Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
-
SpeedwayFun
Re: Pimp my kibic - Zamówienia na SZALIKI i BLUZY
[img]http://C:\Users\Klaudia\Desktop[/img]
-
SpeedwayFun
Sory pomyłka 
Speedway Fan pisze:buby ja polecam zainwestowac w slownik chyba, ze lubsz wode i piszesz caly czas "morze"
przyznaje się najlepszy z polskiego nie jestem ale staram się nie robić błędów, za wszelkie moje błędy przepraszam i obiecuje poprawę hehe:D ale lubie wodę
A ty kolego nie gub liter xDxD lubsz =lubisz
- Egon
- Zawodowiec
Przecież napisałem..powtarzał się nie będę specjalnie dla każdego..neir1 pisze:Egon jak z bluzami
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
SpeedwayFun pisze:[img]http://C:\Users\Klaudia\Desktop[/img]
Czyli SpeedwayFun = user Klaudia
No milo poznac
Speedway Fan pisze:buby ja polecam zainwestowac w slownik chyba, ze lubsz wode i piszesz caly czas "morze"
Fakt, ale nalezy sie tez chlopakowi pochwala.
Nie uzywa pirackiego softu - projektuje w windowsowym Paint'cie
go! pisze:Fakt, ale nalezy sie tez chlopakowi pochwala.
Nie uzywa pirackiego softu - projektuje w windowsowym Paint'cie![]()
Jakim Paint'cie w tym badziewiu nie da się wyciąć nawet nic dokładnie także w tym nie robię
buby pisze:Jakim Paint'cie w tym badziewiu nie da się wyciąć nawet nic dokładnie także w tym nie robię:):)
Jakby Ci to buby delikatnie wyklarowac, zebys sie nie obrazil?
Moze po prostu rzuc jeszcze raz okiem na swojego zuzlowca z projektu

No to pokaz co ty potrafisz ??ja nie miałem żadnego pomysłu:) wiec zaproponowałem coś takiego ze żużlowiec i herb ,wiec czekamy na twoje pomysły.
Zamykam temat moich projektów i koniec, bezsensu jest gadanie takie i nabijanie postów.
Pozdrawiam
Zamykam temat moich projektów i koniec, bezsensu jest gadanie takie i nabijanie postów.
Pozdrawiam
buby pisze:Jakim Paint'cie w tym badziewiu nie da się wyciąć nawet nic dokładnie także w tym nie robię:):)
To w czym robisz Ksiaze, ze tak pieknie "wyciales"?
TU BYL POWIEKSZONY FRAGMENT PROJEKTU BUBEGO
______ALE GO USUWAM NA PROSBE STWORCY
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2010, o 14:54 przez go!, łącznie zmieniany 2 razy.

Osobiście nie lubię żółtego, a myślę, że biały pasuje do wszystkiego

-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Na prawdę chcecie mieć koszulki z nazwą sponsora ??
I jeszcze za nie płacić z własnej kieszeni ?? 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
ooo i ja z chęcią bym sobie zamówił koszulkę numer 2 mi się podoba super
Na prawdę chcecie mieć koszulki z nazwą sponsora ??
Niektórzy są niereformowalni, ale był czas przywyknąć do redstaromaniaków, zdzichtexfanów, sipmowiaków. Teraz przyszedł czas na lubelskowęglobogdankokaemżetofanów
Co rok to prorok
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
No ja pier**le
Apeluje
o nie wrzucanie wiecej takich gownianych projektow jak te, ktore dotychczas mielismy "przyjemnosc" zobaczyc. Nie robmy wiochy na forum.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Drugi nie jest taki najgorszy ale mysle, ze wiecej chetnych by bylo, gdyby to nie byl Lubelski Wegiel 
Koszulka z wyblaklym zdjeciem? Dla mnie bez sensu. Gdyby przynajmniej sprobowac to na grafike przerobic.
Logo sponsora to juz w ogole zostawie bez komentarza.
Przecież to była tylko propozycja
Nikt nie mówił że musi tam być lubelski węgiel. Może być cokolwiek innego. Poszedłem tylko tropem poprzedniego.

Cooper pisze:Koszulka z wyblaklym zdjeciem? Dla mnie bez sensu. Gdyby przynajmniej sprobowac to na grafike przerobic.
Zeby koszulka zuzlowa nie przyprawiala o mdlosci, to trzeba by wymyslec cos duzo bardziej oryginalnego niz sylwetka zawodnika na jednym kole. Ja zobowiazuje sie zrobic projekt ze swojej strony, jeszcze w tym tygodniu..
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Pewnie Ruszkiewicz chętnie łyknąłby te projekty a później opchnąłby tego typu koszulki minimum po 50 zł za sztukę 
Thor pisze:Przecież to była tylko propozycjaNikt nie mówił że musi tam być lubelski węgiel. Może być cokolwiek innego. Poszedłem tylko tropem poprzedniego.
Przyjmijmy dyplomatycznie, ze to byl zly trop i odpuscmy sobie dalsze modyfikacje.
Mam pytanie. Co to znaczy "pimp my kibic"? I po jakiemu? Stręcz mojego kibica? Alfons mój kibic?
Serio pytam
Serio pytam
Czy ty musisz sie przyczepić do każdego angielskiego słowa? A to Speedway Fans ci nie pasuje, a to coś innego, a teraz Pimp my kibic 
Nazwa tematu zapewne wzięła się z nazwy programu "Pimp my ride" z MTV, którego tłumaczenie na język polski brzmi "Odpicuj mi bryke"
Nazwa tematu zapewne wzięła się z nazwy programu "Pimp my ride" z MTV, którego tłumaczenie na język polski brzmi "Odpicuj mi bryke"
Naczelny obrońca Karola Barana.
Był kiedyś(albo i dalej jest) taki program w MTV bodajże, który nazywał się "Pimp my ride", co na polski przetłumaczono jako "Odpicuj mi brykę"
"Pimp my kibic" to taka gra słów, żarcik nawiązujący do tytułu tego włąśnie programu telewizyjnego. Serio odpowiadam 
EDIT: Kosa 3
EDIT: Kosa 3
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?