Stereeo pisze:to sie robi huliganka jak w pilce noznej ... krojenie flag przeciwnika nie wierze![]()
to zrobili "fani" piłki z Ostrowa bodajże
Stereeo pisze:to sie robi huliganka jak w pilce noznej ... krojenie flag przeciwnika nie wierze![]()
tezetomaniak pisze:6. Tadeusz Kostro - 2 (w,0,d,-,2) - jak zwykle mamy lamusa na juniorce, a z tym deflektorem to przegiecie. Niby nie jego wina, ale wstyd i kompromitacja jakas jest.
rafir pisze:W 12. Kostro pierwszy ze startu. Baran za nim. Kostro oczywiście krawężnik, a Baran dwa okrążenia ładnie go asekuruje.
meesha pisze:po raz pierwszy na drugim luku kiedy podjezdzal pod tasme startowa... :]
Ale to było dobre![]()
Nie widziałem takiego "baletu" na motocyklu od ładnych paru latwg mojej matematyki 55 osob, wg meeshy 52
Ja na przykład nie liczyłem Kupera, który jest strasznym piknikiem, stąd może ta drobna różnica
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Boobi pisze:Jakie to forum?
Co się stało w ostatnim wyścigu, kiedy jechałeś na pierwszym miejscu po kolejne trzy punkty?
- Silnik eksplodował[...].
Cooper pisze:Tadek mial ogromnego pecha, w pierwszym biegu jechal na prowadzeniu i wykluczenie, w nastepnym starcie jechal przed Sroka, ale niestety ten go zaatakowal faulujac, Tadek sie prawie zatrzymal no i w konsekwencji 4-te miejsce (gdyby upadl na bank byloby wykluczenie Sroki), pozniej natomiast zalicza Tadek defekt na starcie (wczesniej wygrywal starty bez problemu), no w i w ostatnim swoim biegu jadac z Baranem, przegrywa przez nieumiejetna jazde "para" w wykonaniu Barana
DJPEPE pisze:My mamy 5-6 napieraczy i ..przegrywamy. Tyle!
niespokojny pisze:Niestety nie... Juz Tomek Rempala go wzial na srednia.