Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Tak sobie pomyślałem ze można na kolejnym meczu u nas, czyli z Ostrowem zróbmy zbiórkę pieniędzy na oprawę ?? przy każdym wejściu na stadion stanie się z puszką morze akurat coś zbierzemy i zrobimy fajną oprawę, co wy na to??ja z chęcią coś wrzucę:D xD
Pewnie jakiś upierdliwy prawnik odpowie Ci zaraz, że na prowadzenie zbiórki publicznej trzeba mieć zezwolenie 
Jakoś kibice piłkarzyków nie mają zezwolenia a zbiórki robią prawie co mecz.

Remus pisze:Jakoś kibice piłkarzyków nie mają zezwolenia a zbiórki robią prawie co mecz.
No właśnie to jak oni mogą to my już nie?,trzeba spróbować zawsze coś się zbierze
buby pisze:Remus pisze:Jakoś kibice piłkarzyków nie mają zezwolenia a zbiórki robią prawie co mecz.
No właśnie to jak oni mogą to my już nie?,trzeba spróbować zawsze coś się zbierze
Kto wg Ciebie bedzie robil ta zbiorke i kto potem zorganizuje z tej kasy "oprawe" i ja rozliczy? Moze Ty?
I co proponujesz na ta oprawe?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja mogę stanąć z puszką (ale trzeba mi jeszcze z 2 osoby)
Po prostu stanie z 3 osoby przed bramami, jak wszyscy ludzie już wejdą to kasę przekażemy meesha (o ile będzie chciał się zgodzić) czy tam komos odpowiedzialnemu z FC i coś z tego co zbierzemy morze dało by rade zakupić np jakieś race dymne na wyjazd do Rawicza no nie wiem, ja tylko za proponowałem. Po to jest forum żeby coś proponować i wysłuchać co inni o tym myślą
Pozdrawiam
Po prostu stanie z 3 osoby przed bramami, jak wszyscy ludzie już wejdą to kasę przekażemy meesha (o ile będzie chciał się zgodzić) czy tam komos odpowiedzialnemu z FC i coś z tego co zbierzemy morze dało by rade zakupić np jakieś race dymne na wyjazd do Rawicza no nie wiem, ja tylko za proponowałem. Po to jest forum żeby coś proponować i wysłuchać co inni o tym myślą
Pozdrawiam
- Egon
- Zawodowiec
morza to raczej nie da rady zakupic..bo i po co
Pomysl dobry tylko trzeba by to dobrze zorganizowac, bo zebrac pieniadze to jeszcze nie wszystko.
A tak juz przy okazji pytajac..gdzie i po jakiej cenie kupujecie serpentyny/rolki an mecze? Pytam, bo z kasy, ktora zostala z szalikow zakupilem na Lubartowskiej w hurtowni 30 sztuk po cenie 0,70zl/szt.
A tak juz przy okazji pytajac..gdzie i po jakiej cenie kupujecie serpentyny/rolki an mecze? Pytam, bo z kasy, ktora zostala z szalikow zakupilem na Lubartowskiej w hurtowni 30 sztuk po cenie 0,70zl/szt.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Ostatnio Mikas kupował 150 szt. za 61,50 czyli 41 gr za sztukę wychodzi. W hurtowni na Wojciechowskiej (po prawej stronie jadąc w kierunku Lipniaka, w podwórzu).
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
ja np. kiedys kupowalem w makro, 61gr. brutto ;]
technika... rzutu się liczy...
- Egon
- Zawodowiec
Nie..blagam..tylko nie te pierdzaco-wyjace traby.. Jak slysze jedna to juz mi sie cos robi
To jak buby zglosil sie ktos do pomocy?
Jak nie to bierz kolege jakiegos i do dziela
To jak buby zglosil sie ktos do pomocy?
Motor! Motor! Tylko Motor!
meesha pisze:Ostatnio Mikas kupował 150 szt. za 61,50 czyli 41 gr za sztukę wychodzi. W hurtowni na Wojciechowskiej (po prawej stronie jadąc w kierunku Lipniaka, w podwórzu).
A dokladnie 100szt po 40gr i 50szt. troszke wiekszych (bo te najlepsze i cenowo i do rzucania sie skonczyly) po 43gr.
Trzeba panie poprosic zeby opuściły do 40gr., bo normalnie cena jest troche wieksza
Hurtownia sie nazywa "Widok".
Mam nadzieję, że zamieszczone filmiki w dziale Wanda - KMŻ Lub. Węg. przyczynią się do zareklamowania meczów wyjazdowych, a na zakończenie film pokazujący więcej oprawy[podprowadzające,śpiewy, race, serpentyny...] i dopingu niż żużla.
http://www.youtube.com/watch?v=jwTSIqHV0MA
Dziękujemy! Chodźcie do nas...
http://www.youtube.com/watch?v=jwTSIqHV0MA
Dziękujemy! Chodźcie do nas...
Trochę nie podobało mi się jak kilka osób "przeszkadzało" fanklubowi w prowadzeniu dopingu. W sumie każdy ma prawo krzyczeć kiedy chce i co chce, ale akurat ja siedziałem pomiędzy i mi mieszali w głowie, po drugie jakby dołączyli do fanklubu byłoby to efektowniejsze. Druga sprawa lecz mniej rażąca to doping w czasie wywiadów. W końcu udzielają oni wywiadów nie tylko dla Lorka, ale to raczej wina tej "drugiej grupki" 

Może ja nie będę nic pisał odnośnie fanklubu, bo znowu bana dostanę.
Tylko tyle, żeby gościu podczas szkocji nie bębnił, bo myli cały rytm. Jest prowadzący i wystarczy.
A "druga grupka" była duuużo wcześniej zanim fanklub wiedział co to zużel.
Tylko tyle, żeby gościu podczas szkocji nie bębnił, bo myli cały rytm. Jest prowadzący i wystarczy.
A "druga grupka" była duuużo wcześniej zanim fanklub wiedział co to zużel.
Ale jaki tam Fanklub ;] Według mojej wiedzy to wiekszosc tego słynnego fanklubu albo juz nie chodzi na zuzel, albo siedzi w budzie i robi za funkcyjnych ;f
A że jest ktoś chętny prowadzić doping to fajnie, to nie taka prosta sprawa. Wiadomo, ze niektóre rzeczy wychodza lepiej, inne gorzej. Dziś moim zdaniem ogólnie na plus. Pasy na łuku ładnie wyszły, folie na prostej też niczego sobie.
No i byłem mile zaskoczony jak 1 łuk zaintonował "druga strona odpowiada"
A że jest ktoś chętny prowadzić doping to fajnie, to nie taka prosta sprawa. Wiadomo, ze niektóre rzeczy wychodza lepiej, inne gorzej. Dziś moim zdaniem ogólnie na plus. Pasy na łuku ładnie wyszły, folie na prostej też niczego sobie.
No i byłem mile zaskoczony jak 1 łuk zaintonował "druga strona odpowiada"
Ale co, będziemy się licytować kto wcześniej, srał za przeproszeniem do sedesu a nie w gacie? Chyba nie o to chodzi. Kibucujemy jednej drużynie i róbmy to razem. Prawa (patrząc od toru) strona sektora stara się podłapywać to, co robią Ci po lewej, ale z drugiej strony często jest wręcz na przekór
Cóż, jak ktoś tak się lubi dowartościować to jego sprawa.
Ale żeby nie było.
Dzisiaj bardzo ładny doping i wielki szok, gdy I łuk zapytał nagle "Kto wygra mecz?"
Plusik dla Was 
Ale żeby nie było.
Dzisiaj bardzo ładny doping i wielki szok, gdy I łuk zapytał nagle "Kto wygra mecz?"
Ja widziałem to tak jakby były dwie grupki prowadzące. Trzeba to zmienić bo z meczu na mecz bardziej to przeszkadza.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
No nie przesadzajmy, w budzie jeden siedziWedług mojej wiedzy to wiekszosc tego słynnego fanklubu albo juz nie chodzi na zuzel, albo siedzi w budzie i robi za funkcyjnych ;f
W każdym razie z perspektywy zacieniowanej budy dzisiejszy doping wyglądał naprawdę nieźle,. Ja bym na przykład umarł jakbym musiał siedzieć 3 godziny na tym skwarze i jeszcze coś "śpiewać". Tak więc szacun dla tych, którzy dali radę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
To jest tak, że jedni podłapują drugich i ze względu na ograniczone możliwości słuchowo-muzyczne większości kibiców wychodzi bardzo nierówno jedna przyśpiewka 
Niestety zdarza się też, że jedni śpiewają jedno, a drudzy co innego. Temu trzeba zaradzić.
A fanklub jak to fanklub, kiedyś był niejaki Norbi i jego kozy, teraz inne cuda nie widy, a my będziemy zawsze do końca żużla w Lublinie albo naszego. A ci po naszej lewej się zmieniają co jakiś czas.
I dajcie spokój z przyśpiewką "na wschodzie jest tylko Motor", bo mi piłką zajeżdża.
Niestety zdarza się też, że jedni śpiewają jedno, a drudzy co innego. Temu trzeba zaradzić.
A fanklub jak to fanklub, kiedyś był niejaki Norbi i jego kozy, teraz inne cuda nie widy, a my będziemy zawsze do końca żużla w Lublinie albo naszego. A ci po naszej lewej się zmieniają co jakiś czas.
I dajcie spokój z przyśpiewką "na wschodzie jest tylko Motor", bo mi piłką zajeżdża.
Nie było źle. Szkocję robił prawie cały stadion