Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Ciekawostki z łódzkiego forum:
"trzeba się skupić i dać z siebie 110% i w tedy myślę jest szansa na wygranie"
"W Lublinie na bank będzie dziurawo, czyli według Lublinian przyczepnie."
"Jeśli mamy mieć awans to jak już pisałem musimy wygrać albo w Lublinie albo w Ostrovie"
"Nasza tarnowska para uważa, że trener Wilk pójdzie na maxa z preparowaniem toru. Pytanie tylko, czy chcąc nam utrudnić nie zrobi krzywdy również sobie (swojej drużynie)?"
"trzeba się skupić i dać z siebie 110% i w tedy myślę jest szansa na wygranie"
"W Lublinie na bank będzie dziurawo, czyli według Lublinian przyczepnie."
"Jeśli mamy mieć awans to jak już pisałem musimy wygrać albo w Lublinie albo w Ostrovie"
"Nasza tarnowska para uważa, że trener Wilk pójdzie na maxa z preparowaniem toru. Pytanie tylko, czy chcąc nam utrudnić nie zrobi krzywdy również sobie (swojej drużynie)?"
"Preparować" znaczy inaczej "przygotowywać", "szykować"
Co w tym dziwnego, że trener będzie przygotowywał tor?
Wskazówka - Łódź się wody boi (o zgrozo, co to za łódź
) jak diabeł tej święconej więc lać panowie, lać! 
Wskazówka - Łódź się wody boi (o zgrozo, co to za łódź
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ale ciekawe cytaty
Wygrać u nas
A sami mają tor dziurawy jak ser szwajcarski w dodatku na którym meta mogłaby się znajdować na wyjściu z 1 wirażu 
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2010, o 18:46 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- kmzlublinfan
- Senior
Dobre wieści Rymel jedzie w niedziele.
http://www.espeedway.pl/news,lublin_na_niedziele_w_najmocniejszym_skladzie,38496,12.html
http://www.espeedway.pl/news,lublin_na_niedziele_w_najmocniejszym_skladzie,38496,12.html
info znane juz od 2 dni chyba ;]
To dla odmiany ja powiem, że świetny pomysł z tym konkursem dla dzieciaków przed meczem. Niech młodzi przychodzą to i rodziców przyciągną. Musi być też reklama. Ja się wybiorę po plakaty jutro to się walnie w sklepach osiedlowych . Ciekawe jaka będzie publika. Wśród znajomych reklamuje to spotkanie jako najlepsza okazja w tym sezonie. Może warto namówić na ten mecz znajomych właśnie, może ktoś złapie bakcyla, okazja teraz będzie najlepsza.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
Mozna by zaatakowac plakatami w szkolach. Ta sila perswazji dzieci 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Smirnek_
- Senior
niespokojny pisze:Mozna by zaatakowac plakatami w szkolach. Ta sila perswazji dzieci
Jest koniec roku szkolnego. W szkolach puchy
Smirnek_ pisze:Jest koniec roku szkolnego. W szkolach puchy
Po piwie?
-
Smirnek_
- Senior
Na pewno latwiej by bylo spotkac teraz uczniow przy piwie niz w szkole 
znowu o alkoholu zaczynamy? To może zmienić temat forum na ,, lubelski alkoholizm'' 
Oby udało się upolować jakiegoś dobrego juniora na ten mecz, to bonus czemu nie, będzie realny.
- kmzlublinfan
- Senior
Dokładnie tym bardziej, że Rymel jedzie. Szanse naszego klubu rosną w walce o awans. Coś czuje, że ten sezon skończy się awansem.
Ja to sie zalamie, same mecze do I bramki, a jak juz sie trafia hit sezonu, Dryml i Rymel w I skladzie, to mnie nie bedzie
Gdyby nie terminy Rymela to bym sie modlil o deszcz, ale spoko, nie zrobie wam tego 
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2010, o 12:01 przez $korzen$, łącznie zmieniany 2 razy.
To niech Ci DJ Pepe nagra caly mecz 
Jak pojedzie Sweety to naprawde mamy szanse o bonus powalczyc. Mam tez nadzieje na dobry wystep Tadka bo juz w Ostrowie zasygnalizowal, ze moze byc "do przodu" z jego dyspozycja.
$korzen$ pisze:Ja to sie zalamie, same mecze do I bramki, a jak juz sie trafia hit sezonu, Dryml i Rymel w I skladzie, to mnie nie bedzieGdyby nie terminy Drymla to bym sie modlil o deszcz, ale spoko, nie zrobie wam tego
Niestety podzielam twój los. W piątek wyjazd na 2-tygodniowy urlop. Mam nadzieje, że zdążę wrócić w niedziele 4 lipca na Ostrów...
Mecz z Łodzią niestety będę śledził na syfach, oj czeka mnie jeszcze wiecej nerwów niż na stadionie...
Nie wiadomo jednak kiedy nastąpi jego debiut w nowej drużynie, gdyż w najbliższą niedzielę kiedy KMŻ zmierzy się Orłem Łódź, jego brytyjski klub jeździł będzie mecz w ramach rozgrywek Premier Trophy.
No to Sweety juz pojechał...
No to Sweety juz pojechał...
A nie da się jakoś ($$) załatwić z jego angielską drużyną, żeby pojechał jednak u nas w niedziele?
jerry78 pisze:$korzen$ pisze:Ja to sie zalamie, same mecze do I bramki, a jak juz sie trafia hit sezonu, Dryml i Rymel w I skladzie, to mnie nie bedzieGdyby nie terminy Drymla to bym sie modlil o deszcz, ale spoko, nie zrobie wam tego
Niestety podzielam twój los. W piątek wyjazd na 2-tygodniowy urlop. Mam nadzieje, że zdążę wrócić w niedziele 4 lipca na Ostrów...
Mecz z Łodzią niestety będę śledził na syfach, oj czeka mnie jeszcze wiecej nerwów niż na stadionie...
Mecze z Lublina polecam śledzić na eSpeedway.pl. Zawsze do każdego biegu są szczegółowe opisy itp.
Wiadomo już jaką dwójką juniorów jedziemy najbliższy mecz z Łodzią? Kostro z Hadkiem? Kostro z Edbergiem a może Kostro z "nowym"? No i ciekawe jak tam Tadek po upadku na Ukrainie. Miejmy nadzieje, że wszystko ok i pokaże, że jest w stanie wykrzesać ze swojego ponoć szybkiego silnika ile się da.
Pewnie niektórzy już wiedzą jaką parą ale to akurat ci nie z tego forum bo znowu jakaś niespodzianka sie szykuje. Dopiero co jedna strona założona a już pewnie niebawem trzeba będzie drugą zakładać. Rozpędziły się nam te kontrakty. No i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Teraz bardzo ważne jest ustawienie składu. Kto pojedzie dwa razy na Jacka R? Mi sie wydaje że powinien jechać Lukas, ale to też będzie zależeć jaki tor będzie na niedzielę. Trzeba to dokładnie przemyśleć bo nie można nawet punkcika stracić.
Teraz bardzo ważne jest ustawienie składu. Kto pojedzie dwa razy na Jacka R? Mi sie wydaje że powinien jechać Lukas, ale to też będzie zależeć jaki tor będzie na niedzielę. Trzeba to dokładnie przemyśleć bo nie można nawet punkcika stracić.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Najważniejsze, żeby rzeczywiście była ta niespodzianka. Najwyżej dowiemy się w piątek po 15. Chyba już się każdy przyzwyczaił 
Chociaż ostatnio oszczędzali nam tych nerwów...
Chociaż ostatnio oszczędzali nam tych nerwów...
Harry napisal:
"Teraz bardzo ważne jest ustawienie składu. Kto pojedzie dwa razy na Jacka R? Mi sie wydaje że powinien jechać Lukas, ale to też będzie zależeć jaki tor będzie na niedzielę. Trzeba to dokładnie przemyśleć bo nie można nawet punkcika stracić."
Ja sie akurat Rempaly nie obawiam, jego srednia wynika z meczy u siebie - to raz a dwa - to, ze mecze bylym zawodnikom na "starych smieciach" czesto nie wychodza a po trzecie....(moze nie bede pisal co mysle). Mysle, ze najwiecej napsuc moze Jankes i na niego bym uwazal szczegolnie.
Uwazam, ze bonus bedzie sie rozstrzygal w 15 biegu.
"Teraz bardzo ważne jest ustawienie składu. Kto pojedzie dwa razy na Jacka R? Mi sie wydaje że powinien jechać Lukas, ale to też będzie zależeć jaki tor będzie na niedzielę. Trzeba to dokładnie przemyśleć bo nie można nawet punkcika stracić."
Ja sie akurat Rempaly nie obawiam, jego srednia wynika z meczy u siebie - to raz a dwa - to, ze mecze bylym zawodnikom na "starych smieciach" czesto nie wychodza a po trzecie....(moze nie bede pisal co mysle). Mysle, ze najwiecej napsuc moze Jankes i na niego bym uwazal szczegolnie.
Uwazam, ze bonus bedzie sie rozstrzygal w 15 biegu.
Jaki bonus
? Ludzie wy naprawdę wierzycie w bonusa?...eee nie przesadzajmy. Uważam, że wygramy 53-37. Z całym szacunkiem, ale sam Jacek Rempała walnie ok. 10-12 ptk. Do tego dochodzi Kowalczyk, który u nas w tamtym roku punktował następująco: 9 (2,3,2,0,2,0) i 11+2 (1*,3,1,3,2,1*). Wprawdzie obniżył troszkę loty, choć ostatnio widać, że forma u niego rośnie. Jeszcze nie zapominajmy o Jankowskim, który legitymuje się średnią wyjazdową 1,923. Z palcem w nosie wywiozą z Lublina więcej niż te 31 ptk, które zdobyliśmy w pierwszym meczu.