Pada... nie pada... czyli temat dla meteorologów :p
Re: Pada... nie pada... czyli temat dla meteorologów :p
Na węglinie ciągle pada.Mam nadzieje, że mecz się odbędzie .
moim zdaniem odjechanie meczu zależy od determinacji organizatorów. Jak będą chcieli jechać i będą potrafili przygotować tor do jazdy to taki malutki deszczyk nie powinien być przyczyną odwołania meczu. I chyba nam powinno na tym zależeć. W przypadku odwołania zawody pewnie byłyby przeniesione na jakiś termin tygodniowy, a wtedy wiadomo - liga angielska i może być problem z optymalnym składem. A taki tor, jak mowił Karol Baran - kopa po kolana - jest jedyna szansą odrobienia bonusa. Wielu z Was podkreślało, że na takim torze Jackowi Rempale i reszcie mogą ręce siąść. Ja w to nie wierze, bo jak im to i pewnie naszym.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Hela pisze:moim zdaniem odjechanie meczu zależy od determinacji organizatorów. Jak będą chcieli jechać i będą potrafili przygotować tor do jazdy to taki malutki deszczyk nie powinien być przyczyną odwołania meczu. I chyba nam powinno na tym zależeć. W przypadku odwołania zawody pewnie byłyby przeniesione na jakiś termin tygodniowy, a wtedy wiadomo - liga angielska i może być problem z optymalnym składem. A taki tor, jak mowił Karol Baran - kopa po kolana - jest jedyna szansą odrobienia bonusa. Wielu z Was podkreślało, że na takim torze Jackowi Rempale i reszcie mogą ręce siąść. Ja w to nie wierze, bo jak im to i pewnie naszym.
Jaca na takim torze nic nie pojedzie po 2 biegach będzie miał dość. Oby nam dopisało szczeście(pogoda) i tor nadawał sie dzisiaj do jazdy to mamy szanse ..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

niby przestaje padac, ale jakos i tak to czarno widze... zobaczymy do meczu jeszcze 5h
Tymczasem przestało padać na Racławickich. Oby kolejny deszcz pojawił się nie wczesniej niż o 20...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Mateusz111
- Junior
A taki tor, jak mowił Karol Baran - kopa po kolana - jest jedyna szansą odrobienia bonusa. Wielu z Was podkreślało, że na takim torze Jackowi Rempale i reszcie mogą ręce siąść. Ja w to nie wierze, bo jak im to i pewnie naszym.
o ile po 8 biegach sędzia nie przerwie zawodów... Dlatego może warto poszukać jakiegoś dogodnego terminu
Przejezdzalem obok stadionu i jest juz bus Drymla i kogos jeszcze, taki bordowawy chyba.
bordowawy to puzona bus
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Mars pisze:Hela pisze:moim zdaniem odjechanie meczu zależy od determinacji organizatorów. Jak będą chcieli jechać i będą potrafili przygotować tor do jazdy to taki malutki deszczyk nie powinien być przyczyną odwołania meczu. I chyba nam powinno na tym zależeć. W przypadku odwołania zawody pewnie byłyby przeniesione na jakiś termin tygodniowy, a wtedy wiadomo - liga angielska i może być problem z optymalnym składem. A taki tor, jak mowił Karol Baran - kopa po kolana - jest jedyna szansą odrobienia bonusa. Wielu z Was podkreślało, że na takim torze Jackowi Rempale i reszcie mogą ręce siąść. Ja w to nie wierze, bo jak im to i pewnie naszym.
Jaca na takim torze nic nie pojedzie po 2 biegach będzie miał dość. Oby nam dopisało szczeście(pogoda) i tor nadawał sie dzisiaj do jazdy to mamy szanse ..
ciężko mi uwierzyć w Twe przepowiednie, bo już jakiś czas temu głosiłeś koniec Rempały i to, że ten sezon będzie w jego wykonaniu beznadziejny. a on jedzie, zdobywa komplet za kompletem i jest najlepszym zawodnikiem ligi. Mecz się odbędzie, będzie można oceniać. A najlepiej to zrobić po sezonie
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
No to pewnie on, bo tak katem oka z samochodu widzialem.
- Egon
- Zawodowiec
Mateusz111 a gdzie duch sportu? O ile tor bedzie nadawal sie do jazdy zawody maja sie odbyc i tyle. Nie zawsze jest sloneczko i przyjemny wiaterek..pogoda nie jest tragiczna i mysle ze na 83,5% zawody sie odbeda
nie ma co panikowac, tylko szykowac sie na stadion 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
W Lubartowie napieprza od rana ;/ a jak tam w Lbn?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Czechów/Bursaki: pada coraz mniej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
na Wrotkowie powoli chmury się rozchodzą..
-
Mateusz111
- Junior
Egon pisze:Mateusz111 a gdzie duch sportu? O ile tor bedzie nadawal sie do jazdy zawody maja sie odbyc i tyle. Nie zawsze jest sloneczko i przyjemny wiaterek..pogoda nie jest tragiczna i mysle ze na 83,5% zawody sie odbedanie ma co panikowac, tylko szykowac sie na stadion
Awans jest ważniejszy od ducha sportu
Faktycznie jakoś jaśniej się zrobiło, ale na czubach jeszcze pada
To, ze na czechowie nie pada to nic nie znaczy, ja stadion widze z okna i kolo mnie mzy dalej.
do kompletu: jeszcze Rymela busik stoi, także ekipa się zbiera:) Kalina od rana trochę popada i przerwa itd
- Egon
- Zawodowiec
To ze widzisz stadion z okna, a za oknem mzy, to nie znaczy ze na stadionie pada 
Motor! Motor! Tylko Motor!
Jeśli mecz się odbędzie to ze względu na pogodę frekwencja będzie niska, a to źle finansowo dla klubu.
W Środmiesciu przestało padac.........przejasnia sie 
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
A u mnie na Skłodowskiej pada... No, ale do meczu jeszcze dużoooo czasu. Może wszystko się zmienić. Jakby ktoś był na stadionie to mógłby wrzucić fotke jak tam tor wygląda 
janek pisze:Jeśli mecz się odbędzie to ze względu na pogodę frekwencja będzie niska, a to źle finansowo dla klubu.
Raz na frekwencji można stracic liczy sie wynik , jak narazie kasa jest.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

juz pisalem pare stron temu, ze przy budzecie 6 baniek (
) frekwencja u nas ma maly wplyw na budzet ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Moze sie zaraz przejde na stadion zrobie fotki i jak cos wrzuce
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"