Wanda Kraków - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 27.06.2010
Re: Wanda Kraków - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 27.06.2010
Jest dla niego lepszym zawodnikiem.
Średnie biegowe:
Danił Iwanow - 1,900
Amdriej Kudriaszow - 1,964
Siergiej Darkin - 1,846
Średnie biegowe:
Danił Iwanow - 1,900
Amdriej Kudriaszow - 1,964
Siergiej Darkin - 1,846
Aby statystyka bardziej oddała rzeczywistość, należałoby pokazać średnie zawodników Wandy z meczów w Krakowie, a Darkina z wyjazdów. Pewnie nie wygląda to zbyt imponująco dla nas. Co nie zmienia faktu, że z Darkinem czy Siterą w składzie, każdy wynik niż nasze zwycięstwo będzie kompromitacją.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Jeżeli myślimy o awansie to w Krakowie tylko zwycięstwo.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Wiadomo już kto jedzie za Piszcza?
Mars pisze:Jeżeli myślimy o awansie to w Krakowie tylko zwycięstwo.
tylko zwyciestwo w krakowie w zadnym stopniu nie przybliży nas do tego awansu więc po co to ciśnienie? z meczów wyjazdowych, które zostały najważniejszy i chyba jedyny to mecz w rawiczu i tam zwyciestwo jest potrzebne do awansu a przegrana w krakowie 75-15 nic negatywnego w tablei rundy finałowej by nie sprawiła. No chyba ze chodzi Ci o to, że musimy wygrać bo nie przystoi zespolowi ktory walczy o awans przegrac w krakowie, który ledwo zipie. W tym moemncie łódź wyprzedza nas w tabeli jedynie jedną wygrana na wyjeździe i wystarczy dokladniej przeanalizowac tabele zeby o tym wiedziec, bo ilośc punktów aktualnie zakłamuje troszeczkę stan rywalizacji.
Pozdrawiam
Wiadomo, Sitera.
Chyba bardziej chodzi o to, że jeśli chcemy awansować, to nie możemy przegrywać z zawodnikami pokroju Stróżyka czy Pawlaszczyka nawet u nich na torze.
Mógłby ktoś przypomnieć jaki adres ma chat?
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Kolega powyżej trafił w 100%, jeżeli naszych dzisiaj będą wozić Pawłaszczyki to będzie poprostu wstyd.
P.S Darkin już obrażony zapewnie
Czat: http://www.polchat.pl/chat.php?_room=motorlublin
P.S Darkin już obrażony zapewnie
Czat: http://www.polchat.pl/chat.php?_room=motorlublin

Czy na ten czat nie można wejść bez logowania? 
Cz@rek pisze:Czy na ten czat nie można wejść bez logowania?
wpisz jakiis nick i enter bez hasła
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2010, o 16:21 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzieki
Choc narazie trafiłem na chat o F1
Choc narazie trafiłem na chat o F1
tego meczu już nie przegramy a zapowiada się na niezły pogrom. Gratulacje dla zawodników i zarządu 
edit: sitera pokazuje ze walecznośc na treningu to nie był przypadek. Przegrywał z naszymi na naszym torze ale jechał tu dopiero pierwszy raz. Na wyjezdzie wszyscy mają równe szanse i pokazuje, ze jednak na pare punktów go stac.
edit: sitera pokazuje ze walecznośc na treningu to nie był przypadek. Przegrywał z naszymi na naszym torze ale jechał tu dopiero pierwszy raz. Na wyjezdzie wszyscy mają równe szanse i pokazuje, ze jednak na pare punktów go stac.
Pozdrawiam
Sitera będzie dobrym zamiennikiem dla Darkina czy Rempały
no wlasnie zastanawiajacy jest słaby wynik Tomka ciekawe co powiedzą o nim wyjazdowicze. Ciekawi mnie również co powiedzą o juniorach. Rozmiary wygranej zaskakujące... 
Pozdrawiam
moim zdaniem za małe: 14 punktów to słabiutko.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Zgodnie z planem jedziemy dalej, a pan Tomasz musi sie koniecznie poprawic bo Filip pokazał że jezdzic potrafi.

Brawo brawo brawo!! Super wynik. Od poczatku do konca zero nerwow i tak wlasnie jezdzi klasowa druzyna.
Skazywany na 1,0,0,1 Sitera, robi swietny wynik. Mowilem, zeby poczekac na zawody z ocenianiem
.
Dryml, Baran, Puzon, Rymel to pewniaki, ale walka o 5 miejsce bedzie ciekawa. Mysle, ze Sitera dal do myslenia trenerowi
.
Skazywany na 1,0,0,1 Sitera, robi swietny wynik. Mowilem, zeby poczekac na zawody z ocenianiem
Dryml, Baran, Puzon, Rymel to pewniaki, ale walka o 5 miejsce bedzie ciekawa. Mysle, ze Sitera dal do myslenia trenerowi
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
ravajas pisze:moim zdaniem za małe: 14 punktów to słabiutko.
pisałem to przed dwoma biegami nominowanymi
Pozdrawiam
Plan wykonany w stu procentach!
Gratuluje zespolowi wykonanego zadania
PS:Przed nominowanymi chyba księgowy dzwonił
Gratuluje zespolowi wykonanego zadania
PS:Przed nominowanymi chyba księgowy dzwonił
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2010, o 17:56 przez Cz@rek, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy ja wiem...Rozmiary wygranej zaskakujące...
W typerze 8 osób wytypowało dokładny wynik, a myślę że z połowa pomyliła się o mniej niż 4pkt.
istread tylko ja to pisałem przed nominowanymi kiedy wygrywalismy 20 pkt i zapowiadało się ze wygrana moze powiekszyc sie do około 26 pkt. Takiego wyniku juz chyba tak duzo osob nie wytypowało? 
Pozdrawiam
- tezetomaniak
- Trener
W sumie to nie ma o czym pisac, wygrany mecz z najgorszą drużyną w kraju. Punktowo słabo Rempała i Sweetman, ale będzie lepiej (przynajmniej w przypadku Tomka).
Krosno pokonane, Krakow pokonany - rok przelaman, takze zajebiscie 
Zenon Plech:
Kraków - Lublin
Ekipa z Lublina jest nieobliczalna. Już kilka razy pomyliłem się typując wynik tej drużyny. Mimo to stawiam na zwycięstwo krakowian. Typuję wynik: 48:42

Kraków - Lublin
Ekipa z Lublina jest nieobliczalna. Już kilka razy pomyliłem się typując wynik tej drużyny. Mimo to stawiam na zwycięstwo krakowian. Typuję wynik: 48:42
Richie Faulkner: