Niestety Puszak trochę zawiódł, no ale on jest tylko człowiekiem
Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
Re: Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
Ale ja to pisałem przed 13 biegiem. No i 3 wygrane biegi w tym jeden 5:1 mimo wszystko bardziej prawdopodobnie niż 2x 5:1 z udziałem niełapanego Pytela.
Baran znowu trochę za słabo. O Darkinie nie wspominam, bo chyba aktualnie jest to jego poziom i trudno mówić, że zawiódł. Rempała 3,2,1... No cóż, gdyby to samo było w odwrotnej kolejności, to miałbym jeszcze nadzieję...
Drymle i Rymle to mało jak wciąż Darkin i juniory nie jadą. Ogólnie meczyk przyzoity
Ale i w Łodzi się dzieje - Sędzia nakazał ponowne równanie toru.
i w Pile - Polewaczka i zielone światło nawalają
PS. Znowu błąd Wilka. W 11 trzeba było za Rempałę puścić Puzona i w 14 móżna by taktyka zrobić, a tak DUPA.
Ale i w Łodzi się dzieje - Sędzia nakazał ponowne równanie toru.
i w Pile - Polewaczka i zielone światło nawalają
PS. Znowu błąd Wilka. W 11 trzeba było za Rempałę puścić Puzona i w 14 móżna by taktyka zrobić, a tak DUPA.
Nie pamietam kiedy na wyjezdzie robilismy 5:1 tyle razy. Niezle chlopaki jada;) Tylko ta rezerwa za Rempale mnie zasmucila. Teraz trudno, nie jestem na meczu i nie wiem jaka byla sytuacja.
wybacz ale sie nie zgodzę. Jak piszesz z perspektywy tego co wiesz teraz to mozesz miec racje chociaz tez nie do konca ale wtedy bylo to najlepsze wyjscie. BTW puzon jak i tomek nic nie gwarantowali. start obu to byla loteria i trener staral sie postawic na cos bardziej pewnego i odrobic jak najwiecej punktów przed nominowanymi zeby wlasnie nie musiec juz wtedy stosowac taktyka. Po 14 biegach podumowac juz mozna nie wazne czy wygramy, mecz bardzo dobry. Dwa wnioski oczywiste darkin wylatuje w jego miejsce piszcz/rymel i trzeba szukac juniora albo pod 6 albo po 7. Do boju KMŻ!
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2010, o 17:11 przez gizmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
ależ było blisko... nie udało się.
mecz taktycznie dobrze prowadzony i tutaj nie ma o co się czepiać. Zabrakło punktów Darkina, no i niestety z przykrością trzeba się z nim pożegnać, przynajmniej na wyjazdy. A szkoda, bo liczyłem jednak że coś jeszcze z niego będzie.
Brakuje juniorki, a poza tym nie jest źle. mamy z kogo wybierać.
O bonusa nie musimy się martwić. Zobaczymy co taki Pytel pokaże u nas
mecz taktycznie dobrze prowadzony i tutaj nie ma o co się czepiać. Zabrakło punktów Darkina, no i niestety z przykrością trzeba się z nim pożegnać, przynajmniej na wyjazdy. A szkoda, bo liczyłem jednak że coś jeszcze z niego będzie.
Brakuje juniorki, a poza tym nie jest źle. mamy z kogo wybierać.
O bonusa nie musimy się martwić. Zobaczymy co taki Pytel pokaże u nas
Nie wiem co mi odbiło, ale stawiałem na zwycięstwo naszych. Paradoksalnie o przegranej zadecydował I bieg - jedyny słaby występ Drymla. Wygląda na to, że w tym sezonie nie ma szans na zajęcie I miejsca.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Dobrze jest. Darkina wywalic na zbita buzie* i nie mamy jako takich slabych punktow. A Dryml to jednak rakieta na II lige
.
edit: dla delikatnych
edit: dla delikatnych
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2010, o 18:44 przez RadeKas, łącznie zmieniany 2 razy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
mam nadzieję, że Łódź natraci jeszcze trochę punktów wyjazdowych, czy to teraz czy w play off. skład nam się krystalizuje, nie będzie źle.
w Drymla trafiliśmy jednak, nie ma co...
w Drymla trafiliśmy jednak, nie ma co...
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2010, o 17:17 przez mustafa, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarek pisze:Nie wiem co mi odbiło, ale stawiałem na zwycięstwo naszych. Paradoksalnie o przegranej zadecydował I bieg - jedyny słaby występ Drymla. Wygląda na to, że w tym sezonie nie ma szans na zajęcie I miejsca.
Nie zapominaj ze sa play-off. Wytrzymaja dwie najsilniejsze( wyplacalne) druzyny. Mam nadzieje ze bedzie to Lublin i Lodz. Teraz najwazniejsze to zlac porzadnie Lodz. Beda bardzo ciekawe pojedynki miedzy Rempala a Puzonem;)
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Szkoda defektu, byłbym spokojniejszy o bonusa, ale generalnie źle nie jest. Trochę potraconych punktów na trasie - wnioskuję na podstawie syfów - ale było ciekawie do końca. Sierioża out.
Fajne zawody. Szkoda, że nie dane było tego oglądać na żywo. Z Drymla pewnie będziemy mieć pociechę. Najgorsza sytuacja porobiła się na juniorce no i Baran z Puzonem nie są tacy pewni jak to bywało wcześniej. Szkoda, bo 2 pkt były na wyciągnięcie ręki.
- Egon
- Zawodowiec
Co wy z tym defektem? Gdyby nie defekt to co? Baran nie przyjechal by ostatni?
Nie ma juniora i tyle. Nie ma co pitolic. Jak sie jezdzi bez deflektora to o czym mowwa?
Darkin out..a szkoda. Lubie go.
Nie ma juniora i tyle. Nie ma co pitolic. Jak sie jezdzi bez deflektora to o czym mowwa?
Darkin out..a szkoda. Lubie go.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Czarek pisze:Nie wiem co mi odbiło, ale stawiałem na zwycięstwo naszych. Paradoksalnie o przegranej zadecydował I bieg - jedyny słaby występ Drymla. Wygląda na to, że w tym sezonie nie ma szans na zajęcie I miejsca.
Szansa jest, tylko już na Łódź musi być junior, w Polsce pewniaka nie znajdziesz pozostaje zagranica! Kim Nilsson?
Wróci Tomek, Rymel w miarę pewny a z Łodzią mamy jeszcze trzy mecze
więc mnóstwo punktów do zdobycia.
Po tym meczu sa pewne dwie rzeczy 
1. bonus nasz
2. Darkin adios
Jest Rymel, jest Piszcz, wiec bedzie mial kto jezdzic, tymbardziej, ze do nastepnego meczu sporo czasu - z korzyscia dla Piszcza.
1. bonus nasz
2. Darkin adios
Jest Rymel, jest Piszcz, wiec bedzie mial kto jezdzic, tymbardziej, ze do nastepnego meczu sporo czasu - z korzyscia dla Piszcza.
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2010, o 17:21 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.
RadeKas pisze:Dobrze jest. Darkina wywalic na zbity pysk i nie mamy jako takich slabych punktow. A Dryml to jednak rakieta na II lige.
a moze na krosno by sie jeszcze przydal? po co przeplacac za pkt?
Egon pisze:Co wy z tym defektem? Gdyby nie defekt to co? Baran nie przyjechal by ostatni?
Byloby 46:43!!
Tylko, że z Łodzią nie pojedzie Rymel bo nie może, więc albo Darkin albo Piszcz
Kurcze zawsze w nominowanych mozna bylo taktyczne robic, cos przegapilem. Gdyby nadal byla taka mozliwosc to byla duza szansa na wygrana bo jestem pewien, ze Puzon by "zapalil" w 15....Defekt Drymla niestety...
Jedno jest jasne Dryml najlepszy i to on teraz z juniorem powinien jechac, za Darkina Rymel i Piszcz niech forme lapie....
Baran na poczatku nie zle ale potem chyba tor musial sie twardy zrobic..
Junior na 5-6 pkt potrzebny!!!!!
Ta zmiana za Rempale to jasna sprawa - Karol byl w gazie a Rempala 3,2,1. O bledzie nie ma mowy.
Ciekawy bedzie rewanz jesli oni faktycznie sie jeszcze wzmocnia ale bonus raczej nasz.
Jedno jest jasne Dryml najlepszy i to on teraz z juniorem powinien jechac, za Darkina Rymel i Piszcz niech forme lapie....
Ta zmiana za Rempale to jasna sprawa - Karol byl w gazie a Rempala 3,2,1. O bledzie nie ma mowy.
Ciekawy bedzie rewanz jesli oni faktycznie sie jeszcze wzmocnia ale bonus raczej nasz.
A czemu nie możemy zająć pierwszego miejsca? Jeśli dobrze czytam regulamin, to tabela play-off może wyglądać tak:
1. Orzeł Łódź 3 punkty (3 bonusy)
2. Polonia Piła 3 punkty (wygrana z Ostrowem + bonus z nimi)
2. Motor Lublin 2 punkty (bonus z Piła i Ostrowem)
4. Ostrovia 0 punktów
1. Orzeł Łódź 3 punkty (3 bonusy)
2. Polonia Piła 3 punkty (wygrana z Ostrowem + bonus z nimi)
2. Motor Lublin 2 punkty (bonus z Piła i Ostrowem)
4. Ostrovia 0 punktów
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2010, o 17:32 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz.
asid pisze:Kurcze zawsze w nominowanych mozna bylo taktyczne robic, cos przegapilem. Gdyby nadal byla taka mozliwosc to byla duza szansa na wygrana bo jestem pewien, ze Puzon by "zapalil" w 15....Defekt Drymla niestety...
Jaka taktyka o czym ty mowisz!! Musi byc odpowiednia strata punktowa aby taktyka robic. A ile bylo przed 15 biegiem???
Nie mozna bylo zrobic taktycznej przede wszystkim dlatego, ze tracilismy tylko 3 punkty 
asid pisze:Ta zmiana za Rempale to jasna sprawa - Karol byl w gazie a Rempala 3,2,1. O bledzie nie ma mowy.
yyyyy????
Zanim pojawią się wrzuty...
Szkoda meczu, wygrana była w zasięgu ręki, ale trzeba przyznać, że po raz pierwszy w sezonie nasi pojechali na jakimś poziomie. Nikt meczu nie zawalił, nikt też nie miał jakiejś wybitnej formy, każdy pojechał na swoim poziomie. Szkoda tylko, że poziom Darkina jest dość marny...
Ostrowianie wygrali zasłużenie, mieli dzisiaj bardzo wyrównany zespół i niełapalnego Pytla.
U nas można byłoby się przyczepić do sprawy z deflektorem. Nie znam się, ale wydaje mi się, że to jest błąd zawodnika (ew. mechanika, ale on robi na konto zawodnika).
I najważniejsze - jeśli chce się wygrać, to nie można przegrywać 5 biegów 5:1...
Jeszcze jeden wniosek - trzeba koniecznie poszukać punktującego juniora. Z krajowych moim zdaniem nie ma interesujących zawodników, więc trzeba poszukać zagranicznych. Gorzej od Hadka na pewno nie pojadą, bo i gorzej się nie da.
Zazdroszczę Ostrowianom, że mogli oglądać takie dobre widowisko. Mam nadzieję, że i oni przyjadą do Lublina w najsilniejszym składzie i w końcu będzie można obejrzeć ściganie.
Co do samych zawodników, to jak napisałem wcześniej, uważam że pojechali na swoim poziomie. Gorsze wyniki indywidualne Puzona i Barana wynikają moim zdaniem z tego, że rywal był dziś dużo silniejszy niż w Pile.
Dryml zdecydowanie zrobił co do niego należało i myślę, że będzie tak jechał w każdym meczu.
W następnych meczach na pewno za Darkina wskoczy Rymel. Ale Siergiej może nam się jeszcze przydać. To jest zawodnik bardzo doświadczony, który jak pokona kłopoty to może nam jeszcze pomóc.
Ten mecz pokazał, że mamy bardzo silną drużynę. Dojdzie Rymel, Piszcz, mam nadzieję, że junior i awansujemy do I ligi - zobaczycie.
Szkoda tylko tego meczu, bo zwycięstwo, które było w zasięgu ręki bardzo by nas do tej pierwszej ligi przybliżyło.
Szkoda meczu, wygrana była w zasięgu ręki, ale trzeba przyznać, że po raz pierwszy w sezonie nasi pojechali na jakimś poziomie. Nikt meczu nie zawalił, nikt też nie miał jakiejś wybitnej formy, każdy pojechał na swoim poziomie. Szkoda tylko, że poziom Darkina jest dość marny...
Ostrowianie wygrali zasłużenie, mieli dzisiaj bardzo wyrównany zespół i niełapalnego Pytla.
U nas można byłoby się przyczepić do sprawy z deflektorem. Nie znam się, ale wydaje mi się, że to jest błąd zawodnika (ew. mechanika, ale on robi na konto zawodnika).
I najważniejsze - jeśli chce się wygrać, to nie można przegrywać 5 biegów 5:1...
Jeszcze jeden wniosek - trzeba koniecznie poszukać punktującego juniora. Z krajowych moim zdaniem nie ma interesujących zawodników, więc trzeba poszukać zagranicznych. Gorzej od Hadka na pewno nie pojadą, bo i gorzej się nie da.
Zazdroszczę Ostrowianom, że mogli oglądać takie dobre widowisko. Mam nadzieję, że i oni przyjadą do Lublina w najsilniejszym składzie i w końcu będzie można obejrzeć ściganie.
Co do samych zawodników, to jak napisałem wcześniej, uważam że pojechali na swoim poziomie. Gorsze wyniki indywidualne Puzona i Barana wynikają moim zdaniem z tego, że rywal był dziś dużo silniejszy niż w Pile.
Dryml zdecydowanie zrobił co do niego należało i myślę, że będzie tak jechał w każdym meczu.
W następnych meczach na pewno za Darkina wskoczy Rymel. Ale Siergiej może nam się jeszcze przydać. To jest zawodnik bardzo doświadczony, który jak pokona kłopoty to może nam jeszcze pomóc.
Ten mecz pokazał, że mamy bardzo silną drużynę. Dojdzie Rymel, Piszcz, mam nadzieję, że junior i awansujemy do I ligi - zobaczycie.
Szkoda tylko tego meczu, bo zwycięstwo, które było w zasięgu ręki bardzo by nas do tej pierwszej ligi przybliżyło.
- tezetomaniak
- Trener
turek, o jakim bonusie z Łodzią mówisz ?
istred pisze: Nikt meczu nie zawalił, nikt też nie miał jakiejś wybitnej formy
4. Siergiej Darkin - 1+1 (0,1*,0,-)
Richie Faulkner: