Zbiorka pieniedzy na nowe flagi
Re: Zbiorka pieniedzy na nowe flagi
aha, nie wiedzialem, ze to o to chodzi :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
a co jesli chciałbym sie jakos skromnie dorzucic a nie mam konta w banku? 
Dajcie na pw dane
- MikeMistrz
- Senior
Dajcie dane do przelewu na pw jak możecie
. Ziomal mogę też za Ciebie przelać jak mi rzucisz kasę
.
ziomal pisze:a co jesli chciałbym sie jakos skromnie dorzucic a nie mam konta w banku?
na poczte mozesz isc
aktualizacja w 1szym poscie
METHANOL ADVENTURE TEAM
I zapłacić 3 zł za wysłanie kasy. Daj mamie, bratu, sąsiadowi niech Ci wpłaci
Można pewnie też osobiście, ale tu trzeba się umówić...
PS. Myśleliście o jakiejś mega sektorówce? Np. w kształcie koziołka z logo.
PS. Myśleliście o jakiejś mega sektorówce? Np. w kształcie koziołka z logo.
dobra to ja sie dogadam z Mike to wysle razem z nim
sorki za problem
pozdro
sorki za problem
pozdro
Davv pisze:PS. Myśleliście o jakiejś mega sektorówce? Np. w kształcie koziołka z logo.
bez sensu mega sektorowka skoro na naszym sektorze miejsca sa wypelnione tylko od polowy trybun w gore, poza tym sektorowka to koszt ponad 2k zlotych
METHANOL ADVENTURE TEAM
Toż przecież nie trzeba robić takiej sektorówki na Łódź. Na takie coś można by też poszukać sponsora. Jeśli chodzi o rozwijanie jej to jak by kilkanaście osób zeszło niżej na ten czas to by dało radę. Właściwie tak tylko zapytałem bo wygląda to wypaśnie.
Witam wszystkich serdecznie.
Ja również poproszę o nr konta na PW
))
Oczywiście w miarę swoich możliwości postaram się wspomóc akcję z flagami i każdą inna akcję naszego FanKlubu,
jak również postaram się do tej akcji namówić resztę znajomych, którzy uczęszczają na nasze mecze, aczkolwiek nie działają w Fanklubie.
Ja również poproszę o nr konta na PW
Oczywiście w miarę swoich możliwości postaram się wspomóc akcję z flagami i każdą inna akcję naszego FanKlubu,
jak również postaram się do tej akcji namówić resztę znajomych, którzy uczęszczają na nasze mecze, aczkolwiek nie działają w Fanklubie.
od 1989 tylko SPEEDWAY
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
grzesieck pisze:Davv pisze:PS. Myśleliście o jakiejś mega sektorówce? Np. w kształcie koziołka z logo.
bez sensu mega sektorowka skoro na naszym sektorze miejsca sa wypelnione tylko od polowy trybun w gore, poza tym sektorowka to koszt ponad 2k zlotych
Ale sektorówke można zrobić na 3/4 wysokości trybun i zejść niżej na chwile ale nie wiem czy to by się przyjęło na żużlu
Pomysł fajny ale i koszt nie mały 2k to 4-5 fajnych flag.
Sipma Lublin

aktualizacja w 1szym poscie bedzie dopiero po weekendzie
METHANOL ADVENTURE TEAM
ok, juz nikt sie nie dopomina na pw o numer konta, wiec zbiorke uwazam za zakonczona, udalo sie zebrac:
1120zl
dostalem wplaty od nastepujacych osob:
Yeste, Speedway, Cooper, dannie, Davv, Kalix, no fear, bkapusta, Lucas, yamahaR1, kaktus, marinello, Bozena, InDorka, pizek, niespokojny, gizmo, miedziany, lumpproletariacki, buby, Cessar, peterix, hanson, Carter, jas, pavelpl, phoney, piotruss, Krzycho, LublinFan, Mateusz111, Blanka, pav, Ar2rb, Koper, krakus i LublinFanka
jezeli kogos nie ma na liscie to znaczy ze przelew jeszcze nie dotarl
dzieki Panie i Panowie : )
1120zl
dostalem wplaty od nastepujacych osob:
Yeste, Speedway, Cooper, dannie, Davv, Kalix, no fear, bkapusta, Lucas, yamahaR1, kaktus, marinello, Bozena, InDorka, pizek, niespokojny, gizmo, miedziany, lumpproletariacki, buby, Cessar, peterix, hanson, Carter, jas, pavelpl, phoney, piotruss, Krzycho, LublinFan, Mateusz111, Blanka, pav, Ar2rb, Koper, krakus i LublinFanka
jezeli kogos nie ma na liscie to znaczy ze przelew jeszcze nie dotarl
dzieki Panie i Panowie : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
Kilka dni temu zostala zamowiona flaga nr 1, (nad projektem i haslem jakie ma pojawic sie na drugiej wciaz toczy sie ozywiona dyskusja), niestety dzisiaj firma szyjaca flagi przekazala nam informacje, ze nie zdazy uszyc flagi na czas i mozemy sie jej spodziewac dopiero w przyszlym tygodniu : (
METHANOL ADVENTURE TEAM
groźnie to wyglada 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Nie widzialam...siedzialam niedaleko sektora FK , wiec tylko ukosnie i po lewej stroniem, nie dalo sie odczytac liter, a potem trzeba bylo uciekac przed burza.
Liczylam na zdjecia Wojciecha Szubartowskiego..niestety nie zdjął zadnej.
Liczylam na zdjecia Wojciecha Szubartowskiego..niestety nie zdjął zadnej.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Ta Speedway Euphoria moglaby miec wiecej bialego koloru. Wtedy by byla bardziej zolto-bialo-niebieska
Chyba, ze nie miala taka byc ;]
to sa flagi:

z tym, ze ta co zawisla na plocie nie ma napisu Speedway Fans, a to wszystko przez male rozumy panow z szaliki.com, ktorzy jakims cudem przeoczyli to...

z tym, ze ta co zawisla na plocie nie ma napisu Speedway Fans, a to wszystko przez male rozumy panow z szaliki.com, ktorzy jakims cudem przeoczyli to...

METHANOL ADVENTURE TEAM
Obie dobre. Pomysl z "murzyńskimi" kibicami bardzo dobry. Spodziewalam sie wiekszego zroznicowania miedzy projektem domowym i wyjazdowym, a obie moga wisiec i tu i tam.
Podejrzewalam nieslusznie flagi wyjazdowej w typie "zuzloholicy znad Bystrzycy"...takie haslo ktos rzucil na forum.
Podejrzewalam nieslusznie flagi wyjazdowej w typie "zuzloholicy znad Bystrzycy"...takie haslo ktos rzucil na forum.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
ale przeciez zadna z tych 2 flag nie jest flaga wyjazdowa, ta sobie czeka spokojnie na mecz w rawiczu 18 lipca : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wobec tego bardzo dobra wiadomosc
.Az tylu nowosci i niemalze kleski urodzaju nie spodziewalam sie.
Swietna organizacja rekwizytow. Tylko juz dzisiaj prosze zrobcie zdjecie tej trzeciej, dobra ?
Czy byloby mozliwe ujawnienie autorow wszystkich flag?
Swietna organizacja rekwizytow. Tylko juz dzisiaj prosze zrobcie zdjecie tej trzeciej, dobra ?
Czy byloby mozliwe ujawnienie autorow wszystkich flag?
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
a moze czas wybrac sie na wyjazd hm? :>
autorzy chyba sie nie obraza, wyjazdowa - Marun, Speedway Euphoria - Apocalips, Motor Lublin - Kosa
mam nadzieje, ze nic nie pomylilem
autorzy chyba sie nie obraza, wyjazdowa - Marun, Speedway Euphoria - Apocalips, Motor Lublin - Kosa
mam nadzieje, ze nic nie pomylilem
METHANOL ADVENTURE TEAM
Pewnie Torsen do nich dzwoniłgrzesieck pisze:z tym, ze ta co zawisla na plocie nie ma napisu Speedway Fans, a to wszystko przez male rozumy panow z szaliki.com, ktorzy jakims cudem przeoczyli to...