Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
- niespokojny
- Trener
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
A dlaczego na termin w ktorym Sweetman nie moze jechac? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- kmzlublinfan
- Senior
I Rymel też średnio w tym terminie. Swoją drogą z jednej strony dobrze się stało, z drugiej my w osłabieniu. Coś z coś.
- tezetomaniak
- Trener
to co, nie bedzie bonusa ? 
bez jaj z Rymelem, nie pierwszy i nie ostatni raz bedzie mial zawody dzien po dniu
METHANOL ADVENTURE TEAM
szkoda bo sadzac po oblezeniu forum (Najwięcej użytkowników online (206) było 20 czerwca 2010, o 15:34) pomimo pogody frekwencja była by niezła... z tego co na szybko patrzylem rymel ma mecz 17 a dryml 15 sweetman jedzie 16 niestety.
Pozdrawiam
Ale do 16 jest sporo czasu i może uda się zakontraktować kolejnego juniora.

Skoro drugi termin został tak szybko ustalony, to jestem pewien, że wcześniej został on skonsultowany z Czechami i najprawdopodobniej obaj na niego przystali.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
W lipcu mamy aż 3 spotkania w Lublinie. 16 lipca to dobry termin, wszyscy nasi zawodnicy w tym dniu nie mają meczów w ligach zagranicznych, poza Sweetmanem. Jednak mam nadzieję pewnie jak większość, że do tego czasu zdążymy zakontraktować wartościowego juniora.
Oby w lipcu pogoda dopisała i na wszystkich spotkaniach w Lublinie była słoneczna pogoda.
Oby w lipcu pogoda dopisała i na wszystkich spotkaniach w Lublinie była słoneczna pogoda.
MOTOR LUBLIN
K.A.M.I.L. pisze:Oby w lipcu pogoda dopisała i na wszystkich spotkaniach w Lublinie była słoneczna pogoda.
Znając nasze szczęście będzie pogoda od pon do pt a na weekend letnia pompa:/
Rafał Wilk pisze: W meczu z Łodzią pojedzie Adrian Rymel i na pewno ktoś straci miejsce w składzie. Podobnie będzie w spotkaniu z Rawiczem - podkreśla szkoleniowie
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Co cię tak zdziwiło? 
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
No to chyba oczywiste - Rymel i Dryml maja pewne miejsca, do pozostałych trzech jest pięciu realnych kandydatów - Baran, Rempała, Piszcz, Sitera, Darkin. Jakby nie patrzec dwóch z tej piatki traci miejsce w skladzie
- niespokojny
- Trener
Gelo pisze:do pozostałych trzech jest pięciu realnych kandydatów - Baran, Rempała, Piszcz, Sitera, Darkin
Puzon nie jest realnym kandydatem?
Desmo pisze:Co cię tak zdziwiło?
ze układ tarnowsko-rzeszowski pęknie
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
najwyższa pora, lepiej późno niż wcale.
Myślę, że jest duża szansa, żeby przetrwał, a ucierpi na tym Piszczyk, jak mu nie wyjdzie z Opolem mecz to on pojdzie w odstawke i nawet nie będzie co narzekać na te decyzję.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Ja mam jednak nadzieje, ze Piszcz wywalczy sobie miejsce w skladzie.
Nie ma innego wyjścia, jakoś trzeba grosza na zimę odłożyć 
- Egon
- Zawodowiec
niespokojny pisze:Gelo pisze:do pozostałych trzech jest pięciu realnych kandydatów - Baran, Rempała, Piszcz, Sitera, Darkin
Puzon nie jest realnym kandydatem?
Gelo się zapędził
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
jakos Puzon wylecial mi z glowy
- oczywiscie oprócz dwójki Czechów to pewniak - co tylko utrudnia sytuację kolejnemu zawodnikowi z grupy będącej "pod lupą" trenera.
I to może być początek końca tej ponoć świetnej atmosfery w drużynie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Hmm, po ewentualnym bardzo dobrym wystepie Piszcza z Opolem, odsuniecie od skladu T. Rempaly nie bedzie jakims szczegolnym naduzyciem i mysle, za kazdy laczenie z TR bedzie rozumial prawidlowo ten ruch.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
Dalczego ma sie pogorszyc atmosfera? Gorsza jest jak sa swiete krowy w zespole, co moze deprymowac zawodnikow ''na lawce'', niekoniecznie gorszych. Kto jest w najlepszej formie ten jedzie. A wtedy i sprzet bedzie zawsze przygotowany i zaczna sie niektorzy lepiej prowadzic
. Juz o atmosfere to trenejro powinien zadbac.
To jest teoria. Ale za stary już jestem, żeby w tę teorię bezkrytycznie wierzyć. Wszelakie "modele" budowania drużyny przeżyłem i niestety nie ma idealnego 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?