Treningi
Re: Treningi
Szkoda, że znając prognozy nikt wczoraj Lukasa nie zmotywował do wyjazdu na tor. Przebimbal 3 godziny a my jak głupki stalismy na mostku.
Zmęczony, nie wyspany, miał się nabawić kontuzji ??
Rymel i Dryml to profesjonaliści, jak nie będzie treningu to i tak dadzą radę Jacusiowi i reszcie "grabarzy".
Rymel i Dryml to profesjonaliści, jak nie będzie treningu to i tak dadzą radę Jacusiowi i reszcie "grabarzy".
Zadzwia "zaangażowaniejego" naszych chłopaków i trenera przed najważniejszym meczem przed runda play off. Jeden trening, trzech zawodników, bez juniorów i lidera zespołu na torze. Mimo, że przy stracie przez Łódź bonusa przegram zakład z Bartoszem to mam nadzieję, że to sie uda. Ale widząc wczoraj podejście zawodników i trenera oraz przygotowania do meczu czy ktoś jeszcze wierzy w bonusa?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Właśnie. Wczoraj wybierając się na stadion na trening myślałem że będzie się dużo działo, a tu guzik. Zaangażowanie takie jakby mecz miał być dla nas prosty i o nic. Tak też myślałem że dziś będzie deszcz i z treningu nici. W takim razie zobaczymy co po niektóre gwiazdy pokażą w jutrzejszym spotkaniu. W dobrej dyspozycji na pewno jest Puszakowski, Rempała wydaje się być także szybki, o Karola się boje, to nie ten zawodnik co rok temu. O Rymela jestem spokojny o Drymlu mam mieszane uczucia ale taki zawodnik i bez treningu powinien sobie poradzić super, tak jak to zadebiutował Adrian. A juniorzy? Niestety nie ma pewniaka żadnego i tu może nam uciec trochę punktów.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Myślę, że to żadna strata, że wczoraj nie było pełnej mobilizacji. Po pierwsze dlatego, że wygląda na to, że meczu nie będzie. A po drugie dlatego, że nawet jeśli mecz zostanie odjechany, to na pewno na bardzo przyczepnym torze, którego na trening nie dało się przygotować, bo wówczas... mecz nie miałby szans się odbyć. I tak koło się zamyka.
Zgadzam się, że wczorajszy trening mógł tylko namieszać, bo pasowanie się do wczorajszego toru, w perspektywie meczu po dwóch dniach deszczu, mżawki i mgły, było kompletnie bez sensu.
Zgadzam się, że wczorajszy trening mógł tylko namieszać, bo pasowanie się do wczorajszego toru, w perspektywie meczu po dwóch dniach deszczu, mżawki i mgły, było kompletnie bez sensu.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mnie wczoraj również dziwiło zaangażowanie naszych zawodników. Rozumiem Drymla i Rymela, i Hadka, który pewnie dowiedział się o tym, że jedzie w meczu wczoraj ok. południa. Nie wiem czy nasi działacze nie przeglądają prognoz pogody, przecież prawie każdy portal pogodowy zapowiadał opady na dzisiaj z rana. Najbardziej dziwi i zarazem martwi brak Tadka, który powinien na maxa się spasować do toru żeby była szansa 2 razy łyknąć Kowalczyka.
Mam nadzieję, że jutro coś chłopaki z rana pojeżdża i spasują się do toru.
O bonusie raczej możemy zapomnieć, no chyba że zawodnicy Orła zaprezentują się tak jak Wanda bo tor pewnie będzie bardzo podobny. Oby tylko sędzią nie kazał ubijać go jak to było we wspomnianym wcześniej meczu. U nas wszyscy zawodnicy czują się na takim torze bardzo dobrze, zaś JR mogą "puchnąć" ręce. Chociaż sam przyznał w wywiadzie po meczu z Ostrowem, że w tym sezonie jest przygotowany już znacznie lepiej pod względem kondycyjnym. Co wskazuje, że w tamtym sezonie był słabo przygotowany pod tym względem.
Osobiście najbardziej obawiam się Jankowskiego i Kowalczyka, który powraca do dobrej formy. Mam nadzieję, że Burza JR i Jędrzejewski pojadą tak jak w eliminacjach do IMŚ, odpowiednio 2, 5, 5.
Pozdrawiam
Mam nadzieję, że jutro coś chłopaki z rana pojeżdża i spasują się do toru.
O bonusie raczej możemy zapomnieć, no chyba że zawodnicy Orła zaprezentują się tak jak Wanda bo tor pewnie będzie bardzo podobny. Oby tylko sędzią nie kazał ubijać go jak to było we wspomnianym wcześniej meczu. U nas wszyscy zawodnicy czują się na takim torze bardzo dobrze, zaś JR mogą "puchnąć" ręce. Chociaż sam przyznał w wywiadzie po meczu z Ostrowem, że w tym sezonie jest przygotowany już znacznie lepiej pod względem kondycyjnym. Co wskazuje, że w tamtym sezonie był słabo przygotowany pod tym względem.
Osobiście najbardziej obawiam się Jankowskiego i Kowalczyka, który powraca do dobrej formy. Mam nadzieję, że Burza JR i Jędrzejewski pojadą tak jak w eliminacjach do IMŚ, odpowiednio 2, 5, 5.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Czy to forum jest nadal zuzlowe
Przy byle okazji zamienia sie w Publiczne Miejsce Manifestowania Zespolu Napiecia Przedmiesiaczkowego.
Polecam taka dedukcje.
Torsen pisze:Myślę, że to żadna strata, że wczoraj nie było pełnej mobilizacji. Po pierwsze dlatego, że wygląda na to, że meczu nie będzie. A po drugie dlatego, że nawet jeśli mecz zostanie odjechany, to na pewno na bardzo przyczepnym torze, którego na trening nie dało się przygotować, bo wówczas... mecz nie miałby szans się odbyć. I tak koło się zamyka.
Polecam taka dedukcje.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Tylko, że poziom rywali był troche inny. Teraz i tor lepszy i rywale mniej wymagający. Jeśli weźmiemy z tych zawodów wynik Barana to też nie było rewelacji (wiem, jechał dwa biegi). Ale przegrał z Jędrzejewskim.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
K.A.M.I.L. pisze:(...) zaś JR mogą "puchnąć" ręce. Chociaż sam przyznał w wywiadzie po meczu z Ostrowem, że w tym sezonie jest przygotowany już znacznie lepiej pod względem kondycyjnym. Co wskazuje, że w tamtym sezonie był słabo przygotowany pod tym względem.
To ciekawe po co po mula pokazywal wtedy ?
- kmzlublinfan
- Senior
Szkoda, że nie było Kostry. Jendrej też na końcówkę tylko wyjechał. Mam nadzieję, że nasi przetrzepią orła z Łodzi.
Zauważyliście że na piątkowym treningu Karol miał przygotowany tylko jeden motocykl?
Czyżby 3 tygodnie to za mało czasu na poskładanie dwóch motocykli?
Zobaczymy czy mu 4 tygodnie wystarczy
Czyżby 3 tygodnie to za mało czasu na poskładanie dwóch motocykli?
Zobaczymy czy mu 4 tygodnie wystarczy
Ma ktoś info czy jutro jest trening
Trochę dziwna informacja o ...terminie treningu. Może artykuł miał się ukazać jutro?
[w wyd.papierowym będzie dobrze]
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /329233326
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /329233326
jutro jest trening,napewno bedzie Tomek Piszcz a kto jeszcze z zawodnikow nie wiem.
godz17
godz17
Na różnych portalach i w gazetach piszą, że trener ma decydować o składzie i będą Sitera i Darkin. Ale coś mi się nie chce w to wierzyć 
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Darkin wg mnie może się pojawić na dzisiejszym treningu, bo jutro startuje w RK IME we Lwowie. Od nas do Lwowa ma blisko, a przy okazji potrenuje przed RK IME. Natomiast Sitera startował wczoraj w lidze czeskiej razem z Puszakowskim. Jeśli Puzon przyjedzie na trening to Sitera mógłby się do niego podłączyć w drodze do Lublina.
Nie pozostaje nic innego jak przyjść na stadion i przekonać się kto będzie i w jakiej jest formie.
Pozdrawiam
Nie pozostaje nic innego jak przyjść na stadion i przekonać się kto będzie i w jakiej jest formie.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Darkina dzisiaj nie było. Był za to Sitera i próbował sie ścigać z naszymi. raz nawet z Tadziem przegrał. "Zamienił stryjek siekierkę na kijek"
Baran zrobił sobie silnik to śmigał. Tomek w normie. Kostro na najlepszym silniku też wymiatał.
Piszcz coś zaczyna jechać i wygrywał z Zielakiem. Ale dwa kólka i jedno i zjazd. To jeszcze może potrwać.
Baran zrobił sobie silnik to śmigał. Tomek w normie. Kostro na najlepszym silniku też wymiatał.
Piszcz coś zaczyna jechać i wygrywał z Zielakiem. Ale dwa kólka i jedno i zjazd. To jeszcze może potrwać.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Na treningu troche sie dzialo. Byli Baran, Rempała, Piszcz, Sitera, Zieliński, Kostro. Jezdzili sporo spod taśmy. Na początku bardzo dobrze Kostro, wygrał z Zielińskim, Siterą, potem jechał z nimi Rempała to przyjechał za nim jako drugi. Piszczo początkowo samotnie kręcił kółka. Później jednak jeździł spod taśmy z Rempałą, Kostro i Zielińskim i szło mu nieźle. Raz wygrał, raz był za Rempałą. Starty bardzo dobre, na dystansie jednak nie odjeżdżał za bardzo chłopakom, ale ogólnie dawał radę. Jeśli byłby w stanie wytrzymać cały mecz to może jeszcze nie w niedziele, ale już niedługo jest szansa żeby wrócił. Sitera na początku dosyć słabo, później troche przy sprzecie popracowal i jechal poprawnie, dosc szybko. W kontakcie z Rempala i Baranem. Raz bodajze pokonal Rempale i raz Barana. Karol bardzo szybki, chyba dogadal sie z silnikiem (nie wiem przypadkiem czy nie jest to nowy silnik, bo na ostatnim treningu wygladalo jakby go docieral, jechal na pol gazu). Dzisiaj bylo widac, ze juz nie meczy sie na motorze tak jak w Ostrowie, czy ostatnio w Lublinie tylko ta jazda znowu go bawi.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Czy go jazda bawi to dopiero okaże się w niedziele.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
W 1 serii odpowiednio śmigali:
Kostro, Sitera, Zieliński
Rempała, Kostro, Zieliński, Sitera
Rempała, Sitera, Zieliński, Kostro
Baran, Rempała, Sitera
Baran, Rempała, Sitera
Rempała, Sitera, Baran
Piszcz, Zieliński, Kostro
Zieliński, Kostro
Tadek - bardzo dobrze na początku, szybki na starcie i na trasie też nieźle, później coś pogrzebał przy sprzęcie i ze startu słabo i na trasie też nienajlepiej.
Filip - ze startu bardzo go wyrywa do góry, nie wiem czy to taki nawyk czy miał za mocno ustawiony silnik. Strasznie nierówno, widać że był niedopasowany do nawierzchni w Lublinie.
Tomek R. - jechał swoje wg będzie solidnym punktem drużyny w niedzielę.
Kamil - jakoś tak bezbarwnie wg mnie nie załapie się do składu w niedzielę.
Karol - widać było starego dobrego Karola z tamtego sezonu, bawił się jazdą, szybki na starcie i na trasie również.
Tomek P. - widać sporą przerwę w startach. Na starcie szybszy niż Tadek i Kamil, ale na trasie Zieliński dochodził Tomka. To jeszcze nie ten Piszcz, ale już na następny mecz można spróbować go puścić.
Trener ma trudne zadanie kogo wytypować na niedzielny mecz. Z jednej strony Sitera przegrywał nawet z Kostro, ale później z tego co pisze Apo, już nawiązywał walkę. Z drugiej strony Tomek Piszcz, który może by zrobił dobry wynik w Krakowie, ale nie wiadomo czy wytrzyma cały mecz. Nie wiem jak jeździł w drugiej części. Osobiście postawiłbym na Siterę, a Tomkowi dał szansę na mecz z Ostrowem, ale ja trenerem nie jestem i ciekawi mnie na kogo postawi Rafał Wilk.
Pozdrawiam
Kostro, Sitera, Zieliński
Rempała, Kostro, Zieliński, Sitera
Rempała, Sitera, Zieliński, Kostro
Baran, Rempała, Sitera
Baran, Rempała, Sitera
Rempała, Sitera, Baran
Zieliński, Kostro
Tadek - bardzo dobrze na początku, szybki na starcie i na trasie też nieźle, później coś pogrzebał przy sprzęcie i ze startu słabo i na trasie też nienajlepiej.
Filip - ze startu bardzo go wyrywa do góry, nie wiem czy to taki nawyk czy miał za mocno ustawiony silnik. Strasznie nierówno, widać że był niedopasowany do nawierzchni w Lublinie.
Tomek R. - jechał swoje wg będzie solidnym punktem drużyny w niedzielę.
Kamil - jakoś tak bezbarwnie wg mnie nie załapie się do składu w niedzielę.
Karol - widać było starego dobrego Karola z tamtego sezonu, bawił się jazdą, szybki na starcie i na trasie również.
Tomek P. - widać sporą przerwę w startach. Na starcie szybszy niż Tadek i Kamil, ale na trasie Zieliński dochodził Tomka. To jeszcze nie ten Piszcz, ale już na następny mecz można spróbować go puścić.
Trener ma trudne zadanie kogo wytypować na niedzielny mecz. Z jednej strony Sitera przegrywał nawet z Kostro, ale później z tego co pisze Apo, już nawiązywał walkę. Z drugiej strony Tomek Piszcz, który może by zrobił dobry wynik w Krakowie, ale nie wiadomo czy wytrzyma cały mecz. Nie wiem jak jeździł w drugiej części. Osobiście postawiłbym na Siterę, a Tomkowi dał szansę na mecz z Ostrowem, ale ja trenerem nie jestem i ciekawi mnie na kogo postawi Rafał Wilk.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Karol latal na wyremontowanym silniku, jednak juz niebawem pojawi sie nowa jednostka napedowa w jego stajni.
carpe diem!
Tomkowi Piszczowi stanął jeden silnik i w drugiej serii jechał na niespasowanym wygrywał ale był dosyć wolny na trasie.
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
A opony z paseczkiem też będzie miał? 
Bartosch, przedawkowałeś Borowczyka.
Bartosch, przedawkowałeś Borowczyka.
Niebawem tzn na mecz w Krakowie bedzie?