Treningi
- niespokojny
- Trener
Re: Treningi
To jednak trzeba nam wzmocnienia
. Moze lepiej zeby Tomek sie szykowal na nastepny sezon? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Tomek musi wreszcie zrozumieć, że sezon 2010 dla niego już się skończył. Musi jak najszybciej poddać się operacji kolana, żeby sezon 2011 też nie był stracony. Przestańmy się łudzić, że "wyleczy kolano". Tego nie da się wyleczyć. Potrzebna jest operacja (przy dobrych wiatrach jedna) i tyle. Odwlekając w czasie zabieg Tomek sam sobie wyrządza krzywdę.
No chyba żadnych proszków na zerwane więzadła nie ma. Ale kiedy ostatnio napisałem, że to chory pomysł stawać w takim stanie do walki na torze (i z torem), to mnie zakrzyczeli, że wchodzę w kompetencje lekarza.
Jak widziałem Tomka tydzień temu na stadionie, to powtarzam, ledwo chodził. Ledwo się poruszał! Lekarz, który by go dopuścił do rywalizacji sportowej w takim stanie (bo podobno jakieś badania jednak się wykonuje, aby być dopuszczonym), naraziłby się co najmniej na odpowiedzialność dyscyplinarną przed sądem lekarskim.
Jak widziałem Tomka tydzień temu na stadionie, to powtarzam, ledwo chodził. Ledwo się poruszał! Lekarz, który by go dopuścił do rywalizacji sportowej w takim stanie (bo podobno jakieś badania jednak się wykonuje, aby być dopuszczonym), naraziłby się co najmniej na odpowiedzialność dyscyplinarną przed sądem lekarskim.
Tomek nadal bedzie trenowal, a czy bedzie zdolny startowac w meczach podejmie decyzje on i lekarze. napewno rewelacji w najblizszym czasie spodziewac sie po nim nie nalezy.
Wie ktoś czy dziś odbędzie sie licencja w Czewie? i kto z naszych orłów pojechał?
Wczoraj słychać było, że ktoś trenował na Zygmuntowskich, może T. Piszcz rezygnując z jazdy na Ukrainie wolał poćwiczyć u nas... wie ktoś coś? i ew jak mu szło?
Jakiś trening dzisiaj może jest planowany ?
- kmzlublinfan
- Senior
Byłem na stadionie. Wygląda na to, że szkółka będzie jeździc.
No wkoncu wtorek
a szkolka ma zajecia wtorek czwartek to nie od dzis wiadomo 
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Czy planowany jest przyjazd Czechów na treningi?
no ja z czechowa przyjade
moze inni tez 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
jeden napewno sie pojawi,moze dwoch a moze trzech;p...wszystko sie okaze na treningach;);)
nie to zeby to byla jakas tajemnica ale juz nieraz było tak ze ten czy tamten miał trenowac a nie trenował;)
nie to zeby to byla jakas tajemnica ale juz nieraz było tak ze ten czy tamten miał trenowac a nie trenował;)
Zapraszam na live z mdmp na sportowekrosno.pl
- Łoptymista
- Trener
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
O Puzona jestem spokojny, gorzej z Rempałą czy Baranem, zawsze ktoś musi mieć słabszy dzień
Jutro się może coś wyjaśni na treningu.
Jutro się może coś wyjaśni na treningu.
- niespokojny
- Trener
A co ma sie wyjasnic?
Rempala ostatnio zrobil komplet. 20 tez tak bedzie
.
Rempala ostatnio zrobil komplet. 20 tez tak bedzie
- niespokojny
- Trener
http://www.youtube.com/watch?v=CA1V5b0o ... playnext=4
Patrzcie jakie lotny Jedrzejewskiego
. Na eliminacjach SGP bylo to samo. Trzeba uczulic na to sedziego
Kto sedziuje w ogole?
Patrzcie jakie lotny Jedrzejewskiego
Józef Piekarski, ziomek Puzona 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Takie lotne to przypadek i najczęściej kończą się taśmą. Facet się nie czołga, po prostu wstrzelił się w start.
Z tego co widzę to był trening. U nas na treningu też często zawodnicy uciekają trenerowi spod taśmy. W meczu już tak łatwo nie jest. Chociaż jest dwóch niezłych lotniarzy w składach na niedzielę - Jacek Rempała i Mariusz Puszakowski.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
- niespokojny
- Trener
czolgal sie, przyjrzyj sie
- rafal13056
Wie ktos kto ma byc na dzisiejszym treningu o 17 30???