tezetomaniak pisze:turek, o jakim bonusie z Łodzią mówisz ?
Pomyłka, bonus z Piłą.
tezetomaniak pisze:turek, o jakim bonusie z Łodzią mówisz ?
istred pisze:U nas można byłoby się przyczepić do sprawy z deflektorem. Nie znam się, ale wydaje mi się, że to jest błąd zawodnika (ew. mechanika, ale on robi na konto zawodnika).
piv pisze:RadeKas pisze:Dobrze jest. Darkina wywalic na zbity pysk i nie mamy jako takich slabych punktow. A Dryml to jednak rakieta na II lige.
a moze na krosno by sie jeszcze przydal? po co przeplacac za pkt?
turek pisze:A czemu nie możemy zająć pierwszego miejsca? Jeśli dobrze czytam regulamin, to tabela play-off może wyglądać tak:
1. Orzeł Łódź 3 punkty (3 bonusy)
2. Polonia Piła 3 punkty (wygrana z Ostrowem + bonus z nimi)
2. Motor Lublin 2 punkty (bonus z Piła i Ostrowem)
4. Ostrovia 0 punktów
Jak Siergiej pokona swoje klopoty, to niestety moze juz nie byc w czym pomagac. A teraz musimy miec pewnych zawodnikow, bo jak ktos zawali mecz, to wlasnie moze tak jak dzis brakowac kilku punktow do wygranej na wyjezdzie. Jesli wroci Piszcz, ja niestety nie widze dla niego miejsca w skladzie.istred pisze:Ale Siergiej może nam się jeszcze przydać. To jest zawodnik bardzo doświadczony, który jak pokona kłopoty to może nam jeszcze pomóc.
Nie zrozumiałeś.Masz rodzine wsrod Darkinow?
Oczywiscie, ze wywalic. Za malo spotkan nam juz zawalil?
GIGI pisze:asid pisze:Ta zmiana za Rempale to jasna sprawa - Karol byl w gazie a Rempala 3,2,1. O bledzie nie ma mowy.
yyyyy????
Oczywiscie, ze wywalic. Za malo spotkan nam juz zawalil?
asid pisze:GIGI pisze:asid pisze:Ta zmiana za Rempale to jasna sprawa - Karol byl w gazie a Rempala 3,2,1. O bledzie nie ma mowy.
yyyyy????
Ale co nie jasne?
A wiesz w jakiej formie wróci Piszcz?A teraz musimy miec pewnych zawodnikow, bo jak ktos zawali mecz, to wlasnie moze tak jak dzis brakowac kilku punktow do wygranej na wyjezdzie. Jesli wroci Piszcz, ja niestety nie widze dla niego miejsca w skladzie.
istred pisze:Nie zrozumiałeś.
Wywalać na zbity pysk, to psa możesz. Odrobinę szacunku.
istred pisze:Darkin to nie Borodaj, któremu można z góry wpisać 0 w programie.
To okreslenie ma podkreslic "brak sentymentow", a nie to ze Darkin ma pysk
istred pisze:OK Bartosh, na pewno znasz się dużo lepiej niż ja.
Ale tak na zdrowy rozum. Przecież deflektor to nie jest kolor kasku, który każdy ma inny.
Kierownik drużyny też odpowiada za to czy zawodnik zatankuje motor przed wyścigiem, albo czy nie zapomni zamontować w nim silnika?![]()
Przecież deflektor to integralna część każdego motocykla żużlowego i zakłada się ją do każdego biegu.
asid pisze:yyyyy????