Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
- kmzlublinfan
- Senior
Re: Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/06/09/siedmiu-zawodnikow-potwierdzonych/
Jendrej i Sitera potwierdzenie do startów w lidze.
Jendrej i Sitera potwierdzenie do startów w lidze.
Brakuje mi tu Tarasenki, ale moj glos poszedl na Niemca i Kangura.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Szkoda, że nasze głosowanie nie zamienia się na kontrakty. Z poprzedniej ankiety na 3 nowopozyskanych zawodników tylko 1 był na ankiecie
Oby tym razem przynajmniej lider głosowania zasilił nasze szeregi...
- niespokojny
- Trener
Woodward, McGowan, Fisher, Wodjakow, Piaszczynski nie realne. Szczegolnie ten pierwszy ktory pewnie bedzie mial 50% glosow 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
starczy tych wzmocnien
Starczy to może być uwiąd. Wzmocnień natomiast może wystarczyć
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jak pierwsze dwa transfery byly udane tak Sitera to padaka. Jestem w szoku.
Darkin bedzie jadl Sitere na sniadanie, obiad i kolacje. Z lewej, prawej z gory i z dolu na torze w Lublinie. Ciekawe co Wilk powie po treningach. No chyba ze od razu zrezygnuje z Darkina i postawi na Sitere.
A moze jednak poczekamy az wyjada obaj na tor z ocenami kto kogo bedzie lykal na podwieczorek?
Richie Faulkner:
No właśnie sęk w tym, że podobno Darkin nie będzie miał okazji porywalizować na treningu z Siterą bo po prostu nie zostanie na niego zaproszony...
W takim razie poczekajmy na to co pokaze Sitera zanim skreslimy go i przyrownamy do Ondreja Veverki.
Richie Faulkner:
jerry78 pisze:No właśnie sęk w tym, że podobno Darkin nie będzie miał okazji porywalizować na treningu z Siterą bo po prostu nie zostanie na niego zaproszony...
O to mi chodzi. Jesli tak sie stanie to bedzie znaczylo ze Wilk sie boi i on dobrze o tym wie ze dal dupy z tym transferem.
a moze chodzi tu o te inne problemy drinkina o ktorych juz ktos wspominał i dlatego nikt nie ma zamiaru go ponownie zapraszac? Z takich informacji jakie wszyscy posiadamy nie ma co oceniać Wilka. Pewne jest ze drinkin ostatnio zawodził a poczynania sitery bedzie można porównać w odniesieniu do innych chłopaków z zespolu i wtedy wyjdzie czy drinkin bylby lepszy, porównywalny czy gorszy. Z łodzia wygramy a o bonusie nie ma co marzyć. Musieli by jeździć jak kraków albo jak piła a w to tylko niepoprawni optymisci chyba wierzą
Dlatego IMO wielkim problemem nie bedzi ewystawiene go do skladu i zobaczenie jak sobie poradzi. W razie gdyby jednak Piszcz jakimś cudem jutro pokazał się z dobrej strony wtedy powalczą obaj o miejsce w skladzie i pojedzie lepszy.
Pozdrawiam
heh nie wiem moze sie nie znam
,ale uwazam ze z Sitera bedzie dużo wiecej uciechy niz z Darkina.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Macie jakieś dowody że Sierioża wali wóde przed meczami?! Juz zrobiliscie z niego alkoholika?! Zenada.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
gizmo pisze:a moze chodzi tu o te inne problemy drinkina o ktorych juz ktos wspominał i dlatego nikt nie ma zamiaru go ponownie zapraszac? Z takich informacji jakie wszyscy posiadamy nie ma co oceniać Wilka. Pewne jest ze drinkin ostatnio zawodził a poczynania sitery bedzie można porównać w odniesieniu do innych chłopaków z zespolu i wtedy wyjdzie czy drinkin bylby lepszy, porównywalny czy gorszy. Z łodzia wygramy a o bonusie nie ma co marzyć. Musieli by jeździć jak kraków albo jak piła a w to tylko niepoprawni optymisci chyba wierząDlatego IMO wielkim problemem nie bedzi ewystawiene go do skladu i zobaczenie jak sobie poradzi. W razie gdyby jednak Piszcz jakimś cudem jutro pokazał się z dobrej strony wtedy powalczą obaj o miejsce w skladzie i pojedzie lepszy.
to moze od razu sie poddac. Po co to wogole ciagnac jeszcze?? Nie ma czasow na eksperymenty teraz, na sentymenty rowniez!! Powiedzmy sobie szczerze: Jak nie teraz to kiedy???
.. a Piszcz nie pojedzie. Kontuzja jest zbyt powazna. Zapomnijcie o Piszczu.
Apocalips pisze:Macie jakieś dowody że Sierioża wali wóde przed meczami?! Juz zrobiliscie z niego alkoholika?! Zenada.
Niektórzy piszą z taką pewnością jakby sami z nim pili
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
nikt z nikogo nie robi alkoholika, pojawiła sie taka plotka to pewnie jakies podstawy miała. Jestem daleki zeby kogos oskarzac czy to wilka czy darkina o cokolwiek i tego nie robię a moj poprzedni post miał własnie pokazac ze na podstawie tak skąpych informacje jakie posaidamy nie ma co krytykowac trenera za ewentualne posunięcia. Tak samo nie mozna mowic ze ostatnie problemy darkina maja zwiazek z jakimis jego nałogami gdyż przynajmniej ja nigdzie takich informacji poza tym forum nie napotkałem
Pozdrawiam
- niespokojny
- Trener
Parafrazujac. Kara mustafa
. Nawet jak Sitera nie bedzie lepszy od Darkina to powinien jechac. Bo gorszy nie bedzie. Jak Darkina robi Dziatkowiak na dystansie to ja nie wiem jak poradzi sobie z Jankowskim czy Rempala. Widac ze z goscia zeszlo powietrze. A wystep w Ostrowie to kolejna kompromitacja. Powinien byc odsuniety, chociazby dla przykladu. Zeby reszta sie zbyt pewnie nie poczula. Bo jak dalej beda takie swiete krowy w zespole to nie chce myslec gdzie zostanie motywacja zawodnikow. A widac ze rywalizacja sluzy. Najblizszy przyklad - Tomek Rempala. Sitera lepszy niz nie potrafiacy sie zlamac w wiraz Darkin. Wilkowi zalezy, wiec mysle ze wie co robi. Wiecej spokoju. A najlepiej jeszcze jeden senior 
niespokojny pisze: A widac ze rywalizacja sluzy. Najblizszy przyklad - Tomek Rempala. Sitera lepszy niz nie potrafiacy sie zlamac w wiraz Darkin. Wilkowi zalezy, wiec mysle ze wie co robi. Wiecej spokoju. A najlepiej jeszcze jeden senior
to gdzie ta rywalizacja skoro Darkin ma byc odsuniety?? Niech przyjada na trening, wykreca po 30 kolek i wtedy zobaczymy. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze Wilk dal jasno do zrozumienia ze ma dosc Darkina. To oczywiscie daje komfort psychiczny Siterze. Czy to jest rywalizacja??
Zgadzam się z GIGI.
Nie po to się sprowadza zawodnika, średniego zawodnika, niesprawdzonego zawodnika - żeby z automatu dawać mu miejsce w składzie za średniego, sprawdzonego zawodnika. Odpuśćmy póki, co temat wyjazdów, bo przed nami mecz z Łodzią u siebie. Zatem dla mnie jedyną słuszną koncepcją jest udowodnienie Darkinowi na torze, że są od niego lepsi i wypada. To może zmobilizować, zmienić nastawienie i wyniki zawodnika.
Trener swoje opinie o zawodnikach powinien wyrażać w składzie wystawionym do meczu a nie w wywiadach do mediów.
Nie po to się sprowadza zawodnika, średniego zawodnika, niesprawdzonego zawodnika - żeby z automatu dawać mu miejsce w składzie za średniego, sprawdzonego zawodnika. Odpuśćmy póki, co temat wyjazdów, bo przed nami mecz z Łodzią u siebie. Zatem dla mnie jedyną słuszną koncepcją jest udowodnienie Darkinowi na torze, że są od niego lepsi i wypada. To może zmobilizować, zmienić nastawienie i wyniki zawodnika.
Trener swoje opinie o zawodnikach powinien wyrażać w składzie wystawionym do meczu a nie w wywiadach do mediów.
dannie pisze:Trener swoje opinie o zawodnikach powinien wyrażać w składzie wystawionym do meczu a nie w wywiadach do mediów.
To powienien R.Wilk sobie zapamiętać. Nie można pastwić się nad swoimi zaodnikami w mediach. Atmosfera w zespole to ważna kwestia, na pewno nie ma takiego znaczenia jak w piłce nożnej, ale w zuzlu tez warto o nią dbać.
miedziany pisze:harry pisze:Tylko Rymela nie będzie na meczu z Łodzią. A jest dużo punktów do odrobienia na bonusa.
Naprawde sadzisz harry ze jestesmy w stanie to odrobic ? Fajnie bedzie jak ten mecz wygramy. Serce mowi zeby ich spompowac ale...
Nie wyobrażam sobie, zeby nie próbować tego zrobić. Trzeba pełnej mobilizacji, owszem, ale nikt nie mówi, ze to będzie spacerek. Jeżeli dojdzie dobry lub bardzo dobry zawodnik na pozycję nr5 to o wszystkim zadecydują juniorzy. To jest( będzie kluczowa ( newralgiczna) pozycja. Juniorzy MUSZĄ zrobić minimum 8 punktów. Wtedy otwiera się szansa na bonus. Tylko jak ich przekonać? Tadek w Ostrowie wykazał zwyżkę formy. Edberg musi przyjechać i dużo poćwiczyć. Nie możemy poddawać się przed walką. To tchórzostwo. Dopóki piłka w grze...
Trochę bez sensu ten sparing na Ukrainie. Że tez trener się zgodził??? Przecież Ukraińcy powinni przyjechać do nas, żebyśmy mogli posprawdzać zawodników na naszym torze. Po co nam trening wyjazdowy jak mamy mecz u siebie?
Jeżeli mamy walczyć o zwycięstwo to już lepiej teraz zacznijmy budować skład na przyszły sezon.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- niespokojny
- Trener
Przeciez jest jeszcze Rymel i Zielinski
. Jak Sitera bedzie dobrze jechal to moze ktos inny wyleciec a Rymel w jego miejsce. No nie wiem czy Sitera ma komfort. Na jeden mecz moze i tak. No i zobaczymy co Piszczo pokaze. Mysle ze jeszcze ktos dolaczy i bedzi ciekawie 
gizmo pisze:nikt z nikogo nie robi alkoholika, pojawiła sie taka plotka to pewnie jakies podstawy miała. Jestem daleki zeby kogos oskarzac czy to wilka czy darkina o cokolwiek i tego nie robię a moj poprzedni post miał własnie pokazac ze na podstawie tak skąpych informacje jakie posaidamy nie ma co krytykowac trenera za ewentualne posunięcia. Tak samo nie mozna mowic ze ostatnie problemy darkina maja zwiazek z jakimis jego nałogami gdyż przynajmniej ja nigdzie takich informacji poza tym forum nie napotkałem
No oczywiście. nikt nie jest w stanie udowodnić czy Darkin ma takie problemy i czy to przekłada się na jego jazdę. Zresztą, co nas i klub to obchodzi? On jest dorosłym zawodnikiem i jego zadanie to zdobywanie punktów. Dostał kilka szans i je zmarnował. To teraz czas na zmiany. Jazda na treningu to zabawa. Trzy wyjazdy, i trzy raz po dwa kólka. Co to ma wspólnego z meczem?
Jego słabsza dyspozycja bardzo mocno odbiła się na naszych wynikach i już nikt teraz nie zamierza dalej ryzykować bo stanęliśmy na krawędzi.
A pro po picia przed meczem.
Raz mieliśmy takiego zawodnika. Przyjechał w sobotę przed meczem. Zrobił dwa kólka w południe i tyle, dalej do hotelu. Umówiliśmy się na ósmą wieczorem na starym mieście. Przychodzę, patrzę i mnie zatkało, on już ćwiczy piąte piwo. No ale nic, myślę sobie, zaraz trzeba się będzie zbierać. A gdzie tam. Jego kompania nabierała dopiero ochoty na zabawę. Przy dzięsiatym wziąłem się na odwagę i mówię dosyć! A on do mnie tak. Ty masz swoje obowiązki to ich pilnuj. Ja mam swoje i je wykonam. Wypił piętnaście browarów i mówi, że jutro zrobi pietnaście punktów. Ja przerażony myślę - akurat. Zrobił OSIEMNASCIE w sześciu startach z najlepszym zespołem wtedy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski