczego
Szczerze to i ja Krośnianom życzę jak najlepiej. Mam nadzieję że ten zawodnik będzie dla nich dobrym wzmocnieniem.

Syfy w relacji live pisze:1 Patryk Pawlaszczyk
2 Bartosz Szymura
3 Grzegorz Stróżyk
4 Mariusz Konsek
5 Andriej Kudriaszow
6 Janusz Baniak
7 Władimir Dubinin
8 brak zawodnika
Początek spotkania - godz. 16:00. W pierwszym meczu 47:42 dla Opola. Składy potwierdzone. Za Kudriaszow stosowane będzie zastępstwo zawodnika.
P.S. Juz zmienili na jakiegos Borodulina
No i na razie zaczęło się dość zaskakująco 3:9 dla Wandy !!! 
edit: Konsek wykluczony za zdublowanie.
edit: Konsek wykluczony za zdublowanie.
Kto mu dal licencje ja sie pytam 
Po co takie szydzenie? Może miał defekt i jechał siłą rozpędu?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Chyba jednak Opole nie taki diabeł straszny jak go malują. Póki co nie mogą poradzić sobie u siebie z Krakowem z 4 juniorami w składzie... a nikomu nieznany Borodulin na razie niepokonany 
Tabela nie kłamie - Opole jest do wysokiego rozklepania nawet z Barkerem. Ja się ich w ogóle nie obawiam.
Hela pisze:Po co takie szydzenie? Może miał defekt i jechał siłą rozpędu?
Sila rozpedu to sie jedzie z gorki na rowerze.
A tymczasem opolanie nie dość, że zbierają baty od Wandy to jeszcze nawzajem się kasują.
Swoją drogą po cholere tego Konska wystawiają za ZZ, lepszy od Baniaka? Watpie...
Swoją drogą po cholere tego Konska wystawiają za ZZ, lepszy od Baniaka? Watpie...
"...Mitko jest niezdolny do jazdy..." - ciekawe jak bardzo poważna kontuzja i czy jutro wystartuje.
- Łoptymista
- Trener
po 10 biegach wynik w Opolu jest zaskakujacy
szkoda ze my tak nie umielismy
szkoda ze my tak nie umielismy
Cos czuje, ze szykuje nam sie jutro podobny mecz do tego majowego w Wanda. Czyli ostre baty.
niewiele brakuje i Kraków może wygrać za 3