Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
Re: Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
Panowie nie obrazajcie naszych zawodników , kazdy widzi ze poprostu Darkin sie gdzies zatracił i potrzeba mu odpoczynku kto wie moze przez 2tyg zrobi cos z osiołkami i wystapi w meczu z Łodzią usiebie jezdzi bez zarzutu. Pozdrawiam. i jedziemy dalej walka o 1 lige trwa.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

A Karol nie byl spasowany twoim zdaniem? (1,2*,2*) przy Rempaly (3,2,1). To, ze mial 3 w pierwszym nie oznacza, ze bedzie mial 3 w czwartym biegu.
Nie wazne zreszta mecz i tak przegrany.
Nie wazne zreszta mecz i tak przegrany.
Na syfach ktos napisal, ze Dryml pokazal srodkowy palec. Domyslam sie, ze publice ostrowskiej. Ciekawe co sie dzialo.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Przyjadą nasi to się wyjaśni. Komentarze z SyFów najlepiej pozostawić bez komentarza
Teraz na 2 tygodnie rozłąka z ligą. Pewnie forum zdominują spekulacje i dyskusje na temat zdrowia Piszcza 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
I nowego juniora 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Mój znajomy z Ostrowa, który był na meczu napisał mi smsa, że w dwóch swoich pierwszych startach Darkin tracił swoje pozycje z winy Tomka Rempały. Jak wrócą nasi to być może to potwierdzą. Poza tym zapis video z tego meczu najprawdopodobniej będzie dostępny na tym portalu:
http://tvproart.pl/tvonline/obejrzyj/21 ... 2010-06-06
http://tvproart.pl/tvonline/obejrzyj/21 ... 2010-06-06
Miałem na myśli spekulacje na różne tematy, transfery, Piszcz itp.
- niespokojny
- Trener
kibicLBN pisze:Miałem na myśli spekulacje na różne tematy, transfery, Piszcz itp.
To zes ameryke odkryl
Co do gwizdów na Drymla to po defekcie które miał na prowadzeniu kibic z Ostrowa pokazał mu środkowy palec więc nasz nowy nabytek nie był mu dłużny
ot całe zamieszanie
Osobiście jestem bardzo zadowolony z naszych rajderów. Nie ukrywam, że największe wątpliwości miałem co do osoby Drymla. Na szczęście wszystko było ok, a pierwszy bieg i defekt możemy mu wybaczyć. Pozytywnie Karol. Wierzyłem w niego i byłem pewny, że się spasuje. Szkoda tylko ostatniego biegu. Puzon i TRrrrr bardzo fajnie, chociaż od Mariusza z pewnością wszyscy oczekiwaliśmy dużo więcej. Reszta drużyny z Darkinem i Kostro na czele to jakieś nieporozumienie. Sytuacja z deflektorem - nie chcę tego komentować, ani nikogo oskarżać ale z lekka zawiało kompromitacją 
Tadek Kostro ciśnie ostro!!
Przed chwilą pojawiła się relacja z zawodów:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/06/06/sawina-mizernie-ale-zespol-wygral-relacja-z-meczu-holdikom-o/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/06/06/sawina-mizernie-ale-zespol-wygral-relacja-z-meczu-holdikom-o/
Zawód: elektryk (nie dyżurny:)
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Mhm, wszystkiemu winny Tadzio Kostro. A punktów Siergieja to nie, prawda trenerze Rafale ?
- kmzlublinfan
- Senior
Ja jestem zadowolony z debiutu Drymla. Pojechał dobrze i razem z Baranem był najskuteczniejszym zawodnikiem naszej drużyny. Znów zabrakło punktów Darkina. Myślę, że właśnie jego trzeba wymienic.
kmzlublinfan pisze:Ja jestem zadowolony z debiutu Drymla. Pojechał dobrze i razem z Baranem był najskuteczniejszym zawodnikiem naszej drużyny. Znów zabrakło punktów Darkina. Myślę, że właśnie jego trzeba wymienic.
Potrzeba nam juniora i to na wczoraj
http://www.lsport.pl/zuzel/10060601.php
ale belkot
"Było wówczas 14:14 dla Ostrovii
Dzięki defektowi Rymla komplet zwycięstw odniósł Daniel Pytel z Ostrovi"
ale belkot
"Było wówczas 14:14 dla Ostrovii
Dzięki defektowi Rymla komplet zwycięstw odniósł Daniel Pytel z Ostrovi"
- tezetomaniak
- Trener
1. Karol Baran - 8+3 (1,2*,2*,1,1*,1) - na wyjazdach prezentuje poziom T. Rempały, na niego to chyba za słabo.
2. Lukas Dryml- 11 (0,3,3,3,2,d) - najlepszy w drużynie, ale miał podobno trzaskać kompletami ; ]
3. Tomasz Rempała - 8+1 (3,2,1,-,2*) - swoje "wyjazdowe" zrobił, OK.
4. Siergiej Darkin - 1+1 (0,1*,0,-) - ostatni występ Darkina. W sumie temat zakonczony.
5. Mariusz Puszakowski - 9+1 (3,1,1,1*,3) - punktowo srednio, jazda podobno duzo lepsza.
6. Tadeusz Kostro - 2 (w,0,d,-,2) - jak zwykle mamy lamusa na juniorce, a z tym deflektorem to przegiecie. Niby nie jego wina, ale wstyd i kompromitacja jakas jest.
7. Michael Hadek - 2 (2,0) - bardzo slabo, przegrał bieg z jakims Sroką.
na więcej przyjdzie czas po obejrzeniu zapisu z meczu, ale przegralismy z drużyną, która umoczyła u siebie z Piłą oraz mocno w Krośnie.
Bez zastępstwa za Darkina i polskiego dobrego juniora nie ma o czym mowic.
W Krośnie jechali beż Parkera to raz. U siebie Pytel zdobywa średnio niemal dwa razy więcej punktów to dwa, w meczu z Piła nie było Parkera tylko bodajże Kajoch to trzy, ja bym za pękniętą oponę Lukasa nie winił to 4, a jeśli dla Ciebie 8+1 w 4 startach na wyjeździe zrobione przez zawodnika który liderem nie jest, określasz słowami "swoje zrobił" to trochę mało, bo według mnie jak na funkcję którą pełni w zespole pojechał bardzo dobrze.
Zgoda że Puzon mógł ciut więcej oczek nałapać ale nie ma co narzekać.
Zgoda że Puzon mógł ciut więcej oczek nałapać ale nie ma co narzekać.
- tezetomaniak
- Trener
jestem jak najdalej od narzekania na Puzona 
Ja jestem - pierwszy raz w tym sezonie - mocno rozczarowany wynikiem. W takim składzie trzeba było wygrać. Niech mi ktoś teraz wytłumaczy w jaki sposób można wyprzedzić w tabeli Łódź.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- MikeMistrz
- Senior
W rundzie zasadniczej nie da rady. Jeśli w play offach w pierwszej czwórce będziemy my,Łódź,Ostrów i Piła, to przy odrobinie szczęścia będzie nas dzielił tylko 1 punkt - stracony z nimi bonus. Zakładam, że to będzie wyglądało tak:
Wygrywamy za 3 z Piłą i Ostrowem i za 2 z Łodzią. Łódź z każdym wygrywa za 3, ale nie wygrywa żadnego wyjazdu. Wygrywać mecze w PO i awans z 1 miejsca
.
Wygrywamy za 3 z Piłą i Ostrowem i za 2 z Łodzią. Łódź z każdym wygrywa za 3, ale nie wygrywa żadnego wyjazdu. Wygrywać mecze w PO i awans z 1 miejsca
Ja wiem, ze nota za 'wrazenia artystyczne' nic w zuzlu nie znaczy ... ale akurat Tadek mial najlepsze starty ze wszystkich naszych zawodników. Wszystko tracił niestety na dystansie.
Moim zdaniem zastanowiłbym się jeszcze nad wymianą trenera, który prawdę mówiąc nic do tej pory nie osiągnął.
Mamy Rymela i Piszcza wiec napewno dziure wsrod seniorow zalatamy. Potrzeba jeszcze juniora!
Mamy mocny sklad i mysle, ze w PO duza szanse na odbicie bonusa Lodzianom! a moze i wiecej?
Szkoda, ze Drymla nie bylo wczesniej.
Mamy mocny sklad i mysle, ze w PO duza szanse na odbicie bonusa Lodzianom! a moze i wiecej?
Szkoda, ze Drymla nie bylo wczesniej.
- niespokojny
- Trener
Odbicie bonusa to za malo, bo przy rownej ilosci duzych punktow, Lodz bedzie miala wiecej malych pkt.
Wszyscy skreślają Darkina, wyrzucają go z hukiem, a i tak okaże się że będzie jechał z Łodzią. Rymel nie przyjedzie, Piszcz nie nadaje się jeszcze do jazdy (dziś trenował na naszym torze) więc chcąc nie chcąc Darkin musi się pojawić na meczu z Łodzią 20 czerwca, niestety
Chyba, że zakontraktujemy jeszcze jednego mocnego seniora oprócz "na gwałt" potrzebnego juniora, ale to pewnie już nie wchodzi w rachubę.
Zresztą tak jak napisał niespokojny to "tylko" bonus z Łodzią w II rundzie może nam nic nie dać. A jeśli podwinie nam się noga w Rawiczu i Rawicz awansuje do "czwórki" to już całkiem tylko zwycięstwo w Łodzi nas uratuje ale do tego jeszcze daleka droga...
Zresztą tak jak napisał niespokojny to "tylko" bonus z Łodzią w II rundzie może nam nic nie dać. A jeśli podwinie nam się noga w Rawiczu i Rawicz awansuje do "czwórki" to już całkiem tylko zwycięstwo w Łodzi nas uratuje ale do tego jeszcze daleka droga...